Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mirka -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 7:51:52)

Kaj ste dobile od svojih fantov oz. možekov ko ste rodile svoje zakladke? Ali je to še v praksi da se mamici kaj podari ali pa je to že iz mode?:zmeden:

Jaz sem dobila zapestnico in uhančke(komplet) iz belega zlata.
M:rozica:

Lunca1 -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 7:56:04)

nič:grrr:

Anonimen -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 7:58:31)

nič in ne vem zakaj :grrr:?? :zmeden: zakaj pa bi mogle kej dobit? dobile smo naše največje zakladke :angel:

drugač je ta tema že bla kak teden nazaj pomoje

lp, lara

mirka -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 8:01:55)

No se opravičujem ker nisem vedla da je ta tema že bila tako kmalu nazaj. Pač pozabite vse skupaj.

Nevem zakaj - pač slišala sem da kupujejo , nisem pa milsila da je treba kaj kupit.
Pa lep dan še naprej!

Naja31 -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 8:02:31)

jaz tud nič. Sva bla oba cist zmozgana, da bi se na to pomislila.
Se mi ne zdi potrebno, saj tudi jaz njemu nisem nič dala. Pa tudi moj dragi bi zelo čudno gledal če bi mu kaj omenila.

.

Lp, N

CUKRČEK -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 8:02:42)

Nič, kje je pa imel čas mislit na to, ko je pa tri dni pil naokorog. Komaj je naše pot domov, ne da bi še kam drugam uspel zait.

Lunca1 -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 8:05:27)

Lara, zato ker bi mi lahko prinesel vsaj eno rožico. Pa je to očitno preveč.:zmeden::rozica:

Lunca1 -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 8:06:13)

Še to, jaz sem njemu podarila knjigo Očkov kotiček.

Taša -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 8:07:20)

Jaz sem pa mislila da je samo moj tak :ups::zmeden::zmeden:, da nisem dobila nobenega darila ob rojstvu otrok.. Vse prijateljice so se hvalile kaj vse so dobile-zlate verižice, zlate zapesnice.. Men je pa to totalna bedarija.. Saj ja dobita njlepše darilo :duda:! Konec koncev pa bi potem tudi očka mogel dobiti darilo! A je še zato potrebno kakšno darilo...

Taša -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 8:07:41)

Aja rožico sem pa dobila:ups::ups:

Anonimen -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 8:08:14)

jest tut mojmu ampak že kak mesec prej. res pa nism pričakvala da bi on mogu men ne vem kaj...ne vem.

lp, lara

kepica -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 8:11:01)

Jaz sem dobila prstan in šopek rož,čeprav nisem ničesar pričakovala.Največje darilo pa mi je bil Nejc9nebesa

Lunca1 -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 8:14:20)

no vidiš Taša, če se moj drugače spomne na RD, pa 8. marec, pa včasih na obletnico, mislim da je to tudi ena dost velika priložnost, za eno :rozica:, drugega sploh ne bi želela, do zlatnine mi tako ali tako ni

mirka -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 8:15:05)

Saj pravim, logično je da je otrok najino največje darilo. Ampak rožice sem se pa tud razveselila. Ko sem prišla domov in me je na mizi čakal šopek. Daleč od tega da bi kaj pričakovala - ker meni se tudi zdi to nepotrebno- kupovati nevem kaj ker je denar porabljen za brezveze. Ampak slišala sem, da se pač kupujejo neka darila zato sem pa vprašala kaj ve mislite o tem.

Čao, pa brez zamere.:rozica:

kimi -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 8:17:24)

No pri muslimanih je navada da se podari ženi zlato z letnico rojstva otroka ter njegovim imenom. Glde na to da mi je boljubil Hondo CRX če rodim sina in zlato zapestnico nič od tega še nisem dobila čeprav je sin star že 15 mesecev:)-

KIRA -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 8:17:37)

nov računalnik,pravo mrcino. 9nebesa ampak komaj po pol leta - skupaj za bebico in rojstni dan....
(ampak sem ga pa tud krvavo rabla...)

piščanc -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 8:19:28)

jaz sem dobila pri prvi prstan, pravim mu porodni (ker poročnega nimam), pri drugemu pa zapestnico. to je tudi edini nakit, ki ga nosim in imam (če ni kupljeno s posebnim namenom, mi nakit ni preveč všeč). mi je pa to zelo lepa gesta ob tako velikem dogodku.

HuAnita -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 8:40:17)

Topel objem, pa brez besed je ostal, ko je videl prinčipesko, še vso nagubano;)
Naju je pa konec tedna pa do včeraj, po skoraj 10m po porodu, odpeljal na počitnice na Balaton.:bravo: :bravo: :bravo::love:
Nobene zlatnine, rožic ipd.

Pikabu -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 8:45:32)

Zlate uhančke.

Nisem pričakovala nič, ko mi jih je pa dal, sem zajokala, ker me je res presenetil. :love::love::love:

MINEJA -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 8:46:50)

Jaz sem dobila šopek v katerem je bil prstan iz belega zlata in kužek za Tinaja. KO sem prišla domov pa me je čakalo okrašeno stanovanje:dobrodaošal doma, balončki ... Lepo!

LP!

:kuza::kuza::kuza:

SaaS -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 8:53:41)

A ste ve dale kaj partnerju za rojstvo otroka? Res, da se on ni toliko namatral, ampak otroka je dobil pa tudi on, kajne?

HuAnita -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 8:56:53)

ne, razen 'prostih' noči, ko sem mu predlagala, naj spi v dnevni, da je bil naspan za v službo, mu nisem 'podarila'. Jaz bi dala skoraj vse, da bi se naspala, zato se mi to zdi lepa gesta od mene;)

HuAnita -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 8:57:20)

...mu nisem 'podarila' nič - sem mislila:)-

lex -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 9:07:52)

JAz sem dobila šopek in prosil me je, če bi se poročila z njim (v bolnišnici). Tako, da je ta prstan zaročni in za Aleksa. Jaz pa sem njemu podarila najino slikico in zraven sem mu napisala zahvalo, da je z nama.

Pikapolonica -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 9:10:42)

Jaz sem dobila šopek in pa prstan v katerem je vgravirano Tiino ime in datum rojstva. Samo :love: mi je to, da mi bo dal prstan, povedal že ko sem bila noseča :nosecka:, tako da sem si ga lahko čisto sama izbrala, oz. sem si ga celo sama zamislila in ga je zlatar naredil po mojih željah.

Tudi moji sestri, ki ima že tri otroke, je njen mož pri vsakem nekaj podaril - mislim pa, da vedno nekaj od zlatnine.

LP, :pika:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>