Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 13:51:38
|
|
|
|
manna
|
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 13:52:38
|
|
|
|
manna
|
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 13:54:56
|
|
|
|
manna
|
A so luštne a se vam ne zdi da je Manči prou "bajsek" ratala
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 14:00:50
|
|
|
|
mini86
|
iiiiiiiii moj marcel bo meu dve punci-manco in pa zojo dons ga je zoja tok lupčkala..pa tud on je neki ustka stegvou k njej-to bi mogl vidt
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 14:03:52
|
|
|
|
manna
|
Sej res kako je blo na srečanju a bo kakšna fotoreportaža, kolk vas je pa blo Upam da mi rata pridet še na kakšno srečanje
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 14:19:43
|
|
|
|
mini86
|
na srečanju smo ble stalne s tem da je mk8 manjkala se pravi JS, bjondi, mojsonček in smrketa ni fotoreportaže ker ni slik naslednič pa baje ti prideš ane
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 15:20:59
|
|
|
|
Hanuši
|
o manna kak cuker, pa o kaki podhranjenosti ni ne duha ne sluha. Prav lušne rokice ima. zobki, mi jih čistimo redno, a s tako sireno, da verjetno sosedje mislijo, da ga vsak večer iz kože dajemo, samo jaz vztrajam pijača, no Hana je bila in je še vedno samo na vodi, mali gospod pa tako kot pri mini, sicer pije vodo a občutno manj, kot sladkanega čaja. Največkrat mu pomarančo stisnem in še malo vode dodam. Je vseeno manj škodljivo, kot pa sladkan čaj, res mu ga pa s fruktozo sladkam in ne z belim cukrom. Sokov mu pa že zaradi E-jev ne dajem. Ker čaj mu tut samo domači dajem, sušim borovnice, pa maline, pa razna zelišča in mu potem iz tega kuham, ali pa kompot iz jabolk - domačih seveda, nešpricanih in pa rabarbare. No tukaj obvezno malo fruktoze notri.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 16:01:06
|
|
|
|
mini86
|
hanuši js mu dajem ta pingo sok-so tri vrste ampak prou iz tistim pingvinom ker nekje je pisalo-mislim da je tecka prlepla enkrat da ta nima E-jev notr
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 16:09:00
|
|
|
|
tadejluka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ŠE 38 DNI DO MORJAAAA pr nas še 41 dni...lohk bi se kej zmenil za pirčka ko bomo dol?!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 16:10:48
|
|
|
|
tadejluka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pa tadejluka....kr neki jih je zginl madona evo, evo...tle sem! Delamo na polno, ful dogaja,...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 16:11:26
|
|
|
|
tadejluka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej a ve lulate v morje...js ja hehehe.....
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 1. del 7.7.2010 16:12:30
|
|
|
|
tadejluka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 a še kera k ne doji več nima menstre..k js je zdj nimam že eno leto in 8 mesecev no ne da bi se prtožvala da jo pogrešam an am, a si mogoče noseča?...ne joke jest sem jo mela točno 2x...mam pa vstavljeno mireno ( baje je to zmeri tko pr tem)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 16:18:18
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 hanuši js mu dajem ta pingo sok-so tri vrste ampak prou iz tistim pingvinom ker nekje je pisalo-mislim da je tecka prlepla enkrat da ta nima E-jev notr mini nč narobe vzet. Meni tko al tko vsi pravijo, da sem obsedena s temi E-ji. Od kar je ta fama ven prišla, sem črtala 70% izdelkov, ki sem jih včasih kupovala. Da pa ne bi bilo nobenega pa kar dvomim, ker sedaj ne pišejo več E..., ampak latinska imena, z nameno, da bi nas zavajali. Že v domačem soku je E330 in sicer je to citronska kislina, brez nje se sok skisa v 2 dneh, tko, da ima domača, recimo šebesa tut E notri . Pa E330 ne boste nikjer več zasledili, povsod piše citronska kislina Saj pravim, jaz verjetno preveč kompliciram. Moj mi velikokrat reče, da bomo zdravi umrli .
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 16:26:15
|
|
|
|
tadejluka
|
No pa še mal tekočih stvari...jest veselo hodim v službo-ta staro seveda in je presenetljivo fajn...mam kr dost frej ker ni pretiranga dela ( kar je po eni strani fajn ker to pomen da ljudje očitno niso bolni), mojmu je ful zlaufal varstvo mularije kadar sem jest popoldne v službi, da ne govorim, da je taprvo mojo popoldansko mulo shodil doma, in zdej veselo raca po stanovanju... , tavelka dva sta bla že v koloniji in v toplicah vsak posebej za en teden, čez vikend gremo u Rabac na more , pol pa še na Pag z Mini ! Aja mamo pa 10 zob...za spodnje 3 je blo res hudo je 2 dni kuru do 40 C in tulu non stop, ni pomagal tud moj naročje več, pol pa kot da bi odrezal in so ble š**** zuni!!! Spimo še zmeri celo noč+ 2x 2urci čez dan .
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 16:38:19
|
|
|
|
tadejluka
|
Ja sej ko pa jest začnem pisat pa spet nobene nikjer za čvekat!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 20:06:26
|
|
|
|
vitae
|
Javljam na (prijetno) dolžnost Jaz sem bila v zadnjem času celo nekaj dni v službi...sicer sem uradno na dopustu, tako da je bilo to na prostovoljni bazi oz. si delam že zalogo ur. Jakob je užival pri mami, tako da sem kar srečna, ker vem da bo s septembrom v dobrih rokah. Vmes smo skočili z bratovo familijo (2,5 letna nečakinja) v Čateške, kjer se je dogajalo na polno. Samo, da je videl vodo, se je že sam slačil. Mi je komaj uspelo ga namazati. V vodi pa...JAO JAO...tunkanje, skakanje, vožnja po toboganu. Upam, da bo tako tudi na morju, čeprav mi bo smešno ga videti, ko bo ugotovil, da je voda slana Sva imela pa danes posvetovalnico. Cepiti ga nisem dala, najraje ga ne bi. Sedaj sem le prestavila, ker nočem, da bi imeli na morju kakšno reakcijo. Bjondi - za seznam 9645g, 77cm. Je bilo pa hudo. Od kar je revček bil na infuziji, se blazno boji zdravnikov. Danes še na tehtnico ni želel. Bo že bolje... Drugače pa izkoristimo vsak dan max - za vikend, če smo frej gremo v hribe, čez teden na kolo. Sem pa zadovoljna, ker sem sama začela nazaj teči in 10km že pada Na kratko toliko o nas...Sedaj se pa hitro spravim komentirati!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 20:08:07
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ŠE 38 DNI DO MORJAAAA še 4 DNEVI do MORJA...Potem pa skoraj cel julij in prvi teden avgusta uživancija. Vmes skočimo domov (za 5 dni) malo oprati in zamenjati lokacijo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 20:10:50
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši IZVIRNO SPOROČILO: mini86 hanuši js mu dajem ta pingo sok-so tri vrste ampak prou iz tistim pingvinom ker nekje je pisalo-mislim da je tecka prlepla enkrat da ta nima E-jev notr mini nč narobe vzet. Meni tko al tko vsi pravijo, da sem obsedena s temi E-ji. Od kar je ta fama ven prišla, sem črtala 70% izdelkov, ki sem jih včasih kupovala. Da pa ne bi bilo nobenega pa kar dvomim, ker sedaj ne pišejo več E..., ampak latinska imena, z nameno, da bi nas zavajali. Že v domačem soku je E330 in sicer je to citronska kislina, brez nje se sok skisa v 2 dneh, tko, da ima domača, recimo šebesa tut E notri . Pa E330 ne boste nikjer več zasledili, povsod piše citronska kislina Saj pravim, jaz verjetno preveč kompliciram. Moj mi velikokrat reče, da bomo zdravi umrli . Hanuši - a imaš kje napisano kaj več o teh E-jev. Jaz sem imela super sestavek in opomnik, pa sem ga založila. Nekaj že vem, a bi rada kaj več. A me lahko še malo podučiš? Ker jaz tudi kompliciram, a na koncu padem na simpl testu. Sem rekla, da mali ne bo jedel hrenovk, a jo je azdnjič dobil na pikniku (ne od mene) in so zakon No, polže pa res še ni probal Je pa cel dan na vrtu v ribezu in borovnicah. Še nečakinja je, pa ne mara in nikoli ni tega jedla, a ker vidi našega je to njami
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 20:12:21
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pa tadejluka....kr neki jih je zginl madona Saj že prav . Mene pa nič ne pogrešaš, pa tako sem se trudila, da bi te posnemala . No, ampak naša MINI je ena sama in sem ugotovila, da se te ne da. Napisati celo stran bo zgleda le tvoja domena...KAPO DOL!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 20:15:02
|
|
|
|
vitae
|
Marcel in Manca - cukra mala...Obema se prav vidi, da sta uživala. Mini - daj kakšno našemu prepusti?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 21:34:15
|
|
|
|
lenika
|
Vidm, da je tema spet nekoliko zaživela. Lepo! Manna full lušna je tale tvoja Manca. Pitje: Daša pije samo vodo in to kašne 4-5 stekleničk na dan. Skos se naliva. Tudi Matic pije samo vodo. Hodi naša Daša tudi že. Začela je malce po 1.rojstnem dnevu in sedaj že dobesedno teče. Zobka nima še nobenega, tako, da nimamo težav s pranjem le-teh. Morje mi gremo čez 10 dni za 12 dni v Umag. E-ji poskušamo čimbolj zdravo jest, a se ne obremenjujemo preveč s tem. Dopust pravkar sem po 2 mesecih dela štartala z dopustom in bom na dopustu do 24. avgusta. Spanje spi končno celo noč(upam, da tako ostane) in 2-3 uri čez dan.
< Sporočilo je popravil lenika -- 7.7.2010 21:35:03 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 21:37:47
|
|
|
|
lenika
|
Še naša dva frajerčka.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 22:08:21
|
|
|
|
mini86
|
tadejluka-ja itak se loh dobimo..ti na zs pošlem cifro pa me poklič oz sms pošl..prvo rundo ti častiš kam že grete vi... lulanje v morje-ja hehehe..vsem je smešn samo skor nobena pa ne odgovori..zihr use lulate notr hanuši-brez skrbi nism nč slabo uzela tole s tvojimi E-ji..sm ti samo hotla razložit kako je s tem sokom da te nebi preveč skrbel za mojga marcelčija vitae-sm mislna da je logično da te pogrešam..nism vedla da morm extra napisat-ok bom za drugič vedla aja psm pa vidla da sem bila za trenutek tvoj idol ampak ti je posnemanje šlo bol slabo od rok..več vaje. več vaje in ne js mance pa zoje ne dam...marcel hoče met obeeee
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 22:11:47
|
|
|
|
lenika
|
Lulanje v morje nikoli nisem, ker enostavno nisem mogla, ni šlo, se nisem mogla sprostit.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 7.7.2010 22:12:54
|
|
|
|
tadejluka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 tadejluka-ja itak se loh dobimo..ti na zs pošlem cifro pa me poklič oz sms pošl..prvo rundo ti častiš kam že grete vi... gremo v zuboviće 16.8.-30.8
|
|
|
KAKOVOST VRTCEVcarmencitaKAKO STE ZADOVOLJNE S KAKOVOSTJO VRTCEV?Zelo zadovoljna (
31%)
Še kar zadovoljna (
37%)
Nezadovoljna (
7%)
Zelo nezadovoljna (
4%)
Ne vem (
20%)
Število vseh glasov: 307Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!