tims
|
Dobro jutro, drage moje. Sem spet v službi, pa mam spet mal časa, kej napisat. Dogajal se nam je napolno. In nažalost ne lepe stvari. Tima je v pon. tako zvil, da je moj mugu it ponj v šolo. Je imel nek napad, pa še nismo ugotovili kaj. Skratka, pristal smo na Ventolinu in Flixotidu . Ventolina ni jemal že več kot dve leti, s Flixotidom smo pa začasno nehali maja. No in v pon. je pa usekalo. Sva z mojm mislila, da ga bova mogla peljat v bolnico, ampak HB sva ga sama zlizala. V torek sva šla k P in je povedal, da enostavno ne more postavit diagnoze, ker ima toliko pokov in šumov, da je najprej treba urediti z Ventolinom zadevo, potem pa naprej. Zdej je s Timom veliko, veliko boljše. Danes popoldne imamo kontrolo, pa bomo vidli kako naprej. Ja, mi je daj pa P stetoskop in sem lahko poslušala Timova pljuča. Nekaj neverjetnega, res. In prov slišala sem tiste poke, o katerih mi je razlagal. No in potem je bila tu še noč iz torka na sredo . Je pa Nina prekašljala celo no. Je spet tako kašljala, da je bruhala. Nič ji ni pomagal. Sem ji tud sirup dala, pa je zgleda bilo vse tok že razdraženo, da ji ni nič pomagalo.In sem jo včeraj peljala pokazat in P ugotovi, da ji ni nič. Ima čisto čista pljuča, nobenih vnetih ušesk, grlo BP..... . Je rekla, da naj ji delam parne kopeli, svež zrak.... Pa sem ji zvečer dala že v naprej žličko Panatusa in je lepo prespala celo noč . Tko, zdej grem pa mal prečekerat kaj ste napisale Aja. Današnji miting: vprašanje če bom lahko prišla. S Timom imamo kontrolo pri P ob 18ih. Glede na to, da imamo P na Vrhniki, pomeni, da nas pred pol osmo 100% ne bo doma. Če mi bo uspel pridt, bom verjetno zelo zamudila.
< Sporočilo je popravil tims -- 9.9.2010 8:58:04 >
|