|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
9.7.2010 12:42:18   
tecka
vita
IZVIRNO SPOROČILO: vitae

Drugače pa izkoristimo vsak dan max - za vikend, če smo frej gremo v hribe, čez teden na kolo. Sem pa zadovoljna, ker sem sama začela nazaj teči in 10km že pada user posted image user posted image user posted image

Bravo za 10 km! Tudi jaz sanjam o tem....ko bom velika in bom naspana.
A mi lahko poveš kako izgleda (časovno gledano) vaš izlet v hribe. Nam nikakor ne rata. Prejšnjo soboto smo imeli namen iti na Slivnico (a so to hribiuser posted image user posted image user posted image ), pa je ponoči mali slabo spal, zjutraj je očka pazil na Srečka, jaz pa sem spala do 7.30, ko sem vstala je bil ravno čas za Srečkovo kašico, potem se mi je pa že zdelo vroče za iti zdoma. Smo šli rajši na kolo.
Torej, Vitae, kdaj greste od doma, koliko vzpona zdrži mali v ruzaku, kje in koliko spi....
Se mi zdi, da bi mi izlete najlažje opravili tako, da gremo zgodaj od doma in smo ob 11.30, ko je iz vrtca navajen za spanje, že v "dolini".
IZVIRNO SPOROČILO: manna
Manči je uživala, domov je prišla LAAAČNAA in utrujena. Nato je pojedla nenormalno veliko količino riža in mesa, potem še en monte (ta velik cel) navrh in še 100ml mleka povrh in šla spat ob 20h ter spala do 7h. Čisti luksus!

Uf, to pa je apetit! Spanje ti pa itak zavidam....

IZVIRNO SPOROČILO: mini86
bjondi o kakšnih nalogah pri P to govoriš..k nš nč ne preverja kok bi ga rada zamenala samo še ena dohtarca k dela v ZD ma vse poln nesmiselno se mi ga zdi pa furat v moste če mam skor pred nosom ZD..
za malco bo dubu melono, hruško in jabolko z nadrobljenim piškotom..

Mini, ne sekiraj se glede "nalog". Poglej v Denverja, kaj naj bi mali znal in lahko sama preveriš kaj zna. Če ne zna, pa nič hudega. No, naš Srečko je zlagal male predmete v šalčko (sem bila presenečena, da je zadel), pa probala je če naredi "stolp" iz dveh kock, skratka če da eno kocko na drugo. Tega ni naredil, pa smo preživeli. BTW, ploskati je začel šele ta teden. Pa kaj, Zemlja se še vedno vrti enako kot prej.

Tako malico bi pa tudi jaz imela...Pri nas v menzi smo pri malici dobili jabolka od lani...

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 101
9.7.2010 13:07:44   
Hanuši
Dan,

samo na hitro dam manni linke, ker mi smo pa danes EXTREMNO sitni in že tuli.

Evo jaz vse najdem na kulinariki, pa super mi je ker dajejo še ocene, da maš lažjo predstavo ali je jed dobra, ali ne. Evo osnovni za tortilje

http://www.kulinarika.net/recepti/10498/eksotika/tortilje/

Za nadeve sprosti domišljijo, če se ti pa ne da, je pa tukaj nekaj slastne pomočiuser posted image

http://www.kulinarika.net/recepti/13854/mesne-jedi/njami-tortilje/

http://www.kulinarika.net/recepti/10035/eksotika/salsa-tuna-tortilje/

http://www.kulinarika.net/recepti/10962/testenine/pomladne-tortilje/

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 102
9.7.2010 15:08:46   
manna
hanuši hvala!! bomo probali drug teden s tortiljami!
tecka, spanje se nam je res pošlihtalo HB. Sicer se kdaj še zbudi okrog 4h ali 5h ampak to je še zmer super v primerjavi s prej. Imamo pa včasih težave z uspavanjem.. Ker midva z dragim se nekako ne znajdeva kako naj jo dava spat, če se ona hoče še igrat ob 22h user posted image potem je pa pač pri nama v dnevni dokler hoče. Pravilno bi najbrž blo da bi rekla "zdaj je pa nočka in čas za spanje in konec" ampak ne gre. No razen če je dnevni spanec tok zgodaj, da je zvečer že čist fertik.

Zdejle gremo pa za vikend na morje tko da ljube moje, ne me preveč pogrešat pa se beremo v ponedeljek!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 103
9.7.2010 21:41:01   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: tecka
IZVIRNO SPOROČILO: vitae

Drugače pa izkoristimo vsak dan max - za vikend, če smo frej gremo v hribe, čez teden na kolo. Sem pa zadovoljna, ker sem sama začela nazaj teči in 10km že pada user posted image user posted image user posted image

Bravo za 10 km! Tudi jaz sanjam o tem....ko bom velika in bom naspana.
A mi lahko poveš kako izgleda (časovno gledano) vaš izlet v hribe. Nam nikakor ne rata. Prejšnjo soboto smo imeli namen iti na Slivnico (a so to hribiuser posted image user posted image user posted image ), pa je ponoči mali slabo spal, zjutraj je očka pazil na Srečka, jaz pa sem spala do 7.30, ko sem vstala je bil ravno čas za Srečkovo kašico, potem se mi je pa že zdelo vroče za iti zdoma. Smo šli rajši na kolo.
Torej, Vitae, kdaj greste od doma, koliko vzpona zdrži mali v ruzaku, kje in koliko spi....
Se mi zdi, da bi mi izlete najlažje opravili tako, da gremo zgodaj od doma in smo ob 11.30, ko je iz vrtca navajen za spanje, že v "dolini".

Ja, hribi...zgleda tako. Zjutraj vstanemo. Ker smo bolj zgodnji (no, kakor se spomnim proti Srečku le nismo :) gremo od doma takoj po zajtrku. To je ponavadi med 8- 8.30. Zaenkrat izbirava ture do 1500 -1700nm (kar pomeni hoje nekje max okoli 1,5h v eno smer- smo pa vedno bolj med hitrimi, to nama je zgleda še ostalo). Začeli smo z manjšinim okoliškimi hribčki - Jošt, Jakob, Šmarna, Sv. Katarina. Ugotovili smo, da mali uživa in nadaljujemo s Kofcami, Korošico, Kriško goro, za jutri se pa še odločava. Ponavadi nato zgoraj nekaj pojemo, se naigramo in nazaj v dolino. Nazaj grede ponavadi vedno zaspi, a ni panike. Pač tisti dan ni spanje "po reglcih", ampak kakor pride. Dostikrat mi uspe, da ga brez bujenja preložim v stolček in doma v posteljico, kdaj pa tudi ne in takrat pač 2x dnevno spimo.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 104
9.7.2010 21:44:45   
vitae
BTW - Slivnica je kar lušten hrib...

Mi2 zaenkrat ne želiva še na daljše ture, bo pa počasi prišlo tudi do tega. Čeprav sem kljub odličnemu nahrtbtniku mnenja, da 3h je pa notri too much. Predstavljam si sebeuser posted image

Mi2 imava do konca jeseni (nekje do okt.) v mislih še Veliko Planino, Češko kočo, Planino Blato, Komno, Preval, Roblekov dom, Blejsko kočo...pa še kaj bi se našlo. Upam le na lepe vikende v sept.

Se pa lahko vsaj malo pohvalim, da sem izgubila že 5cm v trebuhu in 2cm v stegnu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 105
9.7.2010 23:16:35   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

tadejluka-ja itak se loh dobimo..ti na zs pošlem cifro pa me poklič oz sms pošl..prvo rundo ti častišuser posted image kam že grete vi...

cifra shranena! je ob plaži jeuser posted image user posted image user posted image

a je to pr Sanji user posted image
brat od mojga že cel Pag pozna, ko že 5 let hodjo dol

user posted image  

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 106
9.7.2010 23:17:39   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

srečanje-matej se je odločil,da bo vsakič kakega junijskega sončka mal pocahnal,da se bojo prepoznali med seboj...tokrat sta bojne rane dobila Zoja in Žiga user posted image  ...je blo pa spet fajn a n ...

še dobr da mance ni blo, bi spet vse "preklofala"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 107
9.7.2010 23:26:25   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image čveke,

sem vas malo preletela.

hribi.....hvala za ideje user posted image  sam jst nimam pravih planinskih čevljev user posted image user posted image user posted image
se pa moram pohvalit, da smo prejšnjo nedeljo tole turo naredili:

http://www.zaplana.net/Izleti/Gospodicna/

šli smo iz kraja: Šumeči potok in na vrh hodili dobro urco, nazaj malo manj, pot res priporočam - gor se ohladite z mlatostno studenčico in z golažem :-) pa nekaj igral za otroke je tudi gor.

pa enih 3 tedne nazaj smo šli peš iz Mengša na Mengeško kočo - pol urce hoje :-)

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 9.7.2010 23:27:04 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 108
9.7.2010 23:33:40   
Mala_princeska
Spanje ponoči.....obvezno se presedla k nama ponoči user posted image  na zak.posteljo in spi ob meni, na sredini postelje, se še dojiva in se crklja....na zizi mizi....

Kosila user posted image  v bistvu sploh ne vem kaj rada je gospodična, ker ji tašča kuha, ker sem jaz itak skoz v službi, edino med vikendi mi rata da ji juhico dam ob nedeljah in krompirček,...drugače pa smo na jogurtih, skuticah, kašicah (od vseh iz vrečke papca samo čokolino),
pitje - kuham ji čajček, drugač pa vse sorte sokce pije, jih probam čimbolj z vodo zmešat, da niso presladki.
mleka pri nas ne maramouser posted image  - se tolažim, da dovolj dobi s skuticam, jogurti,...
je pa zadnjič v trgovini poskusila čokoladno mleko in ga je celo pila user posted image

aja bjondi hvala za skrb sem v pon. zvozila prvo vožnjo čez rondo.

mini86 lepo praznujte ju3

Neposredna povezava do sporočila: 109
9.7.2010 23:45:23   
bjondi
mini-naj piknik čim bolj uspe user posted image  ...
...dala mu je spet rozino za pobirat...pa eno malo malo stekleničko in rozino in mu pokazala da naj  rozino  prime in da v stekleničko...pa dve kocki in lonček,da je vidla kaj bo iz njima naredu-prijel je kocko in jo dal v lonček...pa dala mu je malega dojenčka in flaško ,da je vidla kaj bo v tem primeru naredu-tle sem pa tud jaz debelo pogledala,ker je v eno roko prijel dojenčka v drugo je dal flaško in dojenčku kao za pit user posted image -se mi je fajn zdel a n...

hribi-jao jao vam ne zavidam teh tur...jz že do naše trgovine pridem z vsemi mukami ,tko da lepo da vam uspeva hodt navkrebr...

Čakam možeka,da pride nazaj iz morja je karin sam dol pelu k tašči...in pol za hišo čoriva s tamalim in on domov nazaj uleti po eni uri...ja ni najdu osebne pa je po pasuš prišel user posted image  ...

Mam pa že povn kufr polžov ,ki mi žrejo rožice ob vhodu v hišo...imam povn kufr gosenc ,ki mi žrejo rože na okenskih policah...imam povn kufr vsega kar leze...ker sem dans omaro odprla in našla črva v papirnatih rolah...seveda je blo pa treba zdej spucat še vse kuhinjske omarce od znotraj user posted image ...

Ampak baje smo dubl vrtec...se mi ni dal po telefonu pogovarjat pa sem možu nesla moj telefon nej nazaj pokliče,ker sem mislila da je kaka stranka...no pa je reku da so iz vrtca klical in da sicer nismo dobili naše enote ampak drugo in da bo možna vrjetn kasnej tud premestitev...no hvalila se nam nč dokler ne podpišem pogodbe...ampak so me pa mal čustva preplavila,pa ne vem a zarad tega k smo dubl vrtec al zato,ker bo pač treba tamaučka dat od sebe...

Pa lep vikend...

Neposredna povezava do sporočila: 110
10.7.2010 0:08:02   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image bjondi, pa verjem čustva te bodo še preplavila....

OMG sem se spomnila, da moram seznam za piknik napisat......meso in zelenjava, pijačo hb mam....

noč......zjutri šiht user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 111
10.7.2010 11:17:45   
MIŠEL09
Pozdravljene po dolgem času,
sem kr malo žalostna ker sem opazla da ste me izbrisale iz seznama, saj če se nič ne javljam ne pomeni da vam ne sledim, skoraj redno vas preberem ampak za napisati kaj pa že zmanjka časa, služba pobere 80% energije , ostalo pa mali.
Drugače mali je shodil na svoj rojstni dan , sedaj ga čuva babica, s septembrom bo pa šel verjetno v vrtec, verjetno mislim zaradi tega ker v zadnjih treh mesecih mu je ful padel imunski sistem ter sva že končala v bolnici na infuziji, začne se z prehladom, nato vročina in se vročine ne more znebiti po dva tedna, nazadnje je v dveh tednih prejel 3 različne antibiotike , končal pa je na injekcijah(imel je prvo vnetje srednjega ušesa, potem še oba ušesa in na koncu še grlo).
Sedaj je bilo 2 tedna mir in danes mu je spet začelo iz nosa teči in sem že čisto panična ker ponavadi je to znak za 2 tedna mučenja spet.
Lepo se imejte bom se probala kaj več javiti.

Neposredna povezava do sporočila: 112
10.7.2010 12:53:27   
tecka
Uf, Vitae, vi imate pa že kar lepo zbirko izletov! Če se prav spomnim, si bolj iz Gorenjskega konca in imaš blizu do izhodišča? Tudi meni se zdi, da je zaenkrat 1h vzpona zadosti, ampak kaj ko imamo mi iz Notranjske že do izhodišča celo večnost vožnje. Kakorkoli, pa jaz sanjam, da bi šli še letos na planino Pecol, pod Montaž in ga slikali s kozorogi. Tam je namreč nekakšen park, je lov prepovedan in kozorogov (in svizcev) kolikor hočeš.

Evo, danes se spet potrjuje moja teorija. Da je mož lahko v miru skuhal kosilo, sem jaz dala Srečka v ruzak in sva šla v bližnji gozd za pol urce. Je zaspal na poti domov in je že odspal 3 ure dnevnega spanca (in še spi). Očitno mu čez teden manjka dolgo spanje čez dan in je pač tečen. Upam, da bo to kmalu prerastel.

Jaz pa tudi sekljam in kuham zelenjavo za solate za jutrišnje praznovanje. Zaenkrat mi gre kar hitro, le roke imam že čisto razmočene od vode, pa noge me že bolijo. Kaj bo šele jutri?

Danes smo bili spet na naši tržnici in smo kupili fige. In sem bila kar začudena, ko jo je Srečko zmazal polovico (velike). Sicer pa so mu všeč letošnje male hruškice (ne vem kako se jim reče). Jih lepo gloda in pljuva olupek na okoli, menda pa kaj tudi poje. Le prvi griz mu moram narest, potem pa greuser posted image

Mišel, upam, da bo tvoj malček kmalu bolje in da zdajšnja bolezen ne bo tako huda kot prva.user posted image user posted image user posted image

Bjondi, čestitke za vrtec. Valjda ste dobili, če so klicali. Ne vem kako sfolgajo, ampak pri nas je poklicala sama ravnateljica in povedala, da je Srečko sprejet (pa kolegico tudi). Mogoče ji paše, ko mame doživljamo orgazme ob lepi noviciuser posted image user posted image Ja, pri srcu te pa mora malo stisnit, čeprav si želiš vrtca za tamauga, te prav stisne šele, ko vrtec dobiš. Pa potem ko dobiš pogodbo, pa spet ko kupiš copatke za vrtec, pa potem, ko kupiš še kaj za vrtec, pa potem ko je še par dni do vrtca, pa potem, ko gre dejansko v vrtec, sploh pa potem, ko reče vzgojiteljica, zdaj ga pa pustite tukaj in pejte na kavouser posted image Uf, jaz sem ratala že velika, zjutraj nimam več težav z oddajanjem v vrtecuser posted image

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 113
10.7.2010 17:09:37   
vitae
Tečka - no, da se malo pohvalim. Predvidevam, da uživate na pikniku, medtem ko smo bili mi danes na malo daljši turi, kar se je super obneslo. Šli smo na Roblekov dom na Begunjščici. Hoje je okoli 2h (kar hitra hoja). Jakob je užival. Po 1h smo se ustavili na Planinci, da se je malo osvežil, popil, naigral, nadaljevali naprej in po 2min je zaspal do vrha. Gor je bilo fenomenalno. Lep razgled na Blejsko kotlino, Triglav pred nosom...harmonija. Pojedli ričet, joto, štrudl in se odpravili nazaj v enem kosu. Nazaj ni nič zaspal, se mu je pa dogajalo. Ob poti je jedel gozdne jagode, občudoval gozd ter krave z zvonci...No, sedaj pa pridno že 1,5h spi.

BTW - kje je ta planila Pecol????

Manna - uživajte na morju!

Mi imamo le še 2 dni do MORJA user posted image user posted image user posted image  in nato me skoraj do 8. avgusta ni user posted image

Bjondi - super za vrtec user posted image  in malo manj super za vse možne žužke oz. insekte user posted image

Mišel - user posted image user posted image user posted image  za malčka in upam, da je konec odisejade po bolnicah in zdravnikih. Ostanite zdravi!

Mala princeska - uživajte tudi vi na pikniku! Pa Mini!!!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 114
10.7.2010 22:40:43   
mk8
ojla že ne novi temi???

mi smo s počitnic, kaj več pa napišem ju3... da me ne boste kenslale user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 115
10.7.2010 22:44:04   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Bjondi, čestitke za vrtec. Valjda ste dobili, če so klicali. Ne vem kako sfolgajo, ampak pri nas je poklicala sama ravnateljica in povedala, da je Srečko sprejet (pa kolegico tudi). Mogoče ji paše, ko mame doživljamo orgazme ob lepi noviciuser posted image user posted image Ja, pri srcu te pa mora malo stisnit, čeprav si želiš vrtca za tamauga, te prav stisne šele, ko vrtec dobiš. Pa potem ko dobiš pogodbo, pa spet ko kupiš copatke za vrtec, pa potem, ko kupiš še kaj za vrtec, pa potem ko je še par dni do vrtca, pa potem, ko gre dejansko v vrtec, sploh pa potem, ko reče vzgojiteljica, zdaj ga pa pustite tukaj in pejte na kavouser posted image Uf, jaz sem ratala že velika, zjutraj nimam več težav z oddajanjem v vrtecuser posted image

... ha ha spet čustva igrajouser posted image  ...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 116
10.7.2010 22:45:31   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

ojla že ne novi temi???

mi smo s počitnic, kaj več pa napišem ju3... da me ne boste kenslale user posted image user posted image

...ja lej jo lej jo...nč bat kenslal smo že ...naslednja runda pride pa tam okol septembra,da se naujo na počitnice zgovarjale ...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 117
10.7.2010 22:47:31   
bjondi
vitae-imejte se čim lepše na morčiju...pa kak kamnček za nas vrzite v veliko čofo...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 118
10.7.2010 22:51:27   
bjondi
mišel09-se mi zdi brez potrebe razglabljat okoli seznama in pogrevat kakršnokoli vodo...lepo da si se javila,bilo pa je tudi napisano,da če je katera pomotoma zbrisana naj to javi...javljajo se večinoma ena in iste punce,nismo pa jasnovidne kdo nas samo bere...
user posted image user posted image user posted image   za tvojega malčka palčka...user posted image  zate...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 119
11.7.2010 12:10:57   
lino
dan.

da se pofočkam...

no, manna, mini in lenika - fuuul lepe slikice!!!!!!
Tut jst komi čakam, da gremo nekam na dopust...menda prvo 31. in 1. 7. na Kolpo in potem okoli 6.8. za 1 teden na Pelješac...Upam, da pot prespimo...

Maksi se še vedno doji in tut ne mislim nehat...sem zadnič dobila jezikovo juho kao a reees, še vedno se doji, ja kako dolgo se pa še misli, a pol boš tut ga v šolo hodla dojit in sem sam odgovorla, da ja, bo imel vsaj en topel obrok...pa kaj jih briga....

Danes je vrooočin jst bi pa šla plavat, pa ne bo mogoče, ker je avto fuč...user posted image

Nč, se še kaj oglasim...

aja, pa vse najnaj tistim, ki sem jih spet ven spustila....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 120
11.7.2010 21:59:43   
mk8
Čer!

Da mal povem, kaj se nam je dogajal te dni, ko se nisem nič oglasila...

Najprej smo šli v Tolmin. Je bilo zelo naporno, predvsem zame. S kvazi možem in tamalo smo se videli samo za zajtrk, kosilo in večerjo, potem sem jo dala spat in to je bilo to. Mela sem aktivnosti čez cel dan, od 9-11 plezanje, od 11-13 orientacijo, kosilo, po kosilu polure počitka (kar ni skoraj nič), nato od 14.30-16.30 rolanje in od 16.30-18.30 kajak, pa potem večerja. Videli smo se samo med temi mojimi dejavnostmi, če sta bila slučajno kje v bližini. Sem bila totalno fuč že po dveh dneh in sem pet dni takega tempa komaj zdržala. Morem pa res pohvalit svojega, ker je tako dobro skrbel za tamalo. Pri njemu je pojedla vse kar ji je dal, bila je zelo pridna, nonstop sta hodila na neke izlete. Že takoj prvi dan je šel na info točko v tolmin in si nabral miljavžent prospektov, ki so opisovali bližnje točke, ki jih lahko obiščeš... Vglavnem imela sta se super in nič ni bilo videt, da bi kaj pogrešala mamico. Smo pa vseeno vsi skupaj komaj čakali, da pridemo domov.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 121
11.7.2010 22:08:44   
mk8
Potem smo prišli domov in sem se takoj začela učit za izpit v petek... Nič časa za počitek. No, vsaj izpit sem naredila.. in ponosno najavljam, da imam še ŠTIRI izpite in diplomo user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mk8 -- 11.7.2010 22:09:59 >

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 122
11.7.2010 22:12:56   
mk8
V petek zvečer smo šli takoj na morje... Ni bilo tok fajn, tamala je takoj dobila drisko in je bila kar boga. Tudi vode ni marala, tako da nismo bili veliko v morju. In smo tudi komaj čakali, da gremo včeraj domov user posted image . Upam da bo v Kranjski gori konec meseca bolj uživala.

To je to, se bom zdaj bolj pogosto javljala. Me veseli, da smo že na otrocih in da sem imela kar nekaj za prebrat user posted image user posted image user posted image

Nočko

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 123
11.7.2010 22:15:01   
mk8
Aja, tud jaz sem lulala v morje (user posted image ), ampak ne bom več, po tem kar je Bjondi napisala!

A bi se v sredo tud kdo dobival na srečanju? Mi manjkajo kavice in čvek, sem bila kar žalostna, ker sem prejšnji teden zamudila...

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 124
11.7.2010 23:14:48   
bjondi
Pa kje ste pupike...a se kej pajcate v tej vročini...tud jaz bi mela najrar še komp zdele ugasnen-ker tako prijetno toplino oddaja...

mk8-jeee pa si nazaj...ma superca da sta šla lahko s teboj tvojadva...ti pa dobr da si sfolgala tempo in naredila izpit user posted image user posted image user posted image ...
...za srečanje bo pa mini povedala a n...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za uporabnice Mirene
terida

Koliko časa vam je po vstavitvi mazala Mirena?

Nič. (59%)

Manj kot en mesec. (13%)

Več kot en mesec in manj kot tri mesece. (7%)

Več kot tri mesece. (22%)

Število vseh glasov: 46

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!