aleži -> RE: Mama, kje si? (14.7.2010 13:39:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Mislim, da sta že pokojna. V članku piše, da se je novinarka pogovarjala z njima[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Verjamem, da o Giovanni nista nič vedela - ampak verjetno tudi rejniki niso smeli kar povedat, kje je zdaj Marko, ko je prišla Givoanna k njim ponj. Ne vem, zakaj bi bili zdaj zato slabi ljudje??? Onadva nista nič vedela, rejniki pa niso smeli povedat, kam so dali posvojenega otroka - saj to je praksa pri posvojitvah, kajne? Razen pri odprtih, teh pa takrat ni bilo... Po mojem nista bila slaba, trudla sta se po svojih močeh kolikor se je dalo! v članku je povedal, tako Odkril sem jih 16. junija letos, ko sem se po vsej mori, ki sem jo preživel, odločil poiskati svoje 'korenine', ker do takrat nisem vedel ničesar, razen tega, da me ni marala, da je bila grda ...« to se pravi,da so mu govorili o materi (kdo se ne ve???) ali pa so si samo izmislili in rekli kar tako iz obupa ko je hotel kaj preveč spraševat o družini in so se bali
|
|
|
|