Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lutka -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 9:12:34)

pri prvi :duda: sem dobila full lepo zapstnico, pri :duda::duda: pa je bil že bolj praktičen im mi je kupil mobitel.

kaj sem jaz dala njemu ? nočni mir ;)

baguSka -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 9:42:33)

kaj pa ko nas moški 9 mescou prenašajo (naše hormone) in ko veliko stvari nardijo namesto nas?? potem si tud oni zaslužjo darilo??:zmeden2:

Pupica -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 9:53:05)

U dobila, dobila še predno sem rodila:)
:)-:)-:)-:)-:)-

viv_ -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 9:56:21)

Sofija - potovanje za rojstvo:zmeden2: hehe... a to za dve osebi a za vse 3 - pa kdaj... tole pa res ni primerno za rojstvo...

jaz sem dobila eno rožico...

pa hehe... ta mi je všeč, pri partnerjih nobena ne napiše, da ji je podaril ljubezen, razumevanje, podporo - gre samo za materialne zadeve. Ampak ženske smo pa tako dobre in jim podarimo "nočni mir" :)-:)-:)- Kako se pa s tem nočnim mirom baha pred kolegi? :)-:)- Je laži stegnit rokco, pa briljantek pokazat kolegici kot pa rečt, mene ima pa moj ful rad... A dejte no...

Nataša R. -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 9:56:22)

Nama je v porodnišnico prinesel neni zlatnino, Luku pa plišasto igračo in štorkljo, ki v kjunu drži dojenčka.

Maxica -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 9:57:30)

Meni ni ničesar kupil. Niti nisva o tem govorila, niti nisem pomislila, da bi mi moral kaj dati.:zmeden: Seveda bi bila vesela kakšne manjše pozornosti, ampak glede nato, da smo ravno takrat še zadnji hip urejali naše novo stanovanje, se mi zdi vseeno bolje, da sta denar in njegova energija šla v tisti namen. Pa da mi priskoči na pomoč v vsakem trenutku, ko ga rabim.9nebesa

Alina -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 9:58:05)

Tudi jaz nisem dobila nič. Bila pa bi vesela kakšne rožice - pozornost pač. Malo sem mu zamerila, ker se ni niti spolnil na prvi materinski dan. Rožica je čisto dovolj.

No moj ne naredi kaj dosti namesto mene. On dela pač svoje delo. Ponavadi jaz prej njemu pomagam, kot pa on meni.

Najin Urban bo star 6 mesecev pa moj ni niti eno noč bedel.

kalimero -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 10:10:50)

Za vsakega enak briljantek - uhan. Ne mislim,da bi mi moral kaj kupit, ampak pri moji žlahti, pa pri njegovi in pri kolegih je taka navada. Da je pa otrok največje darilo pa itak. Ampak ni tukaj point.

sofija -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 10:14:29)

Potovanje - zakaj pa ne? lahko tudi dve leti po rojstvu, saj tako darilo ne zastara. vesela bi bila pa tudi rožice!

mirka je po vsej verjetnosti spraševala po materialnih dobrinah. podpora, ljubezen in razumevanje so samoumevni, mislim, da tega ni treba izpostavljati.

pa da ženske moškemu podarijo "nočni mir" - uf, luksuz!!!

briljantke pa z največjim ponosom pokažem vsaki kolegici!

A-N-J-A -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 10:29:39)

Jaz sem dobila od :love:en parfum,ki sem si ga že dolgo želela in pa seveda neprecenljivo darilo..ELO.:angel:
Od staršev pa sem dobila eno "big"verižico:bravo:in 2000 eur(to je blo v bistvu za :duda:).
Aja,pa še babi mi je dala eno verižico.

Anja

alenkapk -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 10:49:58)

Jaz sem dobila eno zelo lepo uro, ki jo je :love:sam izbral. Pa :duda: je čakala doma ob prihodu ena lepa igračka.
Aja, na mobi mi je vsak dan, ko sva bila v bolnici pisal lepa sporočila 9nebesa.

Anonimen -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 11:25:35)

dobila sem prstan(belo zlato in dijamantki):bravo:9nebesa:love:

mimica -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 11:41:57)

Nisem dobila nič, razen šopka vrtnic ter často mi je frizera. Frizera sem se zelo razveselila, saj sem bila že zelo potrebna nove frizure in barve. Tudi jaz ne rabim zlatnine, saj mi je dal dovolj ljubezni, pazi na otroka in nič mu ni problem narediti za mene ter je najboljši ati na svetu. Prav tako sva imela stanovanje v razsulu, saj sva ravno naredila prizidek ter je delal dneve in noči, da je bilo vse urejeno, ko sva prišla domov. Ne vem, jaz ne rabim darila, pa tudi otrok je njegov ne samo moj !Največje darilo sva tako dobila : zdravega otroka.

Anonimen -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 13:06:43)

Hja, uro od D&G - sem jo eno leto gledala v izložbi, ker mi ej bila zelo všeč, ampak tudi zelo draga. Sin pa zlato verižico in obesek. Od staršev sem dobil grafiko od Galiča (malček pohištvo za sobico in 100.000 SIT), od sestre in moža jaz zlati prstan, malček zlato zapestnico, od moževih staršev pa zlato verižico z medaljonom, v katerem je od moža in sina slikica. So bili radodarni, a ne? Ja, malček pa je od prababice (moževe babice) - edina živeča - dobil hranilno knjižico s (saj ne boste verjele) 500.000 SIT, ki jih lahko dvigne, ko bo star 18 let. Me je skoraj kap.

Anonimen -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 13:12:35)

boooggaaatooo!!! a lohk še js povem moj transakcijsk račum :) pobiram prostovoljne prispevke :)-

lara

Anonimen -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 13:15:53)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Sam potem bo prababica včasih zahtevala, da pazi otroka... :)-:)-:)-:)-:)-:)-

Anonimen -> Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...? (21.7.2005 13:22:08)

Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo:

Ko sem rodila sina Jana, sem od bivšega moža dobila :rozica: in ta veliko Milko.
Tokrat pa mi bo :love: kupil zlat komplet (verižica, zapestnica, prstan), ki si ga bom izbrala sama še pred rojstvom.
Pri nas je to še v navadi...

Pa-pa!

:bravo::bravo::bravo:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]