Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 11:08:03
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček čebelca.... Eeej hvalaaaa...če ne drugega pa pride gor za moj r.d ....bi ga mogla večkrat imet ... dej ne zezaj me, veš kolk sm bizi in včasih tko crknjena, da se kr vlečem k megla po vašem koncu... jst mam za tamalo že od rojstva tisto Pavlovićevo mast (jo imajo v trgovini Osh kosh) in ji fuuuul pomaga, če se slučajno kdaj rita vname pa tut za po telesu je mazat (če ima vneto kožo po nosom od smrkanja je takoj boljš) ej, a materina dušica misliš da ni premočna?
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 11:11:41
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 no kaj imamo pa mi..danes mineva točno en teden od prenehanja jemanja AB zaradi ušeska in evo spet mamo vneta..smo bli ob 4h ponoč na metelkovi..je dal kri ma šter stvari povečane in una sestra prav joj je pa zlo bolan..sm kr cmok dobila v grlu..no pol pa dohtarca pove da je pač ušes.. bega me edino ena stvar..ko mu je pogledala je rekla da nima vnetja..in na podlagi izvidov se vidi da je eno vnetje in pol je rekla levi ušesek-isti k zanč..no s tem da smo zanč dobili hikoncil na 8h zdj mamo pa amoksiklav na 12h.. skratka v čtrtek mava kontrolo in se takoj zmenem za datum za cept.. a se že kažejo posledice vstopa v vrtec? bošček, spet na AB... a mu boš kej probiotike dajala? koš pikapok za Celija in vse ostale, ki so boučkani...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 11:15:31
|
|
|
|
mojsonček
|
En kveščn... Jst sem zadnjič, na dan brez nakupov, šopingirala ceu dan... in na koncu še zmer nism kupila tisto, kar je bil glavni razlog, da smo šli v šoping... kje hudiča imajo kkšne zimske pajace za tamale? na rudniku v outletu so sicer neki mel amapak ne dam 90 eur za hlače pa bundo... pa ski bootse sm probavala tamali... od kamika so se mi zdel ok in tut cena sprejemljiva ampak št. 23 čist na knap, 24 pa tolk prevelika, ker je škornjček širši, da jih je z lahkoto zbrcala z noge... kkšn predlog kam naj grem še pogledat?
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 11:21:34
|
|
|
|
mini86
|
bjondi VSE NAJBOLŠE..OSTANI TAKŠNA KOT SI KER TAKŠNA SI NAJBOLJŠA
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 11:25:04
|
|
|
|
mini86
|
aha pavlovičeva mast..sm čist pozabla..majo jo tud v dm-ju..sm zanč vidla in se takoj spomnla nate sonček.. ja mu dajem še od zadnjič bio gaia.. kombinezone so mel zanč v sparu komplet za 25€..ne neki blazno lepe ampak normalne..kok so ble pa cifra se ne spomnm sam vem da večji kot za našga.. kaj pa kašn sport 2000..ne vem
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 11:45:37
|
|
|
|
dreamhorse
|
Mini ja, ob 7 je spila 210 flaške, in je držala celo noč... zdaj pa se mi zdi, da več noče oz. ji je premalo. Pa ne vem, kaj ji dat, glede na to, da ni najbolj navdušena nad temi namazi, in ničemer kaj se daje na kruh. Sploh noče probat, pa ne vem, kako jo naj navadim. Ideje... Mojsonček jaz sem Žani kombinezon kupila v Aladinu, cena 35 eur. Drugače pa kar nekaj časa nazaj je imel BC tam po 50 eur, pa tudi pikapolonica, 35 eur, in C A. Ampak sedaj, je to bolj problem...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 11:51:42
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Mini ja, ob 7 je spila 210 flaške, in je držala celo noč... zdaj pa se mi zdi, da več noče oz. ji je premalo. Pa ne vem, kaj ji dat, glede na to, da ni najbolj navdušena nad temi namazi, in ničemer kaj se daje na kruh. Sploh noče probat, pa ne vem, kako jo naj navadim. Ideje... Mojsonček jaz sem Žani kombinezon kupila v Aladinu, cena 35 eur. Drugače pa kar nekaj časa nazaj je imel BC tam po 50 eur, pa tudi pikapolonica, 35 eur, in C A. Ampak sedaj, je to bolj problem... sej bom šla še v intersport pa v bc in pikapolonico... vem, da je mal pozno... mamo en kombinezon doma sam bi ji še enga za v vrtec, da ne vlačim skos vreče... že tko sem zjutraj otovorjena k mula...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 12:28:12
|
|
|
|
Hanuši
|
Pa dobr, napišem referat, RR pa men We are sorry..... Ponovi vajo: vsako jutro k pridem gor je en nov božko bolančkan. bačko, saj bo, bolje prej kot kasneje, to velja zate in za Loro, pa upaj, da bo Žana tut dobila, da ste pol rešeni. mini, mi smo eno noč prespali na infekcijsko, ker je bil ušesek čist lep, kri je pa kazala na vnetje ušeska. No naslednje jutro, je pa bobnič kazal na rahlo vnetje. bjondi, VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!! bjondi jaz pa za take stvari uporabljam Tea tree kremo od Justa, tut za vneto ritko. Je zakon in je ne zamenjam za nobeno drugo. Tut men se zdi materina dušica mogoče malo premočna, pa se mi zdi, da je bolj za dihala kot pa izpuščaje. moj sonček, pejt še v Intersport pogledat, pa v Hervisu imajo od Snoxxa po 35€, v H&M po 30€. Mamo pa tut mi od Kamika, pa isto štorijo kot si ti opisala. Sem se tolažla, da na debele šumfe bo pa šlo. Jok, ne, je včeraj enega v kupu snega pustu. Dobro, da imam na lagerju še od Hane. Skratka pol sem pozabla, kaj sem že napisala. Pa še: roj za vse bolančkane
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 12:58:26
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 bjondi VSE NAJBOLŠE..OSTANI TAKŠNA KOT SI KER TAKŠNA SI NAJBOLJŠA ... ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 12:58:58
|
|
|
|
dreamhorse
|
Si pogledala v kiku? Tam so tudi kaj meli... Mi mamo tudi samo enega... v vrtcu še ne rabijo, so rekli, da bodo povedali, ko bojo.. Sicer pa je pri nas od snega ostala samo še packarija... nič kaj ga ni več..
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 13:03:07
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 Jaz sem nakupila bolj za babici in dedija ter strica da bodo oni dali. čaki to mi pa ni jasno..zakaj morš pa ti kupt Zato ker so me prosili.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 13:06:08
|
|
|
|
bačko
|
Mini upam da se čim prej pozdravite. Bjondi vse naj naj za rojstni dan. Hanuši upam da jih bo res še Žana dobila.Da se jih čim prej znebimo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 13:06:46
|
|
|
|
bjondi
|
Joj vrjetn narobe napisala...z materino dušico sem ga namazala sam zadaj na hrbtu med lopatkam-ker kašla...ampak po trebuščku in zadej po hrbtu ni blo nobenega izpuščaja...sam nogice,rita,prstki na rokah...loh je tud kaka viroza...morm pol v zd poklicat da vidm kaj bojo rekl...aja joj pa tok ima vneto med prsti na nogicah,ker mu je vroče zgleda v nogavičkah in copatih,mislm rečt mu je vroče ,ker so nogavičke čist vedno mokre...ko ga umijemo mu jih še vmes pofenam pa napudram...sam včer me je pa skor kap k sem vidla kako ima...bom še za to vprašala po telefonu...v vrtcu sem jim že rekla ,ko gre počivat da mu nogavičke dol dajo oz.si jih sam dol potegne ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 13:10:35
|
|
|
|
bjondi
|
kombinezon-tud jaz ne dam zanj več kot 30€ ,zato smo še brez ...aja ima lanskega...a zato je prejšn dan zunej samo sedel,ker če vsane ga veže ... dreamhorse-iz katerega konca pa si,da ste tako iz sončkom obsijani...mi večerjamo ponavad grisolino al pa toust iz toust sirčkom,al pa kdaj kak zdenka sirček,pa sir ima ful rad...to je to,vem da skromno ...bolje to kot nič ...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 30.11.2010 13:14:47 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 13:18:35
|
|
|
|
dreamhorse
|
bjondi sem iz Slovenske Bistrice... včeraj in danes že sonček dopoldan, popoldan pa se skrije... tudi v soboto in nedeljo... potem pa sneg.... zato se pa vse topi in teče in je grozno... Povsod okrog je pa polno snega.... KAm sega pogled, je belo.. JAz bom tudi poskusila s kakim čokolinom, da ji dam zvečer, grisolino ali pa kako drugo mlečno kašico... pa tud kruheca bomo nekak probali spravit dol, z čem namazanega.... kako nutelo, vsaj da bo poskusila... Danes štartam, pa da vidim kaj bo...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 13:18:52
|
|
|
|
mini86
|
Mini ja, ob 7 je spila 210 flaške, in je držala celo noč... zdaj pa se mi zdi, da več noče oz. ji je premalo. Pa ne vem, kaj ji dat, glede na to, da ni najbolj navdušena nad temi namazi, in ničemer kaj se daje na kruh. Sploh noče probat, pa ne vem, kako jo naj navadim. Ideje... ma zakaj bi jo navadla na kruh..večkrat ga ji ponuji to je vse..kje pa piše da bi morala kruh za večerjo..sj maš še kšno drugo možnost..js stvari k jo ne porajta ne forsiram..bo že pršel čas..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 13:46:56
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 kombinezone so mel zanč v sparu komplet za 25€..ne neki blazno lepe ampak normalne..kok so ble pa cifra se ne spomnm sam vem da večji kot za našga.. kaj pa kašn sport 2000..ne vem Kombinezone imajo v Šparu po 17eur. Samo imajo samo roza in pa modro barvo. So pa drugače lepi. Številk jim pa verjetno že primanjkuje, ker jih prodajajo že kar nekaj časa.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 13:47:25
|
|
|
|
smrketa24
|
Bjondi - vse naj naj za rojstni dan
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 13:47:30
|
|
|
|
dreamhorse
|
Saj ne bom forsirala, če noče noče, saj na silo ji ne morem tlačit not... ampak dosti možnosti je, če bi pa jedla te zadeve... in sploh je problem ko dosti stvari ne želi niti poskusit...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 14:10:32
|
|
|
|
dreamhorse
|
Smrketa, moja Žana je rojena na isti dan... 26.5.2009. Lep datum , a ne
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 14:51:36
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Smrketa, moja Žana je rojena na isti dan... 26.5.2009. Lep datum , a ne najlepši..takrat mam tud js roj.dan..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 14:52:44
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Saj ne bom forsirala, če noče noče, saj na silo ji ne morem tlačit not... ampak dosti možnosti je, če bi pa jedla te zadeve... in sploh je problem ko dosti stvari ne želi niti poskusit... ne sej nism mislna da bi ji slilla drgač je pa isto pr ns..tud ene žlice ne da v usta da bi saj probu..če mu ni kul ok razumm--sj tud js ne jem vsega..ampak da tud probat noče..ma nimaš kej..takle mamo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 16:58:42
|
|
|
|
mini86
|
celi pa zna pihnt čez nos od učeri ne usekne se glih tko kt mi ampak začetek pa je ane
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 18:42:22
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Smrketa, moja Žana je rojena na isti dan... 26.5.2009. Lep datum , a ne Najlepši
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 30.11.2010 19:58:10
|
|
|
|
bačko
|
Dober večer! Kako smo?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.