|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 11:52:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4201
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 12:00:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4202
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 12:05:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4203
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 12:07:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4204
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
7.9.2010 13:09:23   
nanka
Dan,

joj kakšno vrem, bljak dež in mraz.

Majupka kako je šlo v vrtcu? Naša je jokala ko sem jo oddala potem pa nič več. In po dveh urah in pol ni bila čisto nič objokana, napredek je viden. utri jo peljem po 8 uri in dvignem po kosilu, ker je danes že z veseljem malcala.

Zimska ne tega zdravila ne poznam tako da ti ne znam nič svetovati.

Almera jaz sem za naši dve imela kar precej samo sem dala vse naprej, je bilo pa res vse ultra roza, tako da je bilo uporabno samo za punčke. Poglej v H&M tam sem videla v soboto precej lušnih zadev. Sem pa kupila Natki dolge hlačke ( ker je bilo mrzlo) v velikosti 44, pa jih je nosila do tretjega meseca. Za naši dve so tam prevelike številke, Zoja je ene hlače od 12-18 meseca nosila še pri 3 letih, Natki sem pa tudi v soboto kupila flis jopico št. 80 in ji je prav.

Neposredna povezava do sporočila: 4205
7.9.2010 13:19:37   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Majuška - dobrodošla doma!!!! Danes pa uspešno uvajanje v vrtec

Hvala hvala user posted image   sva danes prišla v času zajtrka, tako da se je Aleksander kako urico navajal na novo okolje, se takoj zapodil v mini kuhinjico za malčke, kmalu so vzgojiteljice spoznale še našo trmo ... le stežka je prišel k mizi in se lotil mlečnega riža. Kasneje je pa tako noter padel, da ga ni bilo za stran zvlečt user posted image   medtem ko sva se z vzgojiteljico pogovarjali v posebni sobi, mali sploh ni opazil, da me ni ... tako da sva ostala na kosilu, v avtu mi je jasno zaspal, ker je bil čisto sesut.

Očitno mu je bilo všeč, sploh ko so s poganjalčki šibali po hodniku in se spuščali po toboganu. Obe vzgojiteljici sta luštni, je bila še tretja, popoldanska, zraven. Mali je hotel kar spat na ležalniku, tako da sem ga res morala odpeljati ven. To mi je všeč, zelo. Vzgojiteljica pravi, da jutri lahko še za kako urico izginem user posted image

Mojega je nekaj zvilo, leži ... jaz grem tudi počivat, dokler imam šanso.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4206
7.9.2010 14:02:53   
neboglasnica
Drage so-julijke!

Preden nam rodita Almera in Sončica, ste vabljene na čvek in sicer v četrtek ob 19.00 uri v City parku.

Vabljene vse, pijačko izberete in (plačate) same, lahko celo kaj vržemo pod zob...

Se vidimo pod streho CP!

Aja, meeting point: pred Marks and Spencerjem.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
7.9.2010 14:11:37   
metuljcek321
Živjo, punce ...

Kolk z veseljem berem, da vrtec lepo laufa ... julijčki so itak mali carji, o tem ni dvoma, velja pa:
user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Almera, thanks for answering glede spanja/prebujanja ... danes je blo ouki-douki, tko da očitno jo vsake tolk mal pomatra kakšna mora, I guess.

Majuška, I love your photos.

populis, 70 evrov je pa juhuhu v redu, to se pa konkretno pozna. Bravo, bravo, kaj boš nabavla?

neboglasnica, kako kaj Staš danes?

hruška, ojej, kva vse dogaja, dio mio. Mi je ene parkrat pritisk dvignilo konkretno.

flower, saj ne vem, ampak kar zdi se mi, da je že tolk časa odkar si dobila tabletke in sem čist neučakana, kdaj boš dobila M ... k se vsak dan tolk dogaja, mam feeling, da je že ful časa preteklo v zadnjih nekaj dnevih.

plenička - yes, še kar jo imamo in očitno bo še nekaj časa z nami ... hja, takle mamo ...

jedilniki v vrtcu - mnjam, mnjam, mnjam.

Inigo, kako si kaj? Kako mali?

zimska, en tovornjak zdravja za vas. Praška ne poznam, zvenijo pa težave z bronhi(oli)tisi resno. Se mi smilita oba tvoja otročka & tudi ti, k se matraš 100 na uro. Over and over again. Držim pesti, da se bo umirilo in stabiliziralo.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 14:12:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4209
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 14:32:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4210
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 14:50:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4211
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 16:56:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4212
7.9.2010 16:59:31   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

neboglasnica, kako kaj Staš danes?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , spet 2x pokakan in sem celo kakanje dobila zapakirano v vrečko. Ni mi jasno kaj se mu dogaja. Doma pa vse ok. No ja, do poroke menda bo.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
7.9.2010 19:39:59   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Drage so-julijke!

Preden nam rodita Almera in Sončica, ste vabljene na čvek in sicer v četrtek ob 19.00 uri v City parku.

Vabljene vse, pijačko izberete in (plačate) same, lahko celo kaj vržemo pod zob...

Se vidimo pod streho CP!

GR, nisi resna - CP je odprt do 21h, a misliš, da nam bosta 2 uri dovolj???? user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer pa lahko računate name user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4214
7.9.2010 19:46:10   
Majuska
Hej,

evo sem bila popoldne še malo v šopingu, Aleksander namreč še ni imel nahrbtnika za vrtec. No, saj zdaj tudi nima nič pametnega, nobene izbire ni več, vse pobrano - sploh pa ne vem, kako bom v tisti mali nahrbtnik stlačila 2x za preoblečt? user posted image

Dobil je še nekaj majčk, mami eno majico in trenirko. Zapravila ulala, sem vmes skočila še v Mercator, pozabila, da je torek -> beri gneča. Prišla domov, ko je oči malega že tuširal. Popoldne Aleksander ni nič konkretno spal, ni čudno, da je sam prosil za aja aja ...

Grem žehto pripravit, be back user posted image  

za naše bolančke pa veliko user posted image   da bodo hitro okrevali.

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
7.9.2010 20:01:42   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Drage so-julijke!

Se vidimo pod streho CP!

GR, nisi resna - CP je odprt do 21h, a misliš, da nam bosta 2 uri dovolj???? user posted image user posted image user posted image user posted image

Gostinski del še malce dlje, do 23 ure. Preverjeno!

Drugače pa mene žal ne bo user posted image user posted image user posted image . Mogoče, mogoče se me bo pa le sestra usmilila in prišla popazit otroke, dragi ima neko butasto izobraževanje cel september.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 20:33:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4217
7.9.2010 20:37:36   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

neboglasnica kaj to na FB si ti? user posted image

Ja, ne moreš verjamt, kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 4218
7.9.2010 20:39:18   
neboglasnica
Sara je namreč že dva dni poskušala ustvariti svoj profil, pa ni in ni šlo. Sem se danes končno omehčala in ji poskušala urediti. Tudi meni ni uspelo, tako da sem najprej sebe registrirala, šele nato pa pogruntala, da je štos v tem, da je premlada. Zdaj pa imam. Resno razmišljam, da bi se kar dol skinila, ker ne dohajam vsega skupaj.

Mož je doma, mati šiba na sestanek! Lepo se imejte!

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4219
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 20:47:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4220
7.9.2010 20:48:35   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Drage so-julijke!

Se vidimo pod streho CP!

Gostinski del še malce dlje, do 23 ure. Preverjeno!

Drugače pa mene žal ne bo user posted image user posted image user posted image . Mogoče, mogoče se me bo pa le sestra usmilila in prišla popazit otroke, dragi ima neko butasto izobraževanje cel september.

kak ne? pa ne more organizatorka manjkat, no user posted image   upam, da se ti izide user posted image

Me veseli, da si prišla na FB user posted image   ja, pri otrocih imajo starostne omejitve, mislim da je to fajn narejeno ...

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4221
   [Brisano sporočilo]
7.9.2010 20:52:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4222
7.9.2010 20:56:17   
glugluglu
oj,
no danes je Tian majčkeno manj jokal kot včeraj, sem se pa malo pogovarjala z njegovo pomočnico vzg., ki je še ista in je rekla, da ima ziher krizo zato, ker je toliko novih, ki se uvajajo in so starši zraven in je večji problem zanj takrat ko so starši notri, ko pa gredo je pa Tian ok. Ja očitno bi on tudi mamico imel zraven.user posted image Ga je pa zelo pohvalila, ker lepo lula in kaka, v njegovi skupini sta samo 2 brez pleničk in to oba "ta stara".

neboglasnica, kako pa ti skličeš meeting, če nimaš časauser posted image , ali si kasneje šele izvedela, ali med vikendom ali pa ob petkih tudi ne moreš? No saj jaz imam tudi smolo,  user posted image ima ravno v četrtek prvi dan službe in eno tako stvar, neko izobraževanje, ki bo trajalo do poznega večera. user posted image

Imamo pa namen iti (če bo vse po planu) v petek popoldan in zvečer vsa family ravno v City park.  Največ bomo na relaciji Hervis in Thomas sport, ker potrebujejo otroci superge za športne dejavnosti, pa za ven, pa potem kakšne jesenske jakne po možnosti nepremočljive za ta večja dva, pa take....

metuljcek, sem ti pozabila povedat, da naš Tian tudi v trgovini zelo rad pometa tla s celim telesom, poskuša tudi plavati po tleh, ko riba na suhem, ampak ne pride dalečuser posted image . Danes ga je dragi s seboj v trgovino vzel in je baje ves čas nekaj hotel, tečnaril, se tudi vrgel po tleh,... No ravno sem jaz že osvojila taktike, da se izognem tem rečem, sedaj mora pa še dragi.

majuska, kako je bilo na dopustu? Bodo kakšne slikce? kako ste zrihtali z jutranjo flaško?

auroraa
, ali vam je uspelo prestaviti lokacijo počitnic, ali ste se kaj zmenili? Sem gledala vremensko napoved za naprej in bo lep sonček, na morju bo ziher topleje, mogoče bo pa prav lepo, kaže že tako naprej od petka.

Neposredna povezava do sporočila: 4223
7.9.2010 21:01:44   
Majuska

Majuška - saj za preoblečt mu ne daš v nahrbtnik, ampak kar lepo v eno vrečko, ker tisto ima tako ali tako vedno tam, nahrbtnik pa domov nosi. Vsaj pri mojem nečaku je tako

Thanks. Se vidi, da sem še čisto zelena pr teh stvareh user posted image

Neboglasnica - ti kar ostani na FB, da boš lahko Saro kontrolirala. Samo danes se ti toliko dogaja, ko sem ti jaz frende priporočila, sedaj te pa vse potrjujejo. Potem boš lahko pa naše fotke videla, itd. Jaz tudi v nobenih igricah in podobnih stvareh ne sodelujem, ne sprejemam nobenih daril in tudi prijateljev ne potrdim vseh

Enako. FB imam bolj zaradi fotk, pa da lahko kak status pokomentiram, igric nikoli nisem igrala, darila so me navduševala le na začetku, zdaj se mi sploh ne ljubi s tem ukvarjat ...

Glej, da si zrihtaš varstvo za četrtek! Ker kaj dalj pa ne morem garantirat, da bom 2in1

zdaj sem se pa ornk nasmejala o tem komentarju user posted image   še malo zdrži, no user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4224
7.9.2010 21:08:56   
glugluglu

Majuška - če letnice ne vpišeš na FB, se lahko pa komot registriraš - ker je moja nečakinja tudi že nekaj časa gor, pa je toliko stara kot Sara. Sem videla, da ima pač samo datum napisan, letnice pa ne

naša dva ta večja sta dalo pa večjo letnico rojstva,pa sta seveda tudi not, potem sem se pa še jaz vpisala, da imam zadevo pod kontrolo

Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?