lino -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (15.7.2010 16:21:42)
|
jooj, kok ste pridne, pa se še jst mal oglasim, ko malček ravno spi... kuhala sem danes kr zelejavo (paradižnik, buče, papriko podušim in prelijem z jajci in kislo smetano (umešano) pa dam vse skupi v stekleno posodo pečt in potem sir čez naribam...se lahko tut mrzlo je...[sm=bravo.gif] Morje....mi gremo drugi teden v avgustu, komaj čakam in da bom mal lažje dočakala, gremo drug vikend na Kolpo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sem pa šla danes gledat eno hišo...pa ne vem več, a sem res jst tooook zbirčna, ker ni tk slaba, je sicer starejša sem je lepo urejena (ima celo savno), pa brajdo in garažo in podstrešek za 2 avta, pa vrtno uto,...pa 1400m2 parcela, sam ni pa to uno...uaau, kaj vem, bomo videli, kaj bo rekel dragi, ker cena je pa kr zmerna (130.000€ in se da še pogajat-menda)... Vete, jst skos sanjam o hišici, ki bi bila čisto na samem pa na ravnini in pa takšna mala (kao primorska_marles ma eno taklo) bi bila in pol mi ni nič všeč...[sm=zmeden.gif] Na koncu bom pa brez ostala, večno v tem stanovanju...[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|