Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
dons ga je zoja tok lupčkala..pa tud on je neki ustka stegvou k njej-to bi mogl vidt
naslednič pa baje ti prideš ane
pijača, no Hana je bila in je še vedno samo na vodi, mali gospod pa tako kot pri mini, sicer pije vodo a občutno manj, kot sladkanega čaja. Največkrat mu pomarančo stisnem in še malo vode dodam. Je vseeno manj škodljivo, kot pa sladkan čaj, res mu ga pa s fruktozo sladkam in ne z belim cukrom. Sokov mu pa že zaradi E-jev ne dajem. Ker čaj mu tut samo domači dajem, sušim borovnice, pa maline, pa razna zelišča in mu potem iz tega kuham, ali pa kompot iz jabolk - domačih seveda, nešpricanih in pa rabarbare. No tukaj obvezno malo fruktoze notri.
Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
hanuši js mu dajem ta pingo sok-so tri vrste ampak prou iz tistim pingvinom ker nekje je pisalo-mislim da je tecka prlepla enkrat da ta nima E-jev notr
mini nč narobe vzet. Meni tko al tko vsi pravijo, da sem obsedena s temi E-ji. Od kar je ta fama ven prišla, sem črtala 70% izdelkov, ki sem jih včasih kupovala.
Da pa ne bi bilo nobenega pa kar dvomim, ker sedaj ne pišejo več E..., ampak latinska imena, z nameno, da bi nas zavajali. Že v domačem soku je E330 in sicer je to citronska kislina, brez nje se sok skisa v 2 dneh, tko, da ima domača, recimo šebesa tut E notri . Pa E330 ne boste nikjer več zasledili, povsod piše citronska kislina
Saj pravim, jaz verjetno preveč kompliciram. Moj mi velikokrat reče, da bomo zdravi umrli .
No pa še mal tekočih stvari...jest veselo hodim v službo-ta staro seveda in je presenetljivo fajn...mam kr dost frej ker ni pretiranga dela ( kar je po eni strani fajn ker to pomen da ljudje očitno niso bolni), mojmu je ful zlaufal varstvo mularije kadar sem jest popoldne v službi, da ne govorim, da je taprvo mojo popoldansko mulo shodil doma, in zdej veselo raca po stanovanju... , tavelka dva sta bla že v koloniji in v toplicah vsak posebej za en teden, čez vikend gremo u Rabac na more , pol pa še na Pag z Mini ! Aja mamo pa 10 zob...za spodnje 3 je blo res hudo je 2 dni kuru do 40 C in tulu non stop, ni pomagal tud moj naročje več, pol pa kot da bi odrezal in so ble š**** zuni!!! Spimo še zmeri celo noč+ 2x 2urci čez dan .
Jaz sem bila v zadnjem času celo nekaj dni v službi...sicer sem uradno na dopustu, tako da je bilo to na prostovoljni bazi oz. si delam že zalogo ur. Jakob je užival pri mami, tako da sem kar srečna, ker vem da bo s septembrom v dobrih rokah.
Vmes smo skočili z bratovo familijo (2,5 letna nečakinja) v Čateške, kjer se je dogajalo na polno. Samo, da je videl vodo, se je že sam slačil. Mi je komaj uspelo ga namazati. V vodi pa...JAO JAO...tunkanje, skakanje, vožnja po toboganu. Upam, da bo tako tudi na morju, čeprav mi bo smešno ga videti, ko bo ugotovil, da je voda slana
Sva imela pa danes posvetovalnico. Cepiti ga nisem dala, najraje ga ne bi. Sedaj sem le prestavila, ker nočem, da bi imeli na morju kakšno reakcijo.
Bjondi - za seznam 9645g, 77cm.
Je bilo pa hudo. Od kar je revček bil na infuziji, se blazno boji zdravnikov. Danes še na tehtnico ni želel. Bo že bolje...
Drugače pa izkoristimo vsak dan max - za vikend, če smo frej gremo v hribe, čez teden na kolo. Sem pa zadovoljna, ker sem sama začela nazaj teči in 10km že pada
Na kratko toliko o nas...Sedaj se pa hitro spravim komentirati!!!
hanuši js mu dajem ta pingo sok-so tri vrste ampak prou iz tistim pingvinom ker nekje je pisalo-mislim da je tecka prlepla enkrat da ta nima E-jev notr
mini nč narobe vzet. Meni tko al tko vsi pravijo, da sem obsedena s temi E-ji. Od kar je ta fama ven prišla, sem črtala 70% izdelkov, ki sem jih včasih kupovala.
Da pa ne bi bilo nobenega pa kar dvomim, ker sedaj ne pišejo več E..., ampak latinska imena, z nameno, da bi nas zavajali. Že v domačem soku je E330 in sicer je to citronska kislina, brez nje se sok skisa v 2 dneh, tko, da ima domača, recimo šebesa tut E notri . Pa E330 ne boste nikjer več zasledili, povsod piše citronska kislina
Saj pravim, jaz verjetno preveč kompliciram. Moj mi velikokrat reče, da bomo zdravi umrli .
Hanuši - a imaš kje napisano kaj več o teh E-jev. Jaz sem imela super sestavek in opomnik, pa sem ga založila. Nekaj že vem, a bi rada kaj več. A me lahko še malo podučiš? Ker jaz tudi kompliciram, a na koncu padem na simpl testu. Sem rekla, da mali ne bo jedel hrenovk, a jo je azdnjič dobil na pikniku (ne od mene) in so zakon
No, polže pa res še ni probal
Je pa cel dan na vrtu v ribezu in borovnicah. Še nečakinja je, pa ne mara in nikoli ni tega jedla, a ker vidi našega je to njami
Saj že prav . Mene pa nič ne pogrešaš, pa tako sem se trudila, da bi te posnemala . No, ampak naša MINI je ena sama in sem ugotovila, da se te ne da. Napisati celo stran bo zgleda le tvoja domena...KAPO DOL!
tadejluka-ja itak se loh dobimo..ti na zs pošlem cifro pa me poklič oz sms pošl..prvo rundo ti častiš kam že grete vi...
lulanje v morje-ja hehehe..vsem je smešn samo skor nobena pa ne odgovori..zihr use lulate notr
hanuši-brez skrbi nism nč slabo uzela tole s tvojimi E-ji..sm ti samo hotla razložit kako je s tem sokom da te nebi preveč skrbel za mojga marcelčija
vitae-sm mislna da je logično da te pogrešam..nism vedla da morm extra napisat-ok bom za drugič vedla aja psm pa vidla da sem bila za trenutek tvoj idol ampak ti je posnemanje šlo bol slabo od rok..več vaje. več vaje
in ne js mance pa zoje ne dam...marcel hoče met obeeee
5 (odlično) (32%)
4 (prav dobro) (5%)
3 (dobro) (24%)
2 (zadostno) (3%)
1 (nezadostno) (6%)
manj kot 1!!! (30%)
Število vseh glasov: 63
Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!