Frodo Bisagin -> RE: Mama, kje si? (28.8.2010 22:31:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: khurde Tko da se meni zdi najbolj logično to, da osebo pač kontaktiraš in vprašaš, vmes pa - za gušt al karkol - še mal šnofaš naokoli. Ne zdi se mi verjetno (ni pa neverjetno), da bi osebe, ki so dejansko delale z UDBO, to tudi priznale (glede na prve informacije, prebrane o UDBI). Kontakt oz. vprašanje je seveda možen/možno, vendar se mi zdi, da bi bolj zanesljive (ne pa 100%-no zanesljive) informacije našla v Džovaninem dosjeju UDBE in v starih policijskih arhivih. Do tega pa bomo poskušali priti. Do tega bos teszko prisla. Pa ne zaradi zarote, temvec zato, ker moras imeti kar dobar vzrok za kaj takega, pa tudi ( ce prav vem) so ta stari arhivi v papirnati obliki nekje v gotenici in je treba, da s en ajde kakaen dosije prav mocno brskat po zaprasenih skatlah. Ce sploh obstajajo se papirji iz tega obdobja. Sicer je ta dosje IMO nepomemben, ker zagotovo ni v njem ne podatka kam je sla nekaj let pozneje, ne nacrta kako do nje, vec kot 30 let pozneje. NPR: ce ti izgines, bo cez leta tvoj dosije o voznji bez izpita pred 30-mi leti popolnoma nebistven ob postavljenem cilju, da se te najde. Malo disi na upanje, da bos nahranila "paranojico" ? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] pa ne takoj za slabo vzet....
|
|
|
|