|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
24.12.2010 8:16:39   
bačko
Jutro punce!
]user posted image
Beseda srečno ni in naj ne bo le izraz navade,
hiter stisk roke in bežni nasmeh.
Je iskrena želja, naj s svojo čarobno močjo
v nas odzvnanja še dolgo potem
ko pospravimo okrasje na božičnem dreveščku!
Vesele božične praznike Vam želim!!!!

< Sporočilo je popravil bačko -- 24.12.2010 8:19:40 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
24.12.2010 13:24:50   
Mala_princeska
Prijeten predbožični večer in topel Božič vsem mojim junijskim sončkom, sončicam, mamicam, očkom, bratcem, sestricam...

Vse dobro...

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 24.12.2010 13:26:29 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
24.12.2010 13:43:43   
Mala_princeska
Bačko imaš ZS.

Samo to sem uspela - ujela - Manna čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
verjamem, da ko bo ta šokec za tabo, boš pozitivno gledala na situacijo. Božič ti je prinesel novega Jezuščka, ki je na toplem v trebuščku :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
24.12.2010 18:36:52   
lino
Manna, čestitke tudi od mene, naj lepo rasteuser posted image user posted image user posted image

Sicer pa punce moje, lep predbožičen večer vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
24.12.2010 19:13:35   
mojsonček
Drage moje!

Vam in vašim najdražjim želim vesel božič!

no, tut slikce ne znam več nalimat...user posted image

user posted image

manna, Manči bo pa velika sestrica user posted image , čestitke!

< Sporočilo je popravil mojsonček -- 24.12.2010 19:25:04 >

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
24.12.2010 20:17:50   
Goldy
Tudi mi vam vsem želimo lepo preživete Božične praznike!

manna - tebi pa čestitke. Sem pa tudi jaz zopet zagledala +, tako, da bova spet imeli blizu PDP. user posted image

Naša A je spet bolna. Sirota tako kašlja in ušeski so pet vneti.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
25.12.2010 9:52:23   
lino
Goldy, potem čestitke tudi tebi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
25.12.2010 9:54:53   
bačko
Goldy tudi tebi iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
25.12.2010 12:12:00   
mk8
VESEL BOŽIČ VSEM SKUPAJ!!

Pri nas ni nič kaj preveč vesel... Veronika je že tretjič na antibiotikih, tokarat Amoksiklav user posted image user posted image ... Čist sem slabe volje, ne vem, kaj naj sploh naredim, pa cele štiri dni je bila v vrtcu. Itak spet vnetje ušes, bošček, če se bo tako nadaljeval, bo gluha ratala, to me najbolj skrbi. In itak mi noben ne zna nič povedat, zakaj bi to bilo, o cepljenju pa nobena P nima glih nekega mnenja.

No, vseeno se midva čez eno uro odpravljava v Portorož na par dni oddiha, Veronika je že pri babici, čeprav sem jo zelo težko pustila tam v takem stanju. Sicer ni nič drugačna in ne kaže nobenih pretiranih znakov bolezni, tako da sem bolj pomirjena. Sej vrjetno boste mislila, kako sva slaba starša, ker puščava samega bolanega otroka... Ubistvu me je mami bolj kot ne prisilila, da greva, ker je že vse plačano in bo veronika tako ali tako v dobrih rokah. Pa zelo je rada pri babici in dediju...

Čestitke še tebi Goldy, čimbolj mirno nosečnost ti želim in zelo zdravega otročka!

srečanje - samo ne mi rečt, da se spet ne bomo dobile, ker se ne moremo uskladit user posted image . Jst vas že pogrešam. Aja pa jst bi v vsakem primeru prišla z veroniko, ker do konca leta ne bo več šla v vrtec. Decembra je bila vsega skupaj šest dni v vrtcu... Katastrofa user posted image  Mam čist preveč občutljivega otročka. S tem da ji itak non stop pucam nos. No vglavnem, nima veze.

Uživajte, ne vrjemem, da se bom vmes kaj oglasila, se slišimo, ko pridem nazaj. LEPE PRAZNIKE!!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
25.12.2010 13:01:00   
dreamhorse
Čestitke manna in goldy, želim vama lepo in mirno nosečnost. Pa zdravega otročička.
Tečka, Žana je s kašljem ok, je en dan imela močnega izkašljevanja verjetno v vrtcu, saj doma ne kašlja nič, je pa res, da imam 2 vlažilca v hiši in ji pomagata.

Zdaj spi, potem pa k tašči na kosilo.
Naslednji teden sem doma, v Lj sem imela namen it v ponedeljek, pa žal ne bo šlo, saj grem zopet na pogreb. 4 v 3 mesecih. Resničo bi raje hodila na poroke. Sestrini tašči je umrl partner, športnik zdravo živel, pa ga je kap. Ne morem verjet.

Lepe praznike vam želim še naprej, pa klepetajte malo več....

LP

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
25.12.2010 13:01:38   
vitae
Tudi jaz vam želim čim lepši Božič v objemu svojih najdražjih!

Drugače se pa pri nas tudi veliko dogaja, a več kasneje.

Manna in Goldy - ČESTITKE!

Mk8 - Veroniko zapuščaš v dobrih rokah in nič ne moreš več narediti. Pojdi, uživaj z M in verjami, da boš z Veroniko vse nadoknadila.

Bjondi - ti pošljem ZS!!!

Zdaj grem pa brati za nazaj in mogoče v teh dneh najdem malo več časa, da se bolj pogodto javim. Če ne bo pa to moja zaobljuba :))

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
25.12.2010 13:32:23   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

No, vseeno se midva čez eno uro odpravljava v Portorož na par dni oddiha, Veronika je že pri babici, čeprav sem jo zelo težko pustila tam v takem stanju. Sicer ni nič drugačna in ne kaže nobenih pretiranih znakov bolezni, tako da sem bolj pomirjena. Sej vrjetno boste mislila, kako sva slaba starša, ker puščava samega bolanega otroka... Ubistvu me je mami bolj kot ne prisilila, da greva, ker je že vse plačano in bo veronika tako ali tako v dobrih rokah. Pa zelo je rada pri babici in dediju...

Zakaj bi bila pa slaba starša, ker sta pustila Veroniko pri babici in dediju, čeprav je bubana? Meni ni to nič slabega. Če so nas spravili gor, ko smo bili bolni, bodo pa tudi svojim vnučkom pomagali. Tudi vidva potrebujeta nekaj časa zase....in kot pravijo: srečni starši, srečen otrok :) Verjamem pa, da ti je hudo, ko te ne bo zraven. Veronika bo pa 100% uživala pri dedijo in babici.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
25.12.2010 13:33:02   
smrketa24
Vesele božične praznike tudi od mene. 

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
25.12.2010 14:52:16   
bjondi
manna in goldi- user posted image user posted image user posted image   za pluske user posted image  ...želim vama lepo user posted image ...

manna-ne skrbi zakaj je do tega prišlo,kako to da ravno pri vama, mogoče prekmalu a ne...je že moralo tako biti...veseli se ,čeprav ti ni še nič jasno...ampak ti bo kmalu,če ne prej pa avgusta ,ko dobite še enega člana medse...

Neposredna povezava do sporočila: 3639
25.12.2010 14:52:43   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

IZVIRNO SPOROČILO: mk8

....in kot pravijo: srečni starši, srečen otrok :)

user posted image  user posted image  

...vrjetno že uživaš pa vseeno odmisli vse slabo,vsak starš ima pravico da ga skrbi za svojega otroka...ampak prej kot sprejmeš in prej kot potem tudi odmisliš kaj vse samemu otročku je ..prej se bo in pocajtal in postal trdoživ...vsak lahko reče kako smo lahko brezskrbni ,če je naš otrok bolančkan in nas ne skrbi zanj...ampak poanta vsega je ,da še mi sami dajemo otroku neg. energijo s tem da ga tolažimo in ugotavljamo zakaj je bolan od česa je vse to dobil ,zakaj ravno spet on... in dlje časa bo rabil za samo prebolevanje...sama sebe najprej prepričaj,da BO VSE OK ...in vse ok bo prišlo...samo vrjemi v moč pozitivne energije in dobila boš kmalu odgovor  ...da bo pa tudi tvoja veronika kmalu zdrava in da se ji vnetje ne bo več pojavilo...

Neposredna povezava do sporočila: 3640
25.12.2010 14:57:55   
bjondi
user posted image  iiiii celi na fotkah...ma navihanke od bačkota user posted image ...user posted image ...

Punce moje tudi jaz vam želim vse lepo ob božičnem času...naj v vaše domove
pride smeh ,sreča ,toplina in ljubezen.... 

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
25.12.2010 17:41:43   
Tira
NAJPREJ VESEL BOŽIČ VSEM SKUPAJ!

Vidim, da sem čisto v zaostanku.. user posted image  Tamauček je najprej smrkal, kihal, potem dva dni driska, sedaj pa samo še smrka in nima čist nobebega apetita. Danes je samo zjutraj pojedel pol koščka kruha, to je vse. Tudi jz sem nekaj bolna, brez energije, skoz neki slabo. Pa trebuh se mi zdi, da mi bo razneslo. Skratka lepe praznike imamo.

Manna in Goldy super za + user posted image  Lahko nosečnost in zdrave otročke vama želim! user posted image  Sedaj nas je pa res že kar nekaj junijk user posted image

Dudo ima naš samo za spat in je zaenkrat še ne mislim ukinjat. Mogoče poleti oz spomladi, ko ne bo čisto nič drugih "šokov".

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
25.12.2010 20:14:24   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi
Punce moje tudi jaz vam želim vse lepo ob božičnem času...naj v vaše domove
pride smeh ,sreča ,toplina in ljubezen.... 

Jaz pa vam želim, da ko enkrat pridejo k vam, naj nikoli ne odidejo!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
25.12.2010 20:16:48   
tecka
Jaz sem praznike začela bolj slabo. Včeraj sem v LJ izgubila ključe od avta in sem morala domov z busom. Danes smo šli pa po avto in ker je Srečko 2x spal čez dan (vstal 4.30), smo šli še malo gledat lučke. Bilo je lepo, samo bog ne daj, da bi morali tudi kaj kupit. Npr. EN piškot za 2 eur? Videti je, da bi nekateri radi v enem tednu zaslužili za vse leto.

Goldy, tudi tebi čestitke za nosečnostuser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
27.12.2010 11:34:06   
manna
Dober dan
Ste pa nekam obnemele zadnje dva dni? Upam da uživate v prazničnem času. Z zamudo, pa vseeno s srcem vam vsem želim čudovite praznike, preživite jih s svojimi ljubljenimi, privoščite si dobro hrano in počitek, crkljajte se, pojte otrokom zimske pesmi, pojdite ven na sneg, skratka uživajte!
Vsem hvala za čestitke za plusek. Do zdaj sva povedala samo njegovi mami (presrečna), moja mama je pa sama pogruntala. Smešno, da takoj opazi na meni nekaj. Je rekla, da se ji zdim tako nekam drugačna in bleda. Nevem kako ji rata. Prav zanimivo.No res pa je, da mi zjutraj dela slabo in sem res bleda.

mk8, niti slučajno nista slaba starša, nikar ne imej slabe vesti, Veronika bo uživala, če ima rada babico in dedka! Saj je samo za kratek čas, sploh pa če ne kaže nobenih znakov bolezni, potem se očitno dobro počuti. Saj zdaj je tudi že dovolj stara da je nekaj časa brez mamice, boš videla da ji sploh ne bo nič manjkalo. Saj so to tudi zanjo male počitnice, malo spremembe.
tecka, joj izgubila ključe!?  V Ljubljano pa mi nismo čisto nič šli letos, tko da sploh nevem kako je okrašeno. O kakšnih piškotih to govoriš? Unih na stojnicah? Pa Dedek mraz se menda šeta naokoli ane.
Goldy, čestitke za nosečnost. Boste imeli tudi vi levčka tokratuser posted image Jaz sem menda zdaj v osmem tednu.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
27.12.2010 21:18:31   
tecka
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
27.12.2010 21:22:37   
tecka
Lj je okrašena podobno kot prejšnja leta. Meni je kar preveč kičasto vse supaj. Moram priznati, da mi je bil Zagreb bolj všeč (mogoče zato, ker sem bila tam prvič?). V ZG je osvetljeno manj, vendar bolj "okusno".

Evo, če bodo prazniki tako potekali tako lepo kot do danes, jih brez težav podaljšamuser posted image user posted image user posted image

Srečku smo zaenkrat skrili dude čez dan. Prvi dan je za dudo vprašal ene 3x, kasneje nič več. Sem prav vesela. Kdaj se lotim odvajanja med spanjem (nočnim in dnevnim) se moram pa še odločit. Očitno sem od dude bolj odvisna jaz kot on.

Danes so na next naložili spomladansko-poletno kolekcijo. Si jo grem ogledat ob kozarčku penine.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
27.12.2010 22:15:38   
Goldy
Hval, punce, za čestitke!

manna -jaz sem noseča manj kot ti, ali bo dete levček kot očka ali pa devica kot mami.user posted image

tečka - pridnega fanta imate doma.user posted image user posted image tudi za Srečka in dude... Upam, da najdeš kaj lepega pri Nextu....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
28.12.2010 9:30:07   
bačko
Dan punce!!
No jaz sem bila včeraj pri zdravniku in ni nič hujšega z menoj.Samo malo pordelo grlo imam ampam sem vseeno dobila Amoksiklav ker se že nekaj časa to kuha.
Lora ima vnete učke in kašlja tako da ta teden ne gre v vrtec.Danes smo misili iti vsi 4 v mestu pa zdaj midve z Loro ne bova šli da si ne bova še bolj učke prehladili.
Žana je uredu tako da gre v ponedeljek v vrtec in upam da tudi jaz končno v službo.
Lepo se imejte!
Aja nosečke lepo uživajte v nosečnosti.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
28.12.2010 11:23:24   
tecka
No, punce, kako kaj kaže z jutrišnjim srečanjem? Kolosej ali igralnica Mothercare?

Naš Srečko je začel pa nekaj kašljat, ampak menda ne bi smelo iti naprej. Zaenkrat kašlja samo med spanjem in upam, da dopusta ne bom nadaljevala z bolniško.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?