|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
21.9.2010 21:24:07   
mk8
Naša tud skos ponavlja ime enega od fantkov v vrtcu, "pacu" mu je ime, izgovarja se paku. Je tok smešna user posted image . In tud se me popoldne skos drži, pa hoče v naročje.
Se je pa blazno navadla dude in to mi ni všeč. Prej je mela dudo samo za spanje, zdaj ji jo pa v vrtcu kar dajo, če jo hoče. Zdej zna že povedat in začne čivkat "duda" al pa "dudica" in jo jaz ponavadi probam zamoti. V vrtcu pa teži in teži za to dudo in ji jo kar dajo.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
21.9.2010 21:37:40   
manna
mk8, v naši skupini so izrecno rekli, da naj dude pustimo doma (no Manca jo itak nima). Pa je tudi ena deklica, ki vpije duda duda in so ji jo pač dale.. In ima celi ljubi dan dudo v ustih, še govori z njo v ustih. Stara je dve leti. Ampak po mojem ko bo mimo tole začetno obdobje, se bo že odvadila. Naj imajo vsaj dudico, zdaj na začetku!
Kjero ime - pacu ?! Svašta.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
21.9.2010 21:48:08   
mk8
Ubistvu mu je ime Paco Riu, mama ima rada vse kar je portugalsko al špansko, sej ne vem točno. Jst nisem za ta sodobna imena.

Ma glede dude.. sem jim rekla, da nej ji jo dajo sam za spanje al pa za potolažt. Jst ji jo doma poskušam čim manj dat oz. ji jo vzamem, ampak se je že tok navadla, da bi jo skos mela. Sploh če jo vid, je čisti hudič, če ji jo ne damo.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
21.9.2010 22:01:29   
mojsonček
Čer!

Matr ste načvekale spet user posted image ...naša prinčipesa že veselo drnjoha... in tut pr nas je tko k pr ostalih, ki so v vrtcu... celo popoldne samo mami, mami, mami... jst komej kej uspem narest... pa še tale luna jo res useka na double tečnobo in dons je bla...maaaaaaaaa... bom kr tih... sej mine... Zoji se je ful navadila na eno tršičko v vrtcu in samo k njej gre brez joka... sam je pol štala, k gre una na wc al pa koga drugega zrihtat... si jo je kr prilastila user posted image ... drgač pa tut veliko omenja prjatlčke v vrtcu in včasih tko zamomlja kkšnga od mulčkov, da tut jst ne vem o kom govori pa poznam vse po imenu...

prinčipesa hvala za tortico pa kar se Tuser posted image tiče upam, da ti uspe vsaj tolk nakulirat, da se ne sekiraš kaj blebeta... eni res nimajo kej druzga v lajfu k najedat folku, ker nimajo svojga življenja... user posted image Manči za kahlo (naša je sam za metat po stanovanju)

smrketa čestitke za diplomo, pridna!

mv8 user posted image pikepoke za Veroniko, da se umiri tale sračkalica... naša spije ogromno(včasih tut litr pa pol) tko da nimam lih ideje... men gre včasih na živce, k se skos naceja... še dobr, da je 90% pijače voda...

bjondi a Žigija pa tut neki matra... no, lih podhranjen mi ne zgleda mogoč ma sam tako neješče obdobje pa kkšni zobki, če so na pohodu pa če je še prehlajen... jst sem se glede futra nehala sekirat, ker ma včasih take prebliske, da en dan se prou nažira naslednji pa komaj kaj da v usta... zdej revica hodi iz vrtca prou sestradana...

mini a Celi bo v četrtek blažen med ženami user posted image

lino nč jasn... pri vas se še zmer uvajateuser posted image pri nas so vzgojiteljice mnenja, da predolgo uvajanje prej škodi kot koristi otroku in jst se kr strinjam s tem... čestitke Maretu za odlično 3. mesto... škoda za kolo, mogoče ga bo pa izučilo, da je včasih pametno poslušat mamo... moj sine je tut 12 (no, bo kmalu) in sem ful vesela, da jemlje moje besede resno (sej, kaj druzga mu pa preostane user posted image )

kdo še pride v četrtek, da vem kolk keša morm met a nnnnnnnnnnuser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
21.9.2010 22:07:25   
bjondi
Aha prvi jokec user posted image ...upam da pridm še nazaj...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
21.9.2010 22:09:36   
mojsonček
dej prid a n

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
21.9.2010 22:11:01   
mojsonček
a mi bo dons ratal pridt do taužnt?

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
21.9.2010 22:11:41   
mojsonček
mini, da nauš huda... ne monologiram... sam štepam...

Neposredna povezava do sporočila: 1383
21.9.2010 22:12:38   
mojsonček
mi imamo pa jutr že drugi sestanek v vrtcu...

Neposredna povezava do sporočila: 1384
21.9.2010 22:13:27   
mojsonček
jst se grem pa romantiko prek gugl sky map... matr je enih zvezd na nebu...

Neposredna povezava do sporočila: 1385
21.9.2010 22:13:52   
mojsonček
ja dej no... a me bo kjera ustavla?

Neposredna povezava do sporočila: 1386
21.9.2010 22:14:14   
mojsonček
še zmer nč... miniiiiiiiiiiiiiiiii

Neposredna povezava do sporočila: 1387
21.9.2010 22:14:45   
mojsonček
prinčipesa, ti si bl nočna... kje si zdej?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1388
21.9.2010 22:15:17   
mojsonček
mk pardon mv.... ti si prjavljena...

Neposredna povezava do sporočila: 1389
21.9.2010 22:16:01   
mojsonček
manna je že šla v mižule...

Neposredna povezava do sporočila: 1390
21.9.2010 22:16:49   
mojsonček
Žigi... ovčke štet pa ajat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1391
21.9.2010 22:17:05   
mojsonček
a še dva?

Neposredna povezava do sporočila: 1392
21.9.2010 22:17:32   
mojsonček
ma dej... tole je bil pis of kejk pridt do jurja...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1393
21.9.2010 22:19:04   
mojsonček
mkv pa bjondi... če mi neb v zelje skakali bi zdele mela celo stran zase user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1394
21.9.2010 22:20:28   
mojsonček
aha... pa manna je imela tut prste vmesuser posted image
ej... zdej pa neham, ker na desni se vid, da so sam moje objave na forumu... kva si bo folk mislu... jao, jao...

Neposredna povezava do sporočila: 1395
21.9.2010 22:21:08   
Goldy
sonči - zdej pa že maš jurja. user posted image user posted image Kako kaj na Gorenjskem??

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1396
21.9.2010 22:22:17   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

hm....s čim se ubadam......z nesebično pomočjo oz. nudenjem pomoči - sam omenla sem, da bi jutri pomagalana trgatvi, pa je že rekla moja tašča da me ne rabi in da ima dost pomagačev od drugje in sva se "pičile" tast je bil pa hb na moji strani ker točn ve kaka je - tko da ne vem ali bom šla pomagat al ne, ker pravi pazte to.....da samo sedim in da ne znam obirat grozdja (ločevanje, odstranjevanje gnilih in napitih jagod) tko da tud na vikend ne bom več hodila ker menda sam sedim non stop user posted image

Ja ja sej men se je zdel da si ti taka...da ti je treba vse k rt prnest...user posted image user posted image user posted image  ...pinčič prej ni blo prav k si skoz delala ...zdej pa jim ni prav k si doma in se ponudiš za delo...dobra si da sprejmeš kosila...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
21.9.2010 22:23:05   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Hej!

Naša veronika je dans že čist ok, razigrana in vesela, tko da sem si prav oddahnila. Sam še vedno noče kej velik pit.. A ma kera kšn nasvet?? Baje da bo mogla en liter popit.. Ne vem, kako si to predstavljajo, no! Ona že prej ni hotla kej velik pit.

Tud jaz si ne predstavljam ,da bi veronika toliko spila...en liter je pa res velika doza...no al pa naš tamaučk...ne vem če spije čez dan pol litra...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
21.9.2010 22:23:21   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

bjondi..tud pr ns smo bli ponoč eno uro v joku..eno uro zato ker takoj k slišm un jok od zobkov-čakamo četrto šterko-čiiiist napet use..mu dam takoj calpol in po eni uri prime on je ok..probi še ti..

Ja evo jutr greva k pediatru da res vidm če so res sam zobki...ne kompliceram...ampak samo zarad vrtca da naujo kdaj rekl da sem bolanga otroka v vrtec vozila oz. ko mi bojo rekla da slabo spi ali slabi je ,da bom vedla zarad česa...nazadnje ko je dobil dvojke to je blo 4m nazaj ravn na prvomajskem dopustu in je blo katastrofa in dopust in za jest in noči in nos zadonfan tri tedne...zdaj je stvar popolnoma ista sam da je ponoč še huj...ja kalpol bi mu dala ,pa so nam rekl na sestanku da se ga zavoha v urinu user posted image  -se prav bom ena tistih mam k fila bolanga otroka z kalpolom ,tamau u vrtec ona pa domov...ja domov ja imamo tako gužvo ...bi mogla zvečer kej nardit pa ni šans,ker sem utrujko...evo smo bli pa zdej pr zobarci pa me je potolažla user posted image ...sem se ji zahvalila za nasvet pa prav zakaj se ji zahvalujem če bomo itak še naprej slabo spali user posted image ...sem rekla ,zato da sem pomirjena...je rekla da zna ornk to bolet,čeprav pediatri tega radi ne priznajo...no pol sem se pa spomnila da modrostni zob tud boli k prmejdunej kaj nau pol tamaučke to zdelval...je pa tud rekla da kr nej vinč gor dajem user posted image ...sem rekla da to pa že delam...v glavnem dans sem se mu lahko približala ke do štiric in sta ena 2/3 zunej ena pa šele 1/3 user posted image ...jeee...kaj nas še čaka...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
21.9.2010 22:25:16   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

mkv pa bjondi... če mi neb v zelje skakali bi zdele mela celo stran zase user posted image

Te je blo treba prekint...da nau mini huda...

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.