|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
20.9.2010 22:41:39   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

In še današnja prigoda......lula na kahlico in veselo z roko počofota v kahlico user posted image user posted image user posted image  se je tamala tako smejala, ko je to naredila......seveda je potem sledila tona mila....

user posted image  ja čestitke že za kahlico uau ste pa hitri...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
20.9.2010 22:45:09   
bjondi
Aja dans smo bili brez driskice in vročine...ampak nos pa še kar spušča user posted image ...bemti skoz sem pr baby-vacu...pa je še kar donfk na večer...kljub dnevnemu šopanju sterimara...bo že sam da je sonce a n...

Tecka-a ste na suhem...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
20.9.2010 22:53:40   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Mini tole zame prosim,prosim...

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/20098963

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/57212295

druga varijanta bjondi user posted image user posted image  pr nas imamo želvo s kladivom, ko oblike z rokco not v luknjo da, potem želvja glava ven skoči in je zanimivo user posted image

joj pa da jo pohvalim - veselo zna kocke v glasbenega polžka vstavljat user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
20.9.2010 22:55:21   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Aja dans smo bili brez driskice in vročine...ampak nos pa še kar spušča user posted image ...bemti skoz sem pr baby-vacu...pa je še kar donfk na večer...kljub dnevnemu šopanju sterimara...bo že sam da je sonce a n...

Tecka-a ste na suhem...

a n....sam da bo še sonček a n....
nos.....nos nos.....tud naši smrkelj priteče občasno

ja tecka kako je z vami?user posted image user posted image

in ostale naše jun. čvekice.....ste na suhem?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
20.9.2010 22:56:09   
mk8
Čer

Z veroniko sva pred kakšno urco prišle domov. Sva bile na infekcijski in je dobila infuzija. Za crknt, res!

Noč je bla ena mala katastrofa, 2x je driskala in 1x bruhala. Vsa izmučena je spala do desetih, ko se je pa zbudila, je bila pa tko, kot da gledam enga druzga otroka.. totalno apatična, skos je spala, pri meni v naročju, budna ni bila zelo dolgo. Sem jo odpeljala k pediatru in je dala recept za nek prašek za nadomeščanje izgubljenih mineralo in pa napotnico za infekcijsko, za vsak slučaj. Je rekla da mora veliiiik pit. No, ker tamala sploh ni mogla bit budna (niti sedet ni mogla sama) sem jo ob treh peljala na infekcijsko, ker so ji namontirali tisto infuzijo. Tak je jokala, da je potem v sobi vsa izmučena zaspala in jaz z njo. Vse do večerje. Ko se je zbudila, je bila videt že mal boljše, tud mal večerje je pojedla in spila par požirkov. Potem je bila pa vsako minuto boljše. Na koncu je že norela po sobi in bila naša stara veronika. Potem je prišla zdravnica in rekla, da lahko greve domov, HB!! Da ima manjši virus in da mora fejst pit. Upam, da je najhujše že za njo.

Grem počas spat, čeprav se ne morem odločit, al bi šla raj spat al jest, nisem cel dan Nič pojedla. Bom šla pomoje raj spat, pa bom jutri nadoknadila s hrano.

Za četrtek pa velja za zajtrk v koloseju

Smrketa ČESTITKE ZA DIPLOMO user posted image user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
20.9.2010 23:01:25   
mk8
Še 5 DNI DO POROKE!! Poj si pa spremenim tud nick na forumu user posted image

nočko!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
20.9.2010 23:18:32   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Še 5 DNI DO POROKE!! Poj si pa spremenim tud nick na forumu user posted image

nočko!

ooooo mk8 oz. mv8 user posted image  s poroko si me spomnila na mojo gospo sošolko, ki se je letos na hitrco poročila in je za poroko letos celo oblekla obleko z maturantskega plesa :-) lepo rdečo (ja smrketa tud neveste imajo rade rdečo) :-))) ima pa v petek rojstni dan, zato jo omenjam....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za veroniko.....

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 20.9.2010 23:19:08 >

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
21.9.2010 8:06:21   
tecka
Živjo, punce.
Danes sem v službi in takoj na RRuser posted image
Doma smo imeli poplavo, na srečo pa voda ni prišla v našo hišo (je pa zalilo 2 soseda). Smo bili pa v ned. in pon. odrezani od sveta zaradi vode, pa cesto so nam prekopali, da je voda hitreje odtekala in ker so bili tako evforični, so nam presekali še kabel od tv in interneta. HB gre elektrika po zrakuuser posted image , ampak...je zalilo neko transformatorsko omarico in so preventivno izključili tudi elektriko.
Za nameček smo bili pa v soboto na obisku pri kolegici in sem tam pozabila mobitel. Tako da odklop je bil totalen, tašča pri ljubčku, in ko je voda nehala naraščati in smo se oddahnili, se mi je zdelo, kot da mi je nekdo poklonil 2 dneva raja.
Srečko je pa itak skoz stal pri vratih kot kakšen kuža in samo čakal, da gre lahko ven in meče kamenje v vodo.

Danes imamo cesto že suho je bilo treba iti v kruti svet služit denar...

Srečko je na srečo samo prehlajen. Ni ne bolje ne slabše. Hb ne slabše, ker on bi se v poplavi kar kopaluser posted image user posted image user posted image
Te tri dni smo mu izdatno pucali nos, zvečer sem mu dala v nos še malo operila in je prespal noči čisto normalno. Hb se pa ni razvil kašelj, mogoče materina dušica pomaga...
Manna - če je nosek ok, ga ne pucam s fiziološko. Sem pa opazila pred prehladom, da se mu pogosteje delajo "maške" v nosu - te smo pa pucali po potrebi. Je pa nam P svetovala, da mu, ko pride iz vrtca, umivamo roke in damo pit mlačno vodo, da odstrnimo viruse. Eni starši otročke tudi preoblačijo - to se mi pa res ne da, če se gre čez 2 uri kopat...

Ko nas o-netijo pa pripopam še kakšno fotko.

Mini - tebe pa danes pokličem okrog 10h, da se zmeniva vse...

Vitae - upam, da si dobila moje sporočilo o odpovedani kavi....

Neposredna povezava do sporočila: 1358
21.9.2010 10:38:12   
bjondi
mk8 oz. mv8 -ja kaj če sm pa blond včas...zdej mi je vse jasn user posted image ...ooo pa za pikico user posted image ...

tecka-uf. sam da je tudi vas obšlo tole z vodo...

Nč jaz sem našega naročila k zdravniku za jutr zjutri ,ker hočm vedt kaj mu je da skoz drencla in manj poje...nos je še zmeri donfk in kašla tud...ponoč pa itak da ne govorim kako je...čez dva dni bo polna luna tko da mi ni pene...dans sem spala od poltreh do sedmih... ta mi itak nikoli ne da spati...v glavnem dans je že čez dan skoz sitkanje ne sam ponoč...no ob 12-ih pa itak z njim...včeraj mi je clo pol ure dal da si oddahnem...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
21.9.2010 11:12:02   
mini86
tecka-pozabla si me pokicat..sicer sva pa spala do 10.10user posted image

smrketa-čestitke za diplomo..

bjondi..tud pr ns smo bli ponoč eno uro v joku..eno uro zato ker takoj k slišm un jok od zobkov-čakamo četrto šterko-čiiiist napet use..mu dam takoj calpol in po eni uri prime on je ok..probi še ti..

pr ns je pa zdj tko da če jemo skupi da groza če on je kej drugega..npr zajterk al pa večerjo..ker hoče on prou točn to..mu dam zjutri skutko al pa jogurt z otrobi js pa jem zravn corn flakes..ja bravo ane k mi je on use pojedu..pa zelenjavne ribe ma zlo rad..sicer mu dam rečmo samo une koščke zelenjave pa pol tekoči jogurt zravn..tko da ko on je ne smeš kazat nobene hrane..

mv8-o šit za veroniko..no sam da je bolš..joj pa še sama siuser posted image user posted image user posted image dones kr nadoknad za včeri pa še v četrtek boš sendvič dobla a n..da bo za ziher

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
21.9.2010 12:17:30   
Mala_princeska
user posted image user posted image Mini86 name si pa jezna a n.....user posted image

nič.....akcija kuhanje kosilca in pospravljanje.....ker sem včer spet en mičken zabila dan v Ljubljani, nob vmes je bil razgovor za službo....

Idemo dalje....

Boljš da ne napišem s čim ali s kom se ubadam user posted image user posted image user posted image

Za vse bolančke koš pikepokic....

Glede bolezni...zdejle razsajajo virozice, pa zjutraj sem bila s kolegico na kavici, pa ima mali 6 let začetek pljučnice.....

tko da držte se stran od bacilčkov, če se le da.....

Prošnja: a ima katera kje na zalogi prazne kozarce za vlaganje (literške) in namesto, da jih odvleče do kontejnerja za steklo, jih lahko zbaše v avto in jih pridem v Lj iskat???
Na vrtu se namreč valja rdeča pesa in ne bi bilo slabo, da jo v pisker zbašem in kaj vložim, sicer je še nikoli nisem, a vse je enkrat prvič aaaa nnnnn????user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
21.9.2010 12:25:20   
mini86
user posted image user posted image Mini86 name si pa jezna a n.....user posted image

neeeee..sam pozabla sm komentirat..kaj boš kuhala..js bom kr krompir pa ražniče..tamau bo meu pa še ne vem kva..al fižolovo juhco al pa kolerabno omakco pa pire..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 1362
21.9.2010 12:26:02   
mini86
Boljš da ne napišem s čim ali s kom se ubadam user posted image user posted image user posted image

a dej nooooo..na brzinco..

kam si šla na razgovor

Neposredna povezava do sporočila: 1363
21.9.2010 12:31:26   
mini86
Prošnja: a ima katera kje na zalogi prazne kozarce za vlaganje (literške)

np

Neposredna povezava do sporočila: 1364
21.9.2010 12:35:12   
mk8
Hej!

Naša veronika je dans že čist ok, razigrana in vesela, tko da sem si prav oddahnila. Sam še vedno noče kej velik pit.. A ma kera kšn nasvet?? Baje da bo mogla en liter popit.. Ne vem, kako si to predstavljajo, no! Ona že prej ni hotla kej velik pit.

Čeveljčke sem dobila, so ji ravno prav in so super! Hvala princeska in manna, ker sem zdej kej dolžna? Vrjetno tebi manna, ane?

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
21.9.2010 12:36:50   
mk8
jst nimam nobenih kozarcev.. se tud z vlaganjem ne bavim, se mi ne da user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
21.9.2010 12:39:20   
mk8
grem si skuhat kavo pa na balko brat knjigo, da mal počijem. Sem še kar fertik od včeri, pa dans ponoč se je enkart toooook posračkala, da je vse čez pršlo in sem mogla preoblečt in pojstelo in njo. No sej pol je hitr nazaj zaspala. Jedla pa še zmer nisem nč (no mal zajtrka), se šparam za četrtkov zajtrk v koloseju user posted image user posted image

Bjondi a ti prideš? Mini pa sonček bota itak pršle, to že vem, a n!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
21.9.2010 12:49:13   
mini86
js smatram za tekočino tud juhco..tko da ji magar nared za kosilo kšno juhco..mal zelenjave pa če maš kšn košček piščanca al pa nogice not vrž..to bi blo ful fajn..al pa če obaro nardiš..zeeelo hranilno al kako se reče..

drgač kako bi več popila pa nimam pojma..verjetno bi js mu dajala tisto pjačo k bi vedla da jo ma rad..nš ma zlooo rad sok z okusom multivitamina..al pa pomoje pr gostem soku ne morš falit..sj vem da ni to za odžejat neki ful ampak tekočina pa je..

to ne vela zate ampak sm pa brala pri tanč na mon-u da rečmo otrok ki nima driske al pa ne bruha NE MORE dehidrerat..tko da tise k jim otročki bl mal pijejo nč bat-nš je med njimi

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
21.9.2010 13:02:51   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

neeeee..sam pozabla sm komentirat..kaj boš kuhala..js bom kr krompir pa ražniče..tamau bo meu pa še ne vem kva..al fižolovo juhco al pa kolerabno omakco pa pire..

sem si oddahnila....user posted image  da nis jezna a n

kuhanje.....ma na zdej pa mam.....je prletela tašča in mi na hodnik odložila rižoto. tko da kosilce počiva v hladilniku....želela sem narediti omakco z jurčki (s skrinje), krompirjem in makarončki - mineštrca pač

bom pa za večerjo tisti piščančji mesek pršparala...

drgač pa bo za večerjo stročji fižol v solati (se že kuha)

hm....s čim se ubadam......z nesebično pomočjo oz. nudenjem pomoči - sam omenla sem, da bi jutri pomagalana trgatvi, pa je že rekla moja tašča da me ne rabi in da ima dost pomagačev od drugje in sva se "pičile" tast je bil pa hb na moji strani ker točn ve kaka je - tko da ne vem ali bom šla pomagat al ne, ker pravi pazte to.....da samo sedim in da ne znam obirat grozdja (ločevanje, odstranjevanje gnilih in napitih jagod) tko da tud na vikend ne bom več hodila ker menda sam sedim non stop user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
21.9.2010 13:04:32   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

grem si skuhat kavo pa na balko brat knjigo, da mal počijem. Sem še kar fertik od včeri, pa dans ponoč se je enkart toooook posračkala, da je vse čez pršlo in sem mogla preoblečt in pojstelo in njo. No sej pol je hitr nazaj zaspala. Jedla pa še zmer nisem nč (no mal zajtrka), se šparam za četrtkov zajtrk v koloseju user posted image user posted image

Bjondi a ti prideš? Mini pa sonček bota itak pršle, to že vem, a n!

mk8 take it easy ..... spočij se......uživaj :-)))
aja se s hrano za ohcet šparaš user posted image user posted image user posted image  ko boste z medeno žlico jedli :-)))

za čeveljčke mi nista nič dolžni, rade volje oddam naprej, če vem da komu pridejo prav no in super za vaju mk8 in manna :-)))

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
21.9.2010 13:18:52   
mini86
sam tale tvoja tašča je pa od hudiča..js če bi mi tko rekla da ne rabm pridt ZIHR nebi šla-iz principa..

evo js sm se pa odločila da marcelu nardim kolerabno omakco iz pirejem in fižolova juha je prestavljena verjetno na jutri..

a se loh neki pohvalm..no ne vem če bi se da se nau pokvarl..mislm da že tretji dan marcel popoldan zaspi sam..če bo ratal bo, čene pa se tud nam sekirala..

Neposredna povezava do sporočila: 1371
21.9.2010 13:31:14   
mini86
nočm vs prestrašt samo preberte si tiste k mate fantke..očitno je pri 21 mesecih premalo če je kožica samo do polovice glavice..user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_5367166/mpage_1/key_/tm.htm#5367183

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
21.9.2010 21:00:51   
manna
'čer
mv8, zakaj bi bla pa kaj dolžna? Meni že ne. Sem vesela da so ji čeveljčki prav! Pa kaj za en virus je napadu bogico?!?! Šit, še dobro da je šlo tako hitro mimo. Si predstavljam da si bila najbrž čist preč ko je bila tako apatična in brez energije?? Glede pitja pa, iz česa pa pije Veronika? Naša miss razmeroma dosti popije, ker ima strašno rada svojo flaško.
bjondi, a kar k zdravniku? Poročaj kaj so rekli.
mini, do 10.10h ?!? Blagor enim...
tecka, tole za preoblačenje in umivanje ko pridemo z vrtca sem tudi jaz slišala. Ponavadi ji res umijem rokice, preoblečem pa samo če je umazana. Prve dni sem bila ful striktna in sem res takoj odšibala z njo v kopalnico, ji umila tudi obraz in vse preoblekla, pa na koncu še fiziološko v nosek, da bo ja spralo ven bacile. Zdaj sem pa mal nehala pretiravat...

No drgač pa pr nas nič novega. Manca kašlja, spimo slabo, vsaj 3x se zbudi ponoči...tko da sploh nevem kako zdržim budna cel dan kr sm ful zaspana. Vsake tolk se dragi odloči da on pa tega ne bo prenašal in gre na kavč. Kot da tam kaj bolje spi user posted image Sicer pa pravijo vzgojiteljice da je Manca pridna in da zelo dosti govori. So rekle da že pozna svoje sošolke in sošolce po imenih!? In jo res slišim ko začne nekej čvekat in pravi "nika" pa jo vprašam "In kdo je še bil?" pa spet pove "lina, mija"  Je pa kar precej prilepljena name popoldne, skoz mama mama. A vaši so tudi kaj taki? Kdaj to mine?? Mi je že malo zoprno da skoz misli da bom nekam šla...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
21.9.2010 21:17:35   
mk8
U soboto bo scal... čist bom pošizila no!!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
21.9.2010 21:19:48   
mk8
Cel dan je veronika jedla samo govejo juhico s korenčkom, tko da je blo neki tekočine, HB. Pije pa veronika iz tistga avent magičnega lončka.. Ma ne vem, liter tekočine sigurno ni blo, neki se je je pa nabral

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.