manna -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (13.9.2010 21:05:30)
|
'čer smrketa, lepe lepe slikce, pa super vreme ste imeli res. Manjka še ena slikca vseh treh da vidimo še Mateja kok je že velik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] mk8, marš počivat! bjondi, uau rožice! Profesionalno poslikane! Mala princeska, ti kar v miru na pošto, ko boš mela čas, ne sekiraj se. Pa upam da ne bo prav velik strošek poslat tiste čeveljčke - nevem koliko znaša poštnina za tako pošiljanje ?? Mogoče jih lahko daš kar v tisto oblazinjeno veliko kuverto, saj zmečkali se ne bojo? tecka, naša pa najrajši gloda breskve, ker so ravnoprav trde/mehke da se ji ne zaletijo. Seveda je potem cela popackana.. Sicer pa so vsi okrogli sadeži zanjo "apka" (ker smo ji rekli "jabolka" zdaj misli da so vsa jabolka), banana je tudi še zmeraj aktualna in ji reče "nana", grozdje pa je "goje" in ga je najbolj fajn trgat in metat po tleh. Glede količin hrane - pojma nimam. Naštimam kolikor se mi zdi. Ponavadi ostane. Naša Manca je lačna dvakrat na dan, okrog 11h in okrog 18h (+zjutraj in zvečer flaška), vsi ostali obroki in malice so pa bolj packanje. Tako da kosilo (v vrtcu) in večerja nam še kar laufa. Ja preživeli smo prvi ta pravi delovni dan. V službi je minilo tako hitro, da sem celo jaz pomislila, da je morda tale 4-urni delavnik le "premalo" zame. V vrtcu pa itak rečejo, da je bilo v redu, da se Manca sicer še najraje zadržuje v naročju, ampak je vsak dan malo boljše. Tako da - jaz jim zaupam in upam da je res v redu. Zjutraj je malo zajokala, ampak ni bilo prehudo. Jaz sem pa tudi že dobila trdo kožo in se ne dam že ob prvi solzici. Verjetno bomo laufali na 4 ure vsaj kakšne tri mesece oz. do novega leta, potem pa na polno. Pa me zanima, a se vam zdi to sploh pametno? Ker jaz imam pomisleke, da bo potem po treh mesecih spet potrebno "uvajanje" na spanje v vrtcu za Manco. Po drugi strani pa se mi zdi, da zdaj že res veliko razume in ko se bo navadila da je v vrtcu lepo, bo morda lažje ji razložit da bo tam tudi malo spančkala. Nevem...kaj menite? Drugač videvam kar nekaj očkov, mamic in babic ki hodijo po malčke po kosilu...je kar v navadi zgleda.
|
|
|
|