|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilo od partnejev ob rojstvu otroka...?
21.7.2005 9:12:34   
lutka
pri prvi :duda: sem dobila full lepo zapstnico, pri :duda::duda: pa je bil že bolj praktičen im mi je kupil mobitel.

kaj sem jaz dala njemu ? nočni mir ;)

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.7.2005 9:42:33   
baguSka
kaj pa ko nas moški 9 mescou prenašajo (naše hormone) in ko veliko stvari nardijo namesto nas?? potem si tud oni zaslužjo darilo??:zmeden2:

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.7.2005 9:53:05   
Pupica
U dobila, dobila še predno sem rodila:)
:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.7.2005 9:56:21   
viv_
Sofija - potovanje za rojstvo:zmeden2: hehe... a to za dve osebi a za vse 3 - pa kdaj... tole pa res ni primerno za rojstvo...

jaz sem dobila eno rožico...

pa hehe... ta mi je všeč, pri partnerjih nobena ne napiše, da ji je podaril ljubezen, razumevanje, podporo - gre samo za materialne zadeve. Ampak ženske smo pa tako dobre in jim podarimo "nočni mir" :)-:)-:)- Kako se pa s tem nočnim mirom baha pred kolegi? :)-:)- Je laži stegnit rokco, pa briljantek pokazat kolegici kot pa rečt, mene ima pa moj ful rad... A dejte no...

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
21.7.2005 9:56:22   
Nataša R.
Nama je v porodnišnico prinesel neni zlatnino, Luku pa plišasto igračo in štorkljo, ki v kjunu drži dojenčka.

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
21.7.2005 9:57:30   
Maxica
Meni ni ničesar kupil. Niti nisva o tem govorila, niti nisem pomislila, da bi mi moral kaj dati.:zmeden: Seveda bi bila vesela kakšne manjše pozornosti, ampak glede nato, da smo ravno takrat še zadnji hip urejali naše novo stanovanje, se mi zdi vseeno bolje, da sta denar in njegova energija šla v tisti namen. Pa da mi priskoči na pomoč v vsakem trenutku, ko ga rabim.9nebesa

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
21.7.2005 9:58:05   
Alina
Tudi jaz nisem dobila nič. Bila pa bi vesela kakšne rožice - pozornost pač. Malo sem mu zamerila, ker se ni niti spolnil na prvi materinski dan. Rožica je čisto dovolj.

No moj ne naredi kaj dosti namesto mene. On dela pač svoje delo. Ponavadi jaz prej njemu pomagam, kot pa on meni.

Najin Urban bo star 6 mesecev pa moj ni niti eno noč bedel.

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
21.7.2005 10:10:50   
kalimero
Za vsakega enak briljantek - uhan. Ne mislim,da bi mi moral kaj kupit, ampak pri moji žlahti, pa pri njegovi in pri kolegih je taka navada. Da je pa otrok največje darilo pa itak. Ampak ni tukaj point.

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
21.7.2005 10:14:29   
sofija
Potovanje - zakaj pa ne? lahko tudi dve leti po rojstvu, saj tako darilo ne zastara. vesela bi bila pa tudi rožice!

mirka je po vsej verjetnosti spraševala po materialnih dobrinah. podpora, ljubezen in razumevanje so samoumevni, mislim, da tega ni treba izpostavljati.

pa da ženske moškemu podarijo "nočni mir" - uf, luksuz!!!

briljantke pa z največjim ponosom pokažem vsaki kolegici!

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
21.7.2005 10:29:39   
A-N-J-A
Jaz sem dobila od :love:en parfum,ki sem si ga že dolgo želela in pa seveda neprecenljivo darilo..ELO.:angel:
Od staršev pa sem dobila eno "big"verižico:bravo:in 2000 eur(to je blo v bistvu za :duda:).
Aja,pa še babi mi je dala eno verižico.

Anja

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
21.7.2005 10:49:58   
alenkapk
Jaz sem dobila eno zelo lepo uro, ki jo je :love:sam izbral. Pa :duda: je čakala doma ob prihodu ena lepa igračka.
Aja, na mobi mi je vsak dan, ko sva bila v bolnici pisal lepa sporočila 9nebesa.

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.7.2005 11:25:35   
Anonimen
dobila sem prstan(belo zlato in dijamantki):bravo:9nebesa:love:

(odgovor članu mirka)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
21.7.2005 11:41:57   
mimica
Nisem dobila nič, razen šopka vrtnic ter často mi je frizera. Frizera sem se zelo razveselila, saj sem bila že zelo potrebna nove frizure in barve. Tudi jaz ne rabim zlatnine, saj mi je dal dovolj ljubezni, pazi na otroka in nič mu ni problem narediti za mene ter je najboljši ati na svetu. Prav tako sva imela stanovanje v razsulu, saj sva ravno naredila prizidek ter je delal dneve in noči, da je bilo vse urejeno, ko sva prišla domov. Ne vem, jaz ne rabim darila, pa tudi otrok je njegov ne samo moj !Največje darilo sva tako dobila : zdravega otroka.

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
21.7.2005 13:06:43   
Anonimen
Hja, uro od D&G - sem jo eno leto gledala v izložbi, ker mi ej bila zelo všeč, ampak tudi zelo draga. Sin pa zlato verižico in obesek. Od staršev sem dobil grafiko od Galiča (malček pohištvo za sobico in 100.000 SIT), od sestre in moža jaz zlati prstan, malček zlato zapestnico, od moževih staršev pa zlato verižico z medaljonom, v katerem je od moža in sina slikica. So bili radodarni, a ne? Ja, malček pa je od prababice (moževe babice) - edina živeča - dobil hranilno knjižico s (saj ne boste verjele) 500.000 SIT, ki jih lahko dvigne, ko bo star 18 let. Me je skoraj kap.

(odgovor članu mirka)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
21.7.2005 13:12:35   
Anonimen
boooggaaatooo!!! a lohk še js povem moj transakcijsk račum :) pobiram prostovoljne prispevke :)-

lara

(odgovor članu mirka)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
21.7.2005 13:15:53   
Anonimen
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Sam potem bo prababica včasih zahtevala, da pazi otroka... :)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu mirka)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
21.7.2005 13:22:08   
Anonimen
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo:

Ko sem rodila sina Jana, sem od bivšega moža dobila :rozica: in ta veliko Milko.
Tokrat pa mi bo :love: kupil zlat komplet (verižica, zapestnica, prstan), ki si ga bom izbrala sama še pred rojstvom.
Pri nas je to še v navadi...

Pa-pa!

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu mirka)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?