tecka
|
Uf, Vitae, vi imate pa že kar lepo zbirko izletov! Če se prav spomnim, si bolj iz Gorenjskega konca in imaš blizu do izhodišča? Tudi meni se zdi, da je zaenkrat 1h vzpona zadosti, ampak kaj ko imamo mi iz Notranjske že do izhodišča celo večnost vožnje. Kakorkoli, pa jaz sanjam, da bi šli še letos na planino Pecol, pod Montaž in ga slikali s kozorogi. Tam je namreč nekakšen park, je lov prepovedan in kozorogov (in svizcev) kolikor hočeš. Evo, danes se spet potrjuje moja teorija. Da je mož lahko v miru skuhal kosilo, sem jaz dala Srečka v ruzak in sva šla v bližnji gozd za pol urce. Je zaspal na poti domov in je že odspal 3 ure dnevnega spanca (in še spi). Očitno mu čez teden manjka dolgo spanje čez dan in je pač tečen. Upam, da bo to kmalu prerastel. Jaz pa tudi sekljam in kuham zelenjavo za solate za jutrišnje praznovanje. Zaenkrat mi gre kar hitro, le roke imam že čisto razmočene od vode, pa noge me že bolijo. Kaj bo šele jutri? Danes smo bili spet na naši tržnici in smo kupili fige. In sem bila kar začudena, ko jo je Srečko zmazal polovico (velike). Sicer pa so mu všeč letošnje male hruškice (ne vem kako se jim reče). Jih lepo gloda in pljuva olupek na okoli, menda pa kaj tudi poje. Le prvi griz mu moram narest, potem pa gre Mišel, upam, da bo tvoj malček kmalu bolje in da zdajšnja bolezen ne bo tako huda kot prva. Bjondi, čestitke za vrtec. Valjda ste dobili, če so klicali. Ne vem kako sfolgajo, ampak pri nas je poklicala sama ravnateljica in povedala, da je Srečko sprejet (pa kolegico tudi). Mogoče ji paše, ko mame doživljamo orgazme ob lepi novici Ja, pri srcu te pa mora malo stisnit, čeprav si želiš vrtca za tamauga, te prav stisne šele, ko vrtec dobiš. Pa potem ko dobiš pogodbo, pa spet ko kupiš copatke za vrtec, pa potem, ko kupiš še kaj za vrtec, pa potem ko je še par dni do vrtca, pa potem, ko gre dejansko v vrtec, sploh pa potem, ko reče vzgojiteljica, zdaj ga pa pustite tukaj in pejte na kavo Uf, jaz sem ratala že velika, zjutraj nimam več težav z oddajanjem v vrtec
|