manna
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: manna smrketa, meni je pri slabosti pomagalo da sem skoz nekej jedla In najbolj mi je delalo slabo po kuhanem obroku, medtem ko sendviči sploh niso bili problematični. Pa mlečnih izdelkov niti videt nisem mogla, sem komplet črtala vse mleko, jogurte, pa je blo takoj boljš. Probaj z bolj suho, nemlečno hrano. ja, saj to je tisto. ko jem je ok, ko pa ne, mi je pa slabo prej sem obvezno vsako jurei (že kar nekaj let, ko sem bila noseča z matejem sem prekinila, potem pa spet), jedla čokolino. sedaj pa sploh ne morem videt mleka. zjutraj in zvečer mi je slabo, vmes je pa ok, tako da sem v službi še vedno storilna grem pa zato zvečer ob 20h spat danes sem v službi cel čas sanjala mcdonalds in sem se morala kar tja zapeljat, tako da smo imeli danes nezdravo kosilo. ****t ga, če mi pa sede za malico pa še vedno jem jogurte, sanjam pa o sendvičih, ja (meso!!) Ja, pol si na istem kot sm bla jaz cel januar in februar! Meni je tudi delalo slabo zjutraj in zvečer, pa zvečer sem bla takooo utrujena, če bi se dalo bi šla spat že ob 17h, sam kaj ko sem mela za gledat mančiko..sm hodila pa takoj za njo. Glede mcdonaldsa isto - po skoraj treh letih sem ga spet jedla zdaj v drugi nosečnosti, ker mi je tako strašno zapasal
|