tecka -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (21.10.2010 21:53:38)
|
Živjo, punce. Kar neko zatišje je tu... Mini - čestitke za vrtec. Zdaj pa ne preveč zapravljat. Ruzak - mi smo kupili enega (bob the builder) v BC je bil takrat v klubu za 6 eur. Pa so nam ga v vrtcu že 2x založili. Prvič so ga našli, drugič ga še čakamo. Zdaj Srečka podpisujemo še s priimkom, ker ima že v skupini soimenjaka, pa tudi sicer se je v naši občini lani rodilo kar nekaj "Srečkotov". Ko bo večji in bomo hodii v hribe, je pa tudi meni všeč deuter, ki ga je nalimala princeska. Če je uporaben, pa še ne vem. Ima pa tudi salewa lepe nahrbtnike za otroke. Rezervne cunjice - naš Srečko se res malokrat popaca. Mogoče zgornja majčka 1x na teden, hlače in bodi so ga v vseh teh mesecih preoblekli 1x ali 2x, štumfke nobenkrat. TAko da ne kupit preveč in prelepih cunj. Ker so itak na lagerju in samo čakajo, da jih otrok preraste. Pa pri nas jih dajo 1x na mesec domov, da pregledamo, če so jih prerasli in po potrebi zamenjamo. Jaz sem se že odločila, da bodo na lagerju oblačila, ki so meni manj všeč in ni škode, če jih preraste brez da bi jih nosil (sposojena npr.). Srečko zdaj nosi flis (iz hm) in čez tanko vetrovko. V bundi mu je še vroče. Pa bombažno kapo, ki je zadnji teden še ni strgal z glave (zame to pomeni, da mu ni več vroče). Rokavičk nima, mu jih moram kupit. Kakšne rokavičke pa imajo vaši otročki? A z enim prstom ali z vsemi petimi prsti? Srečko ima zdaj sicer kar mrzle roke, ampak malo se pa mora utrdit. Pa ga niti slučajno ne moti, ko pobira kamenje in ga meče v luže. Bjondi, a si že kupila dolge gate? Ima pa naš Srečko še kar lepo kožo. Upam, da tako ostane. Sicer pa se mu je lani stanje poslabšalo šele decembra. Mu pa kožo mažem z avene trixera (nekaj takega) 1x na teden in ko porabim vse svoje čip variante mleka za telo, jo bom kupila tudi zase. Lego kocke iz Špara - jih nismo še dobili, je vse pobrano, pa klicarim na kar precej koncev. Sem se odločila, da se zdaj fokusiram samo na najbližjo trgovino, to je na Vrhniko in če jih bom dobila prav, preveč energije ne mislim vlagat v to. A je katera že kupila plenice pampers sleep and play? A so dobre?
|
|
|
|