manna -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (19.7.2010 14:06:20)
|
Živjo kaj pa to jaz berem da je mk8 noseča? A sem kaj zamudila...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] A je to resno?? tecka, resnično mi je hudo ko berem kakšne težave imate z zdravjem malega. No, lahko ti povem kaj bi jaz naredila. Vsekakor bi ga imela še doma nekaj dni in ga fajn crkljala, nosila, mu kuhala kar rad je, se z njim igrala....Vrtec je zanj sigurno stresen ker ni še navajen in zdaj rabi vedet, da si ti še vedno "njegova", zato ga kar crkljaj. Tako bo prej sprejel nov režim, kot pa če se ga še doma daje proč od sebe. Kaj pa če ga probate en teden imet samo polovični čas v vrtcu? Sploh si ne predstavljam kako hudo ti je. Sem pa prepričana, da boš naredila tako kot je prav, samo poslušaj svoj instinkt... mini, uu ste meli pa pester vikend. Super!! Aja torej glede knjig... Saj nobena knjiga valda ne more vedet kakšnega otroka imamo, so pa različni načini in pristopi. V Povezovalnem starševstvu sigurno malo pretiravajo (recimo da je treba otroka nosit po 4 ure na dan v štorklji - halo, temu bi še fizioterapevti nasprotovali), ampak načela so mi pa ful v redu in se strinjam, da na tak način dobimo veliko bolj senzibilnega in ljubečega otroka kot s kakšno strogo disciplino...no, saj te pa HB nobena ne uporablja... Kar je glavno, po mojem,je da zmeri probaš razumet zakaj otrok nekaj dela kar dela in se odzoveš na primeren način. Pa še to, dajanje otroku veliko pozornosti, za moje pojme ne pomeni razvajenosti. Veliko bolj je lahko razvajen in agresiven otrok, ki ni nikoli dobil dovolj pozornosti, kot pa otrok, ki mu je ni nikoli manjkalo.
|
|
|
|