smrketa24 -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (15.9.2010 14:15:04)
|
bjondi....hehehe....ne, nisem na medenih :) bomo šli verjetno decembra nekam. sedaj imamo medene kar doma, ker ima ati cel teden dopust [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Punce, eno vprašanje. Kolegica je imela maja porko in je za poročno darilo dobila od priče fotografinjo. Ta fotografinja ji je pa vse slike dala na cd in jih pomanjšala na tak format, da jih ne more nič razvit. Je rekla, da če jih hoče sama razvijat, da mora plačat še 150 eur. Sedaj je pa ful jezna, ker je bilo to poročno darilo, fotografinja jo je pa tako zafrknila. Jaz bi bila tudi na njenem mestu. Sedaj me pa zanima, če katera ve, če se da te slike s cd-ja nekako povečat, da jih bo lahko sama razvila?? Je čist nesrečna, ker praktično nima nobene slike s poroke. Saj sem ji rekla, da bi morala to njena priča plačat (teh 150eur), ker je bilo darilo (itak ona fotografinje sploh ni rabila plačat, ker je njena sorodnica), ona pa noče slišat nič o tem. Kaj ve mislite?? bjondi, a se ti na to kaj spoznaš???
|
|
|
|