|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
30.11.2010 20:04:37   
tecka
user posted image
Bjondi, končno tudi od mene - vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
30.11.2010 20:20:07   
tecka
Živjo vsem.
Uf, jaz imam pa kar priprave - po enem tednu gre mali spet v vrtec, pa je treba nest tja goro cunj in seveda vse podpisat...

Kombinezon - pojma nimam, kje se še dobijo, hb nisem nič kupovala. Kot kaže bo šel naš nerabljen naprejuser posted image Hecam se, danes je Srečko celo hotel hoditi po snegu.

Večerja: sem tudi jaz v zagati kaj dati, še posebno ko ni v vrtcu. Ko je v vrtcu dobi za večerjo tisto, kar imava ta stara dva za kosilo.
Drugače pa...polenta/gres/čokolino in podobno na mleku - no go. Doma. V vrtcu kao poje vse. Kruh in kaj gor - gre, ampak slabo. Tako da to največkrat kombiniram z jogurtom ali sadno skuto. Mu pa dajem najprej kruh, da se ga bo navadil jesti. Menim, da je pri nas problem, da se mu ne da preveč žvečit. Tako ne je npr. palačink, očitno so presuhe. Ima pa zadnje čase rad rozine in suhe slive, ampak to je za vmes za grickanje. Jaz upam, da se bo prehranjevanje z izraščanjem zob samo izboljševalo. Se tolažim s tem, da s kosilom ni težav in da se trudim kuhat raznoliko.
Tudi jaz pa Srečku dam še večerno in jutranjo flaško in tako bo še vso zimo, razen če bo sam odklonil. Včasih spije tudi samo 50 ml, ampak ko je bolezen, spije več.
Aja, med zadnjo boleznijo je dobil eno trojkico, še 3 čakajo na vrsto...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
30.11.2010 21:01:14   
vitae
Draga BJONDI!

user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
30.11.2010 21:14:39   
vitae
Večerje - pri nas kravjega mleka tudi ne mara, zato kombiniramo s kruhom (je le žemljico in še to le sredinski notranji del), obužuje pa sir (najraje ima Livado :)), jogurt, palačinke z borovnicami, sirni namaz.
Ne mara pa nič sladkega - smo probali z nutelo (vrže ven), čokolado (leti ven), če poje 1 piškot na teden je to veliko...Sicer mi je to zelo všeč in se ne pritožujem!

Pri nas se tudi sam usekne in nekajkrat mu je uspelo tudi pluniti ven, ko je zakašljal oz. ko je imel sluz user posted image

Sem imela pa včeraj doma predstavitev od Justa in se oborožila z oljem 31, materino dušico, čakam pa še kremo tee treeja in kaplice.

Drugače pa imam norišnico. V šoli teste, vmes sestanke in pouk, ob torkih, četrtkih in petkih aerobiko oz. pilates...Pa še veseli december je tu.

Se pa blazno veselim sobote, saj odhajam na Dunaj, na ogled razstave Fride Kahlo in kuhance :)))

Je pa Jakob v zadnjem mesecu 2x prespal pri mami in atu in ni bilo nobenih težav. HB! Sicer je bilo meni malo čudno, a mi je pasalo malo žurati oz. si privoščiti odlično večerjico s prijatelji.

No, pa še eno slikico: ne, ni snežna, ker jih moram dati še dol s fotoaparata, pa se mi ne da :)))
user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke!!! Jaz HB nisem bila še noben dan na bolniški, čeprav je bil že vmes prehlajen. Ravno sedaj smo pocajtali smrkanje. Je tašča naredila fiziološko iz korenine ?!? (jo bom vprašala), ki malčka ne peče in 100x bolj pomaga. Preverjeno! Če katero zanima, jo lahko vprašam. Je pa to izvedela v eni oddaji po TV in v Ašiču!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
30.11.2010 21:17:27   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Kombinezon - pojma nimam, kje se še dobijo, hb nisem nič kupovala. Kot kaže bo šel naš nerabljen naprejuser posted image Hecam se, danes je Srečko celo hotel hoditi po snegu.

Mi ga imamo od Kanza - ga mu je kupila mama za Miklavža, je bil pa okoli 50 eur. Bundico imamo pa od S. Oliverja in eno od Hoferja, pa še marsovčka od S. Oliverja ima!!!

Čevlje ima pa Geoxe in ene višje kot škornjčke - gore tex, pa še ene čevlje gležnarje, pa še adidaske za telovadbo!

Tira, Janci - fletno je bilo! Kot vedno!!! Je pa moj zvečer priznal, da je malo zmatran user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
1.12.2010 8:20:00   
dreamhorse
Dobro jutro punce... Kot kaže, danes pri nas ne bo sončka.. :) Sneži in vse je belo... Juhu...
Popoldan grema z Žano na cepljenje in upam, da ne bo nobene reakcije na cepivo.
Kako je po vaših vrtcih s kombinezoni. Jih malčkom oblečete, daste zraven, jih imajo v vrtcu?
Razmišljam, da bi še enga nabavila, pa kr v vrtec dala. Kaj pa vem...

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
1.12.2010 8:42:12   
bačko
Jutro!
Kako ne maram snega! Hvala bogu da sem doma.Lora je vedno bolj pikčasta.Prav smili se mi.Zaenkrat se še nič ne praska.
Mi imamo bundico iz Spara in eno iz Iane.Hlače za v sneg pa iz H&M.So mi zelo všeč.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
1.12.2010 9:38:11   
mojsonček
Jutro!

Presnet google chrome user posted image

evo, najprej en kofi, da se mal pomirim...

user posted image

jst sm tut doma... nas je čist zamedl tle na gorenjskem...user posted image user posted image

bačko naj vam čim hitreje minejo tele nore norice...

dreamhorose jst sem učer tamali dala pajaca zravn... so imel pa sam trije otročki iz skupine pajaca in so šli sam oni ven, ostali so bli pa notr... no, tut jst tko vztrajno in neuspešno iščem ta drugi pajac, ki bo kao ostajal v vrtcu, da ne nosim skos sm pa tja vreče... če se tole sneženje mal umiri (sem optimist...) bom pogledala še v Kranju v kkšni trgovini... LJ je opustošena... učer sem v Massu najdla škornjčke, zadnje št. 24 in so ji k uliti... Tiste 22, ki jih je dobila septembra pa lahko sam še pospravim... pismo, kakšna big footka je tamala... upam, da se to mal ustavi...

kaj počnete ostale?

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
1.12.2010 10:47:17   
bačko
Jaz rišem na steklo  potem bom skuhala kosilo.Lora se igra in se ji vidi da je počasi začenja srbeti.Ne pustim ji da se praska.Potem ko bo šla Lora spat pa grem avto spucat pa skidat.Ker nisem dober šofer moram po Žano peš.Bom pa vzela sanke da se bo Žana peljala.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
1.12.2010 10:47:59   
bačko
Tiste ki iščete pajace poglejte malo na Bolhi.Se vedno kaj najde.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
1.12.2010 10:48:43   
dreamhorse
Sedim v službi in gledam skozi okno, kako lepo sneži. In sem žalostna, da imava ravno danes cepljenje, ko bi se lahko šle sankat... :(

Neposredna povezava do sporočila: 2961
1.12.2010 10:49:41   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
. učer sem v Massu najdla škornjčke, zadnje št. 24 in so ji k uliti... Tiste 22, ki jih je dobila septembra pa lahko sam še pospravim... pismo, kakšna big footka je tamala... upam, da se to mal ustavi...

kaj počnete ostale?

Oj, jaz v službi, pa težko rečem, da delamuser posted image Sredi LJ nam zmanjkuje elektrike, je neka napaka na našem hišnem omrežju. Potem pa vsi strežniki padejo in lahko gremo na kavo. Pa važno, da dela internet, kajneuser posted image

Nogica - naš Srečko ima št. 23, pa se mi zdi kar velika noga. Sem pa kar potolažena, da nisem sama "v nesreči".

Kombinezon za v vrtec - naš ga sploh ne rabi, ker v teh dneh ne bodo šli nič venuser posted image user posted image user posted image user posted image Pravi vzgojiteljica danes. Ampak vsaj na terasico bi jih pa lahko spustili, kajne? Si pa seveda predstavljam nekatere starše, ki so proti temu. Tako da dream... - raje vprašaj vnaprej.

Neposredna povezava do sporočila: 2962
1.12.2010 10:50:44   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Tiste ki iščete pajace poglejte malo na Bolhi.Se vedno kaj najde.user posted image

Kaj pa vem, jaz nisem nekak navdušena nad temi rabljenimi stvarmi... Morda po krivem, ampak čez to ne morem...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
1.12.2010 10:56:35   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

... Tako da dream... - raje vprašaj vnaprej.

Danes grem prej po njo, pa bom vprašala kako in kaj. Ven pa hodijo, če le vreme dopušča..

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
1.12.2010 11:01:25   
mini86
rabljene stvari..no ja..nimam nič proti, čeprav seveda imam rajš novo..
sploh pri teh tamalih je tko da sploh ne obrabijo znucajo stvari in je marsikdaj kšna stvar nova..rečmo ravno zanč sm naletela ne eno jopico hude zelene barve iz h&m-a za 2,5€-a si morte mislt..ko sm jo dobila v roke je bila taka kot da bi jo dobila iz trgovine..tako da..js sm za..

pa tudi dost stvari nosim v trgovino z rabljenimi stvarmi in tm prodajam..dobr cunj glih ne ampak ostalo..in hb da se najdejo ljudje ki jim pride prav in prišparajo..

men žal ne potegnejo kombinezoni in iščem hlače-v sivi ali pa rjavi barvi..za v vrtec seveda..ima ene iz h&m-a k so ble 25€ in nebi še enkrat dala tok samo za v vrtec..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2965
1.12.2010 11:15:09   
dreamhorse
Jaz tudi ne bi kupovala kombinezona za 50 eur za v vrtec... Če je tako, mam enga starega doma, od lani,.. pa ji je prav, ko ji je lani bil zelo prevelik...
Ne rečem, hvala bogu, da komu pride prav, da da se da pokoristit. Jaz sicer stare stvari, večinoma cunje, dajem na Rdeči križ, ker vem, da komu pridejo prav. In zelo prav je, da obstajajo take reči, kot je prodaja rabljene opreme, ampak zame ne...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
1.12.2010 11:25:53   
bačko
Jaz večinoma prodam na bolhi nekaj pa dam mami da nese v varno hišo.Tudi sama sem že kaj kupila na bolhi in do zdaj je bilo vse lepo ohranjeno.

Neposredna povezava do sporočila: 2967
1.12.2010 11:29:14   
mini86
ma ja sj stvari niso tko ne vem kao se reče-ogulene..

na rdeči križ al pa karitas bi js nesla v skrajni sili..ker je preveč zgodbic..varna hiša mi je pa zelo lepo..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
1.12.2010 11:29:38   
Hanuši
Oj, punce

Kako so kaj danes naši mali in veliki bolniki? Upam, da gre vsem na bolje.

Evo midva sva bila pa sedaj 1,5 ure zunaj. Sva vse lepo skidala, naredila mini snežaka in delala angelčke v snegu.
Mini ravno zaradi valjanaj imam pa jaz raje kombinezon. Imamo tudi mi še ene smučarske hlače, pa je šel predvčerajšnjim z njimi in bundico ven in ko sva delala angelčke v snegu mu je vse not prišlo. Pa ima uno elastiko čez trebuh za zapet. No kaj pa vem, meni je kombinezon za zimske radosti dosti bolj praktičen.

No skratka, malček je zaspal kot ubit, jaz bom pa počasi za kosilo začela pripravljat. Včeraj si je Hana zaželela ameriško kosilo user posted image . Pa sem panirala, pohala in pomfri naredila, sem ful proti cvrtju in je to pri nas samo parkrat na leto na jedilniku, saj zato si ga pa potem tok želijo. No zaradi tega bom pa danes kako zelenjavno bombo naredila, samo ne vem še kaj.

Kaka ideja???

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

Neposredna povezava do sporočila: 2969
1.12.2010 11:34:00   
dreamhorse
Hanuši, zelenjavna lazanja mi je prvo prišla na misel...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
1.12.2010 11:36:54   
Hanuši
Kar se pa rabljenih stvari tiče je pa tako. Pri Hani od najboljše prijateljice nisem hotla cunj vzet. Je moralo bit vse novo.
No pri Binetu sem pa OFF Road voziček rabljen kupila, pa stajico sem tut od prijateljice vzela. Pa ful opreme sem imela še od Hane, od posteljice, stolčka, gugalnika,...Sedaj me je bolj zelena filozofija popadla. Kok gre ene svinjarije v zrak, da potem naši malčki to pol leta uporabljajo, če sploh. Najprej proizvodnja, kaj vse spusti v luft, potem transport, pa se vprašam v kakem bodo moji pravnuki, če ne že vnuki živeli. GROZA!!!!

Tut pri špeceriji zadnje čase čim več slovenskih izdelkov kupujem, da ni tok transporta. Edino banane pa žal moram vsak dan kupit, ker je Bine dobesedno nor nanje. Pa, ko pomislim kok nafte je šlo v zrak, da je to do Kamnika prišlo, joj imam sabo vest

Neposredna povezava do sporočila: 2971
1.12.2010 11:38:08   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Hanuši, zelenjavna lazanja mi je prvo prišla na misel...

Majka, pa namesto bešamela, bom samo paradižnikovo omako naredila, da bo bolj lahka.

Hvala dreamhorse

Neposredna povezava do sporočila: 2972
1.12.2010 11:39:07   
Hanuši
Ti maš pa super službo, a ne. K si loh tok v naši družbi. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2973
1.12.2010 11:39:59   
mojsonček
bačko, sem šla prou pogledat na bolho... pa nimajo nič, kar bi mi blo ok... sem neki guglala pa mi je vn vrgl spletno stran mojalbum.com in spodaj desno imajo po znamkah razvrščene cunje sam vse,kar je men všeč, je že prodano... lucky me... drgač majo pa ful luštnih cotk...

jst sicer nisem še nikol kupla rabljenih oblačil, svoje al pa od otrok pa podarim komu, ki jih potrebuje... Zoji ima ful lepe cunje (no, za moj okus) in jih šparam za prijateljico, ki je nosečka in bo rodila maja (če bo punčka, seveda)...

mini, dieta je super sam mogla bi nekako še moje možgane prepričat, da se spustijo na taprau nivo, da zdržim vsaj en teden... user posted image

tecka pol dons ni hudga v službi user posted image men še manj, k sploh nism šla user posted image

aja... pri nas v vrtcu ne hodijo vn samo če dežuje al pa recimo tko k dons sneži, sneži, sneži in še zmer sneži... men se zdi pa fino, da grejo vn, sploh zdej pozimi, ko se popoldne tko hitr stemni...

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 2974
1.12.2010 11:42:29   
dreamhorse
Ok, če mi kdo kaj posodi, tud vzamem, pa če bi imela še enega otroka, bi tud od Žane stvari uporabila, logično. Mogoče pa ravno zato na to tako gledam, ker sem morala vse kupit in mi nihče ni nič posodil. Pa če bi bila prisiljena kupit rabljeno, tudi bi. Ne predstavljam pa si, da bi moj otrok nosil čevlje, ki jih je pred tem nosil že nekdo drug, ki ga sploh ne poznam. Res pa je, da če bi imela težave s financami, bi takih bila verjetno vesela.

Glede tega, koliko nafte gre, da določene stvari pridejo k nam, pa jaz sploh ne razmišljam. Jest, oblačit in določene stvari se pač moramo. Tako je. In ena stvar potegne drugo s sabo. Če bi se poglabljala v take stvari, potem bi se najprej vprašala, koliko more pretrpet ena boga žival, preden se znajde na krožniku. In če bi se v to poglabljala, ne bi poskusila več koščka mesa... Ampak... tako je..

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.