mk8
|
VESEL BOŽIČ VSEM SKUPAJ!! Pri nas ni nič kaj preveč vesel... Veronika je že tretjič na antibiotikih, tokarat Amoksiklav ... Čist sem slabe volje, ne vem, kaj naj sploh naredim, pa cele štiri dni je bila v vrtcu. Itak spet vnetje ušes, bošček, če se bo tako nadaljeval, bo gluha ratala, to me najbolj skrbi. In itak mi noben ne zna nič povedat, zakaj bi to bilo, o cepljenju pa nobena P nima glih nekega mnenja. No, vseeno se midva čez eno uro odpravljava v Portorož na par dni oddiha, Veronika je že pri babici, čeprav sem jo zelo težko pustila tam v takem stanju. Sicer ni nič drugačna in ne kaže nobenih pretiranih znakov bolezni, tako da sem bolj pomirjena. Sej vrjetno boste mislila, kako sva slaba starša, ker puščava samega bolanega otroka... Ubistvu me je mami bolj kot ne prisilila, da greva, ker je že vse plačano in bo veronika tako ali tako v dobrih rokah. Pa zelo je rada pri babici in dediju... Čestitke še tebi Goldy, čimbolj mirno nosečnost ti želim in zelo zdravega otročka! srečanje - samo ne mi rečt, da se spet ne bomo dobile, ker se ne moremo uskladit . Jst vas že pogrešam. Aja pa jst bi v vsakem primeru prišla z veroniko, ker do konca leta ne bo več šla v vrtec. Decembra je bila vsega skupaj šest dni v vrtcu... Katastrofa Mam čist preveč občutljivega otročka. S tem da ji itak non stop pucam nos. No vglavnem, nima veze. Uživajte, ne vrjemem, da se bom vmes kaj oglasila, se slišimo, ko pridem nazaj. LEPE PRAZNIKE!!