lino -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (20.9.2010 14:51:59)
|
ČESTITKE ZA DIPLOMO!!!!!!!! No, jst sem šla ravo danes na zavod in povedala, da sem se odločila, da ne grem več v šolo (so mi ponudili, da mi plačajo višjo šolo za organizatorja socialne mreže), ker itak že imam višjo za poslovnega sekretarja in grem raje na tečaj nemščine, pa itak rabim službo, če pa bi šla sedaj to šolo delat, ki me sicer zanima, ampak zopet je problem potem zaposlitev...no potem sem zopet 3 leta pečena za kako resno službo, ker tok pridna, da bi imela sama 2 otroka, službo, gospodinjstvo in še šolo zraven delala, pa nisem...mogoče nekoč, ko bo Maksi večji...zaenkrat rabim job, pa da lahko potem sanjam o hiški... Moram povedat, da je Mare osvojil 3 mesto na tekmovanju[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], sam sicer ni ravno navdušen, ker je navajen na prvo mesto, ampak dobr...men je super...sicer pa sedaj išče kolo (BMX), ki so mu ga ukradli izpred šole v petek...letos so mu ga že 2x ukradli, prvo smo ga kr tk našli, u drugo ga je en prijatelj našel, ki mu ga je tudi pripeljal in ima samo naš tako kolo (unikat) in sedaj v tretje ga pa izgleda ne bo...pa tok ko smo vložli v to kolo, [sm=hudicek1.gif] sem kr jeza, je samo sedež in neke gume na belanci cca. 100€, pa ne vem ka še vse...grrrr, nč ne zna pazit, sploh pa mu ni bilo dovoljeno s kolesom v šolo...zdej ga pa ni, kaznovai smo pa vsi... bo dobu navadnega ponija!!!! al pa kr pešhondo!!!! Mojjaka kako pa vam gre uvajanje??? Mi smo šli danes zopet domov po 1uri in 30 min, je bilo joook...sploh ne vem kk bi bilo, če bi imela službo, oziroma bi sedaj lahko šla kelnarit, pa niti ne upam...bom ju3 prosila za govorilno uro, da mi mal vzgojiteljica pove kk pa kaj ima plan, ker sedaj hodi že skoraj cel mesec v vrtec, pa je tam samo po 2-3 ure...tk se mi pa skor brezveze zdi[sm=zmeden.gif] Nč, grem zdaj sfiniširat kosilo...vas pol kaj berem...
|
|
|
|