mojsonček -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (21.9.2010 22:01:29)
|
Čer! Matr ste načvekale spet [sm=smiley36.gif] ...naša prinčipesa že veselo drnjoha... in tut pr nas je tko k pr ostalih, ki so v vrtcu... celo popoldne samo mami, mami, mami... jst komej kej uspem narest... pa še tale luna jo res useka na double tečnobo in dons je bla...maaaaaaaaa... bom kr tih... sej mine... Zoji se je ful navadila na eno tršičko v vrtcu in samo k njej gre brez joka... sam je pol štala, k gre una na wc al pa koga drugega zrihtat... si jo je kr prilastila [sm=smiley36.gif]... drgač pa tut veliko omenja prjatlčke v vrtcu in včasih tko zamomlja kkšnga od mulčkov, da tut jst ne vem o kom govori pa poznam vse po imenu... prinčipesa hvala za tortico pa kar se T[sm=hudicek1.gif] tiče upam, da ti uspe vsaj tolk nakulirat, da se ne sekiraš kaj blebeta... eni res nimajo kej druzga v lajfu k najedat folku, ker nimajo svojga življenja... [sm=bravo.gif] Manči za kahlo (naša je sam za metat po stanovanju) smrketa čestitke za diplomo, pridna! mv8 [sm=smiley36.gif] pikepoke za Veroniko, da se umiri tale sračkalica... naša spije ogromno(včasih tut litr pa pol) tko da nimam lih ideje... men gre včasih na živce, k se skos naceja... še dobr, da je 90% pijače voda... bjondi a Žigija pa tut neki matra... no, lih podhranjen mi ne zgleda mogoč ma sam tako neješče obdobje pa kkšni zobki, če so na pohodu pa če je še prehlajen... jst sem se glede futra nehala sekirat, ker ma včasih take prebliske, da en dan se prou nažira naslednji pa komaj kaj da v usta... zdej revica hodi iz vrtca prou sestradana... mini a Celi bo v četrtek blažen med ženami [sm=jezicek.gif] lino nč jasn... pri vas se še zmer uvajate[sm=zmeden.gif] pri nas so vzgojiteljice mnenja, da predolgo uvajanje prej škodi kot koristi otroku in jst se kr strinjam s tem... čestitke Maretu za odlično 3. mesto... škoda za kolo, mogoče ga bo pa izučilo, da je včasih pametno poslušat mamo... moj sine je tut 12 (no, bo kmalu) in sem ful vesela, da jemlje moje besede resno (sej, kaj druzga mu pa preostane [sm=jezicek.gif]) kdo še pride v četrtek, da vem kolk keša morm met a nnnnnnnnnn[sm=smiley2.gif]
|
|
|
|