Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.3.2011 23:25:57
|
|
|
|
bjondi
|
No za menoj so trije meseci salsa aerobke..danes pa sem zakorakala v fitnes ,da malo hrbtenico ojačam...in sem šla na bodybalance,mislim da se tako napiše...v glavnem jaz cela šejkam ...matr že dans čutim vsako mišico ki jo imam na telesu...kaj bo jutri-se že veselim musklfibra...kje pa naša smrketa dela a tud na fitnesu ,pa mk8...zdej bi valda še mal na trenežerjih delala pa mi je nerodn pred unimi deci...tole na bodybalnsu mi je blo gud k je bla tema pa svečke nben ni vidu kako sem se lomila...ampak fitnes mi je pa ...hm...ja bo treba trenerja najet da mi pokaže kej...da se ojačam... Kaj pa ve boste kej migale pred morjem ...da nau pomote jz bi raj kej gor kukr kej dol dobila...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.3.2011 23:27:08
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka IZVIRNO SPOROČILO: lenika Tečka Lenika, dobrodošla nazaj. Pa July pozdravi, če jo kaj vidiš. Reci, da še vedno čakamo na njen (ljubezenski) roman
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.3.2011 23:28:00
|
|
|
|
bjondi
|
Ne morm vrjet kaj pa tebi tecka dogaja ob takih poznih urah tu gor...jaz imam zasluženo večerjo...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 7:59:42
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Malo za šalo, malo za res. Srečko ni ljubitelj mesa, zelo rad pa gloda kosti. Piščančje niso varne, ker jih prehitro pregrizne, tej bo pa težko kos: Joj, kako je posrečen
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 8:02:00
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi kje pa naša smrketa dela a tud na fitnesu Evo me. Imam tiste tedne slabosti, pa mi ne sede bit preveč za računalnikom. Komaj čakam, da mine. No, jaz sedaj že kakšno leto ne delam več v fitnesu. Sem dobila redno službo v Novartisu, pa tam služim €
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 8:21:03
|
|
|
|
dreamhorse
|
Pridna bjondi. Meni fitnes ne sede več, sem ga včasih, ko še ni bilo male bolj redno obiskovala. Zdaj pa 1x nateden zumba, 1x pa jahanje. Ko bo pa topleje gre zumba stran in pride na vrsto kolo. Komaj že čakam. Danes zjutraj pa se mi je zgodilo, da nisem in nisem mogla zbudit male. Ko sem jo vzela iz postelje je panično brzala, kloftala okrog sebe, se zvijala in tulila, kot da sem jo iz kože dajala. Poskušala sem 10 min, nikakor. Ko sem jo dala na previjalno, je skoraj padla dol od zvijanja. Pa mi ni preostalo drugega, kot da jo dam nazaj spat. No, pa sem čez 45 min ponovno poskusila, pa je šlo. Sem pa zamudila v službo in skrbi me, da se to ponovi. Ker kar v službo zamujat pa tudi ne morem. In groza me je, ko se spomnim, da kmalu prestavimo uro. Dobro jutro punce... pri nas bo lep sončen dan. In kot vse kaže tudi vetrovn.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 10:10:14
|
|
|
|
mini86
|
srečko dh-pr ns ga včasih zbudi budilka, čene pa lepo dvignem rolete in prižgem radio in se grem js rihtat če to ne pali mu pa mal pomagam sam a veš da je bil dons en tak čudn jutr k sm tud js kooomi ustala..prou težke veke sem mela
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 10:38:41
|
|
|
|
dreamhorse
|
Ni bilo variante... spala je potem naprej pri luči, dvignjenih roletah, odprtih vratih. Sploh ni odprla oči ampak je hiterično brcala, se zvijala... nisem vedela, kaj naj, pa sem jo dala nazaj spat. Potem je bilo pa ok. Zleda je neprespana. V vrtcu spi samo 1,5 ure, in zjutraj hitro vstane. Spat gre ob 19 30. Začela jo bom dajat prej spat. Čez vikend spi dalj in tudi čez dan včasih potegne po 3 ure. Kot da bi morala nadoknadit. In prej je bila vsake 3 tedne doma, bolna.. sem že posumila, da je samo potrebna spanca.. zaspanuh je po meni.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 10:43:49
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi kje pa naša smrketa dela a tud na fitnesu Evo me. Imam tiste tedne slabosti, pa mi ne sede bit preveč za računalnikom. Komaj čakam, da mine. No, jaz sedaj že kakšno leto ne delam več v fitnesu. Sem dobila redno službo v Novartisu, pa tam služim € Aja aja pozabla pozabla...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 10:45:51
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Ni bilo variante... spala je potem naprej pri luči, dvignjenih roletah, odprtih vratih. Sploh ni odprla oči ampak je hiterično brcala, se zvijala... nisem vedela, kaj naj, pa sem jo dala nazaj spat. Potem je bilo pa ok. Zleda je neprespana. V vrtcu spi samo 1,5 ure, in zjutraj hitro vstane. Spat gre ob 19 30. Začela jo bom dajat prej spat. Čez vikend spi dalj in tudi čez dan včasih potegne po 3 ure. Kot da bi morala nadoknadit. In prej je bila vsake 3 tedne doma, bolna.. sem že posumila, da je samo potrebna spanca.. zaspanuh je po meni. Lahko je bil pa danes samo izjemen dan pa je potegnila...no pri nas se še ni zgodilo od kar hodimo v vrtec da bi ga morali budit ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 10:52:23
|
|
|
|
dreamhorse
|
Upam, da je bilo tako. Da se to ne bo ponavljalo, ker ne vem kaj naj potem Enrat že zamudiš v službo, vsak dan pa ne. Jo pa vsako jutro težko zbudim. Ampak tako kot danes pa še ni bilo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 10:54:31
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi kje pa naša smrketa dela a tud na fitnesu Evo me. Imam tiste tedne slabosti, pa mi ne sede bit preveč za računalnikom. Komaj čakam, da mine. No, jaz sedaj že kakšno leto ne delam več v fitnesu. Sem dobila redno službo v Novartisu, pa tam služim € Aja aja pozabla pozabla... To se hitro pozabi, a n? Smrketa, ti nič ne zavidam, želim pa ti, da ti čas mineva čim bolj hitro.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 10:58:42
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Ni bilo variante... spala je potem naprej pri luči, dvignjenih roletah, odprtih vratih. Sploh ni odprla oči ampak je hiterično brcala, se zvijala... nisem vedela, kaj naj, pa sem jo dala nazaj spat. Potem je bilo pa ok. Zleda je neprespana. V vrtcu spi samo 1,5 ure, in zjutraj hitro vstane. Spat gre ob 19 30. Začela jo bom dajat prej spat. Čez vikend spi dalj in tudi čez dan včasih potegne po 3 ure. Kot da bi morala nadoknadit. In prej je bila vsake 3 tedne doma, bolna.. sem že posumila, da je samo potrebna spanca.. zaspanuh je po meni. Ubožček mali No, tudi naš Srečko se pridno budi, oz. imam jaz gibljiv delovni čas in ni panike, oz. ima naš vsak 4. teden popoldansko izmeno. Ampak dlje kot do 6.30 pa Srečko še ni spal, tako da ni panike. Od junija do zdaj sem morala Srečkota malo bolj na silo zbuditi samo 1x in itak da mi je bilo hudo. Ampak če obveznosti kličejo...No, na tisti dan sem ga oprostila pranja zobkov. Imam pa tudi jaz občutek, da se Srečko ne naspi v vrtcu in je včasih kar malo zabuhel okrog oči in verjamem, da lahko otrok od daljše ne-naspanosti tudi zboli. Evo, punce, če se kateri da gnečat: http://www.carobnidan.si/
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 11:04:03
|
|
|
|
mini86
|
a bomo spet na srečanju iste
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 11:32:12
|
|
|
|
manna
|
helou tecka, oo kako je lepo videt srečkota! Ful zgleda velik! In ješč! smrketa, meni je pri slabosti pomagalo da sem skoz nekej jedla In najbolj mi je delalo slabo po kuhanem obroku, medtem ko sendviči sploh niso bili problematični. Pa mlečnih izdelkov niti videt nisem mogla, sem komplet črtala vse mleko, jogurte, pa je blo takoj boljš. Probaj z bolj suho, nemlečno hrano. spanje... sem vas pa ravnokar hotela vprašat kako naj rešimo kontra problem - Manca spi vedno manj. Vedno pozneje hodi spat, zdaj že po 21h. Ponoči spi torej malo manj kot 10 ur. Čez dan v vrtcu spi eno uro in pol. A res ne rabi več spanja al je to spet kakšno obdobje? Včasih ob 19h ni mogla več gledat, zdej pa se takrat komaj razživi! In tudi Manči je bla dans zelo slabe volje zjutraj, najbrž je res tak dan!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 11:42:38
|
|
|
|
dreamhorse
|
Joj res upam, da je bil samo dan tak... ker ne vem kako bo to drugače zgledalo. Bom morala kak dan dopusta vzet, da se revica malo naspi. Prej je res bila konstantno na tri tedne doma in se je v tem enem tednu naspala in nabrala nove energije.. zdaj pa očino manjka... in jo bo slej kot prej vrglo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 11:45:43
|
|
|
|
mini86
|
dh...lej..bolj ko misliš na to in te je strah novega jutra bolj se kopiči negativna energija al kako bi že bjondi rekla..misli pozitivno, zvečer jo dej pol urce prej spat pa boš vidla kako bo naprej..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 11:56:46
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Bom morala kak dan dopusta vzet, da se revica malo naspi. Prej je res bila konstantno na tri tedne doma in se je v tem enem tednu naspala in nabrala nove energije.. zdaj pa očino manjka... in jo bo slej kot prej vrglo. Bolje en dan dopusta kot en teden bolniške. Če imaš dovolj dopusta seveda. Denimo vzameš dopust v petek ali pon., da se počitek drži v kosu. Meni pa kar prav pridejo kakšni prazniki. Kot je 8. februar in premostitveni 7. Je bil SRečko doma 4 dni, pa se mi zdi, da smo malo odložili naslednjo bolezen. Zdaj planiram dopust spet za 1. maja. Je pa hudič to, da dopust sfrčkaš in ga ni več. Samo sanjamo lahko, da bi Srečka lahko poleti vzeli za 1 mesec iz vrtca. Ampak za letos smo se pač odločili tako - dopust po kosih. BTW - jaz imam dopust jutri, ima Srečko spet zobarja v tisti njegovi anketi.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 12:47:25
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka BTW - jaz imam dopust jutri, ima Srečko spet zobarja v tisti njegovi anketi. Ja pol bi se pa skor srečale...ker sem bila jaz tud jutri naročena,pa so me klicali če bi raj kak drug termin,pa sem popoldanskega vzela čez en teden...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 15.3.2011 12:48:12 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 12:47:44
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 dh...lej..bolj ko misliš na to in te je strah novega jutra bolj se kopiči negativna energija al kako bi že bjondi rekla..misli pozitivno, zvečer jo dej pol urce prej spat pa boš vidla kako bo naprej.. uau pridna učenka ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 12:49:29
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi kje pa naša smrketa dela a tud na fitnesu Evo me. Imam tiste tedne slabosti, pa mi ne sede bit preveč za računalnikom. Komaj čakam, da mine. No, jaz sedaj že kakšno leto ne delam več v fitnesu. Sem dobila redno službo v Novartisu, pa tam služim € Aja aja pozabla pozabla... To se hitro pozabi, a n? Smrketa, ti nič ne zavidam, želim pa ti, da ti čas mineva čim bolj hitro. Šele zdej mi je vžgal keri tedni slabosti ...nej ti čim prej minejo...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 12:49:43
|
|
|
|
mini86
|
i learnd from the best
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 13:54:41
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 i learnd from the best
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 13:57:04
|
|
|
|
lenika
|
Tečka ne July pa nič ne vidim, ne vem kam se je izgubila. Spanje: Jaz tudi Dašo budim zjutraj, samo se brez problema vstane. Dreamhorse, samo da ne bo takrat, ko boš vzela dopust vstala že ob šestih. Nosečnost in slabosti: Meni pri Daši ni bilo slabo edino takrat, ko sem kaj jedla. Zato sem pa pridelala 30 kg.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.3.2011 14:38:00
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna smrketa, meni je pri slabosti pomagalo da sem skoz nekej jedla In najbolj mi je delalo slabo po kuhanem obroku, medtem ko sendviči sploh niso bili problematični. Pa mlečnih izdelkov niti videt nisem mogla, sem komplet črtala vse mleko, jogurte, pa je blo takoj boljš. Probaj z bolj suho, nemlečno hrano. ja, saj to je tisto. ko jem je ok, ko pa ne, mi je pa slabo prej sem obvezno vsako jurei (že kar nekaj let, ko sem bila noseča z matejem sem prekinila, potem pa spet), jedla čokolino. sedaj pa sploh ne morem videt mleka. zjutraj in zvečer mi je slabo, vmes je pa ok, tako da sem v službi še vedno storilna grem pa zato zvečer ob 20h spat danes sem v službi cel čas sanjala mcdonalds in sem se morala kar tja zapeljat, tako da smo imeli danes nezdravo kosilo. ****t ga, če mi pa sede za malico pa še vedno jem jogurte, sanjam pa o sendvičih, ja (meso!!)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Kdaj ste rodile?SadrikaKdaj ste prvič rodile?v 37.tednu (
13%)
v 38.tednu (
13%)
v 39.tednu (
15%)
v 40.tednu (
20%)
v 41.tednu (
25%)
v 42.tednu (
14%)
Število vseh glasov: 543Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!