Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 9:28:40
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica danes na meniju: juha: GOBOVA Z AJDOVO KAŠO ALI GOVEJA malica 1: MESNI POLPET, PIRE KROMPIR, KREMNA ŠPINAČA malica 2: JETRCA V OMAKI, POLENTA brezmesne jedi: PARADIŽNIKOVA JUHA S PIRO, ČOKOLADNA TORTA testenine: TESTENINE Z LOSOSOM dodatna ponudba: SVINJSKA RIBICA V SLANINI Z ŽAR OBLOGO IN PRILOGO Malica 1 je zame, posladek vzamem kar tvojo izbiro. Pa da se še malo pohvalim: s Saro sva pospravili stanovanje, posesali, pomili po tleh. Perilo obešeno, pomivalni stroj izpraznjen in ponovno naložen, pojedli vsa zajtrk, sedaj pa kava/mleko in piškoti. ad1... no, če bo pa po moje, bodo pa za sladico kar palačinke z različnimi nadevi... ad2... pridni ... mene vse to popoldan čaka... razen zajtrka, kave, mleka... ej, piškote si bom pa zihr privoščila
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 9:29:41
|
|
|
|
3jeMi
|
ej, kje pa je majuska danes...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2010 9:30:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 9:31:49
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ej, kje pa je majuska danes... tuki sem imela zjutraj veliko dela, ni šlo prej. očitno se obeta en divji dan a si me pogrešala, 3jeVi?
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2010 9:34:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 9:35:40
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis tims: pijem prvega pol litra vode danes, sej vem da bi je mogla do sedaj že najmanj en liter stankat, se bom pobljšala :) pa un martini z malinami spodaj, pa si že skoraj na litrčku tekočine
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2010 9:35:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 9:37:38
|
|
|
|
metuljcek321
|
ej, dons grem po foto - je baje brezhiben ... no, we'll see ja, 45 dni pa še ni blo mimo, populis, thanks for noticing anyway - čeprav zdelo se pa je, k da je že 100 let glugica, enjoy the seaside, zdaj bo dovolj časa za relaxacijo zimska, a nice poem, WD, pa kul za praznovanje rd-ja
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 9:38:31
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis tims: pijem prvega pol litra vode danes, sej vem da bi je mogla do sedaj že najmanj en liter stankat, se bom pobljšala :) Sej bo šlo. Počas. Čez en mesec boš vidla, da boš brez težav spila vsaj 2l vode na dan. V pisarni imam nosečo sodelavko in ji čist ves čas težim, da naj pije. Po moje me ma poln kufer in verjetno komaj čaka, da gre na porodniško .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2010 9:40:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 9:42:12
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims V pisarni imam nosečo sodelavko in ji čist ves čas težim, da naj pije. Po moje me ma poln kufer in verjetno komaj čaka, da gre na porodniško .
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2010 9:42:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 9:44:52
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Spet se mi cedijo sline, ma ne upam kaj dosti grešit, ker bodo problemi. Vida ful zvija... je včasih kar hudo takole, ko se moraš držat nazaj, ne? A si potlej kaj lepega našla za oblečt? Mogoče sem tule bolj površno brala, nisem nič zasledila ...
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 9:47:41
|
|
|
|
metuljcek321
|
uuu, še 2 posta, pa sem na okroglem - wooohoooo
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2010 9:48:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2010 9:49:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 9:50:40
|
|
|
|
neboglasnica
|
kolk sm jezna...kadi se mi iz ušes...kolk so me natenil v DZS, se kar bliska. Do konca junija je kao nekaj popusta, če naročiš učbenike in Pika kartica... Sprašujem prodajalko če to velja tudi za nakup preko položnic. Ja, ja, seveda. Malo morgen. Dobim predračun, vse seštejem in ugotovim, da sem na istem. Kličem in vsa sladka mi pove, da na položnice pa to ne gre. Aja??? Kdaj se ti je posvetilo? Koza!!! Šibam, imam UZ dojk čez pol ure. 3jeMi, mogoče te pa pokličem...
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 9:52:22
|
|
|
|
metuljcek321
|
aha, see ya at the zoo tomorrow, ofkors za 5000ko pa ena slikca, da boste uspešno hidrirale all day long ... ostanite v cvetju ...
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 9:56:42
|
|
|
|
Majuska
|
Bravo Metuljčica, kr tko naprej
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 9:56:48
|
|
|
|
tims
|
Neboglasnica, . Drugač pa: dober opravi na UZ. Metuljčica za ta okroglo Zimska, pa Vida res zvija od tvoje prehrane? Tud če se samo malo in enkrat pregrešiš? Potem si pa boga . Kaj pa če bi se "oborožila" tko k Populis? S kapljicami.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2010 9:59:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2010 9:59:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 10:05:37
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis 3jemi:kdaj ima pa Nosečka maja PDP? hmmm, točno pa ne vem... metuljcek za 5000... kaj a zdaj boš pa kar pri tem ostala? IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Šibam, imam UZ dojk čez pol ure. 3jeMi, mogoče te pa pokličem... dobro opravi... p.s. saj sem vedela, da moram palačinke omenit tako, zdaj grem pa lulat...
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 7.7.2010 10:07:58
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis tims; kaj če bi še ti mal svoje otroku jutri med ljudi pripeljala? Nč ne boste moje otroke gledale . Hec, hec. Kje, ni šans. Jutr in v petek dihat ne bom mela časa. Neki bom šla že dons v šoping, zvečer pregledat, če še kaj manjka, da se gre jutri nabavit, pa mojmu še kaj pomagat okol opreme, pol pa že pakirat cunje ipd. V petek bi rada imela 3/4 stvari narejenih, tko da potem samo še stanovanje pospravim. Drugač bi pa z veseljem prišla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2010 10:09:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Katero ime?mmmv....Maša (
63%)
Manca (
37%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!