neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica No, jaz sem nazaj. Otroka sem peljala v vrtec na Črnuče , Ana je malo žalostna, ker je edina iz svoje skupine, mali jepa danes zjutraj full kašljal. a potlej prideš na kosilo... danes na meniju: juha: GOBOVA Z AJDOVO KAŠO ALI GOVEJA malica 1: MESNI POLPET, PIRE KROMPIR, KREMNA ŠPINAČA malica 2: JETRCA V OMAKI, POLENTA brezmesne jedi: PARADIŽNIKOVA JUHA S PIRO, ČOKOLADNA TORTA testenine: TESTENINE Z LOSOSOM dodatna ponudba: SVINJSKA RIBICA V SLANINI Z ŽAR OBLOGO IN PRILOGO ... mislim, da za naju bi bil menu brezmesne jedi Staša... če je začel kašljat, so se pljučka začela čistit... saj je moker kašelj? Malica 1 je zame, posladek vzamem kar tvojo izbiro. Staš je pa močno kašljal že na morju, ko je imel tudi obložen jezik in zelen smrkelj. Stanje se je malce izboljševalo, pa sem ga v pon vseeno vlekla do P. Če mojega moža vprašaš, za brezveze. Ok, malce vnet ušesek, začetek bronhitisa. Je bilo že skoraj super truper, včeraj se je pa potepal z očijem popoldne, danes zjutraj pa nabijanje. Slišati je pa že ves čas tako, kot da se ne more odkašljati do konca, zato sva tudi morala masirati hrbet. Je pa vstal danes zanj zelo pozno (seveda, ko je bilo pa treba v vrtec), ob 7.25, pride do mene, se začne slačit in nekaj žlobudrat. Greš na kahlico? Jaaa in evo luža. Pa da se še malo pohvalim: s Saro sva pospravili stanovanje, posesali, pomili po tleh. Perilo obešeno, pomivalni stroj izpraznjen in ponovno naložen, pojedli vsa zajtrk, sedaj pa kava/mleko in piškoti.
|