|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 21.7.2010 12:16:36
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Ne vem, težko rečem. Telenovela slovenska v Slo po mojem nima možnosti. Zaživijo lahko španske/mehiške telenovele, pa še to v ozkem krogu gledanosti (upokojenci, nezaposlene gospodinje, en mini delež najstnic), ki se nimajo kam dat in to gledajo. Zakaj španske? Zato, ker je zanimivo gledat nadaljevanko v tujem jeziku, zato ker je drugačen melos, drugačni ljudje (privlačni temnolasci, lepe zagorele ženske), bolj izražene , podoživete strasti... Slovenija je preveč trda za take limonade, v slo igralcih je premalo ritma, premalo strasti... Ne vem, v glavi si predstavljam kak vroč prizor iz španske limonade, potem si pa poskušam predstavljat naše igralce, pa mi ne potegne. Tvoje ime ne more kar tako propast. Prvič, ker nisi še napisala toliko knjig, da bi te ljudje že prepoznavali in da bi ti z neuspelo serijo padel nivo pisanja. Ne zamerit, ampak za tiste, ki te ne poznajo si ŽBLJ in če bi bila serija za en drek, napisano pa tvoje ime, se ne bi noben kaj preveč sekiral in tudi hitro bi pozabili to serijo in tvoje ime, tako da lahko itak spet začneš znova. Če pa bi naprimer Desa Muck al pa Boris A.Novak napisal za en drek scenarij, pol bi pa ljudje opazili. Štekaš? In drugič - če je neka nadaljevanka totalni poden, ne bo noben šel gledat KDO je napisal scenarij za to nadaljevanko. Samo rekli bojo - ej kera glupost se vrti po TV, vzeli daljinca in prešaltali program. To je to, nimaš nič za zgubit, samo jaz osebno močno dvomim, da bi kaj takega pr nas uspelo. Tule se pa samo podpišem, se strinjam. Zimska: hvala za ponudbo, ampak sva kupili rolerje št. 40... Jao, kam gre njena tačka??
|
|
|