|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
27.8.2010 20:50:31   
neboglasnica
user posted image : Zimska pride najverjetneje jutri, če me spomin ne vara. Sem ravno prejle premišljevala o njej. In user posted image user posted image za obletnico in UŽIVAJTA na morju, sama.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
27.8.2010 21:16:25   
neboglasnica
Ja kje pa ste spet vse???

Staš še vedno ne spi, user posted image user posted image .

Nanka: uživajte na dopustu!

Almera se še kar ni javila user posted image . Da nas ni samo nahecala, da gre domov, zato da bomo lažje čakale.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
27.8.2010 21:16:44   
3jeMi
tok tok... je kdo doma... noooooooooooooo pa začnimoooooooooooooooo... a ne inigo user posted image

prvo... dobila tel. klic, da almera lumparije zganja... user posted image ... ej, lejdi, ni še cajt... imaš še full stvari zauštimat pred porodom ej!!!! user posted image ... pazi nase user posted image

upam, da ste ostale dame in naši otročki ok... se opravičujem nisem brala za nazaj... saj veste, da vas ima rada user posted image

kuga pa mi? nič, uživamo kugapak... vreme je, jutri se bo menda malo skisala, ampak bo kar pasalo, ker je bilo pa zdaj stalno na 30 in to nej zame... Lovro, joj, tale naš poba... začel je konkretno govorit user posted image , zdaj sili ljudi, da mu rečejo dober dan, hvala, prosim... toliko časa jih gleda, dokler mu ne odgovorijo user posted image

skratka ni nam dolgčas... ajaaa... včeraj zvečer je prišel oni tastar poln dnarja... jp... težit... hotel je vedet kdo smo... težil težil... mož se je kar umaknil, jaz sem si pa privoščila, res cel teden sem tuhtala o tem in ateku takoj rekla, da sem vesela, da je prišel, ker mu moram par stvari za povedat user posted image ... očitno mu je mali naplozal cel kup stvari, potem sem mu pa še jaz povedala verjetno čisto isto verzijo, kot je bila v policijskem zapisniku (btw mulo si je namesto 100 eurov naštepal 1.500 eurov) in je bil čisto paf... še bolj ga je pa zadelo to, da sem mu rekla, da mulotu čisto nič ne zamerim, ker je v treznem stanju čisto ok, da mi je pa žalostno dejstvo, da ga alkohol (pa verjetno še kakšen dodatek) čisto spreobrne... pa me je ata kar gledal... pa se je kar pobral... ampak potem... prijadrata dva varnostnika gledat, če je kdo v sosedovi kučici, stopim do njiju in povem, da je bil pač ata kle... unadva pa zakaj jih nismo poklicali in da imajo prepoved vstopa v kamp itd.... fak, mi je bilo žal, da jih nisem, ker sprva (glede na teženje) sem jih hotela klicat... so pa potem po celem kampu poostrili nadzor, ker so opazili, da je bil celo mulo v bližini... skratka... sploh ne vem kaj naj si mislim... kr neki... znajo pa biti z dotičnim gospodom še problemi... samo, takrat se bo pa lahko z nama pogovarjal samo še preko odvetnika... tako kot pravi gospa lastnica (tudi levinja po horoskopu): Sem zelo prijazna oseba, znam pa biti tudi zelo pasja, če je treba. user posted image user posted image user posted image

aja... in majuska... če dobro pomnim v kratkem odpotujete na lepše... ker ne vem kdaj se zopet javim... vam že zdaj želim lepo pot in super truper počitnice... user posted image

inu... glugluglu... zemljotres zemljotres... očekiva se zemljotres... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3778
27.8.2010 21:34:36   
neboglasnica
Oooo, 3 je MI!

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
27.8.2010 21:39:09   
neboglasnica
Sploh niste resne!

Neposredna povezava do sporočila: 3780
27.8.2010 21:40:02   
neboglasnica
Aja, Glu: jutri bom imela za vratom kar 5 mulcev, zato ti že danes želim vse najboljše in čimveč lepih trenutkom z dragim! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3781
27.8.2010 21:40:50   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Sploh niste resne!

Jaz sem tu user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3782
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 21:56:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3783
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 22:02:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3784
27.8.2010 23:01:49   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: populis

umpa: si sanjala da je šla Almera roditi?

Vještice moje!!

Ne, ne, sem domauser posted image user posted image user posted image user posted image  Ma, sem cel dan zapravila za prazen nič. Skratka zjutraj, ravno ko sem šla še zadnjič na WC preden se odpeljem na kavico, sem opazila, da krvavim. Sicer ni bilo ne vem koliko, ampak sem rekla glede na to, da je vikend, se grem raje pokazat, pa da smo potem mirni. Skratka po 100 urah čakanja, me pregledajo in ugotovijo, da sem 3cm odprta, nakar velecenjena G ugotovi, da to je pa kar za sprejem. Sem jo samo gledala, češ , da tako hudo pa spet ni - nobenih popadkov, nič otrdevanja, tudi krvi nič več. Ampak se ni dala prepričat.

Me sprejmejo, mi že celo naredijo klistir, pobrijejo in pošibajo v porodno (bogi moj mož je bil čist v šoku, ko sem ga klicala), tam pa me vse babice samo začudeno gledajo kaj tam delam, da res nimam nobenih znakov, da je treba rodit. Pride ena druga G (HB zanjo), me pregleda, ugotovi, da sem sicer res 3 cm odprta, kar lahko traja še tudi do PDPja, maternični vrat pa še dolg (37mm) in zadebeljen, glavica visoko - skratka no way da rodim. Dete ima cca 2700g (jap, spet bomo bolj mahjni), plodovnice dovolj, posteljica OK. Je rekla, da sicer če želim mi lahko mehur predre in potem čakamo v nedogled, ampak, da res ni razloga. Sem jo skoraj kušnila od veselja.

Tako, da nismo rodili in tudi nimamo namena. PDPja verjetno ne bom dočakala, ampak mudi se nam pa res ne. Malo si bom res bolj na izi vzela, vsekakor pa moramo ta vikend vse prištimat (danes je moral mož torbo za v P skupaj dajat)

Eh, pa samo na kavico sem hotela s septemberkami in imeti kako urico brez Bora, pa se takole dan končauser posted image user posted image user posted image

Tims - jaz dajem Boru Apisirup, če je pa ponoči kriza mu dam pa kar lepo Panatus

Sončica in Mojcek- meni je pri uspavanju tudi fino ro, da se lahko "pogovoriva" z Borom, ampak, če bi pa zraven njega ležala do spanja, bi pa to trajalo 100 let. Tako da mi2 prebereva knjigico, malo počvekava, potem pa sam zaspi

Podobnost - Bor je itak cel mož

Stave - vi jih kar pobirajte

Sončica - jap, mož pridno skače okoli mene in vse naredi

uf... sam da si doma! res je še mal hitro... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3785
28.8.2010 1:25:10   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

podobnost s starši - naša je izrezan ati, pravijo vsi, na vsake kvatre pa se najde kdo, ki pravi, da je moja ... je pa res, da se malečka spreminja, tko ad zdaj celo kar pogosto slišim, da je najina mešanica, kar me blazno veseli, saj je TKO LEPO slišat, da ti je otrok podoben, a ne?user posted image  Sem se pa glih včeraj nasmejala, k sva bli pr frendici in njeni 1.5-letni punčki (play date), pa mi pravi, da sva si podobna midva z možemuser posted image - rjavi lasje, mal skodrani, pa čez oči ful podobna - ej, to je blo pa nekaj totalno novega, moram priznat - tega še nisem slišala v skoraj 14-ih letih najine skupne poti ... očitno greva po poti tistih zakoncev, k si postajajo z leti podobni ... ajme, we're getting old ...user posted image

meni se zdi, da je Anja kar obema podobna. Poteze so bolj moževe, se mi zdi, ampak kodrčki in nasmeh so pa čisto tvoji user posted image

moj mož, recimo, ni podoben nobenemu od staršev. jaz sem bolj podobna mami. Aleksander je pa itak cel ati user posted image

kar pa praviš o podobnosti med partnerjema - tudi za naju sem že slišala, da sva si podobna. oba temnolasa, ampak menda naj bi si bila podobna čez oču (barvo imava oba zeleno-rjavo). Ena od razlag je bila precej poduhovljena, ampak zna biti celo nekaj resnice v tem.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3786
28.8.2010 1:27:10   
Majuska
Sicer sem bila pa zunaj s puncami. S prijateljico in njeno kolegico, pred nekaj tedni sta bili skupaj v Maroku. Luštno je bilo - pofirbcale smo po centru, ker je bila Noč v stari Ljubljani, šle na drink in na sladoled. Pasalo je pa ful, sploh ker ni bilo preveč vroče. Me je pa ta druga kolegica malo spominjala na Tims user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
   [Brisano sporočilo]
28.8.2010 7:57:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3788
28.8.2010 8:29:15   
nanka
Jutro moje dame,

tako mi se kljub slabemu vremenu in bolj slabi napovedi za drugi teden odpravljamo na morje. Če sem prav videla bo v torek in sredo sonce, temperature pa bolj kilave tam okoli 22 stopinj, tako da se po moje kmalu vidimo, gremo pa vseeno pogledat kje nas čaka letošnji dopust.

Almera počivaj in počakaj še par dni, da detece še malo zraste, navijam za punčko.

Vse šolnice, uspešen začetek novega šolskega leta, pa ne otrok preveč matrat ( moj sine je še čisto počitniški).

Javim se takoj ko pribremzamo domov.

Majuška in Aurora vama pa en velik užitek in počitek na dopustu.

Neposredna povezava do sporočila: 3789
28.8.2010 9:37:16   
Majuska
Jutro,

uh kolk sem zalimana ... sem šla okoli 2h spat, menda je dragi še bolj zabluzil, Aleksander pa je seveda vstal ob 6.30. Sta me nekaj časa še pustila spati, pa vseeno - mali je norel naokoli in nisem imela kaj dosti od spanja.

Komaaaa ...

grem do konca naredit spisek za trgovino user posted image

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
28.8.2010 10:51:06   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Majuška in Aurora vama pa en velik užitek in počitek na dopustu.

enako enako, uživajta v družinskih trenutkih user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
   [Brisano sporočilo]
28.8.2010 11:51:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3792
   [Brisano sporočilo]
28.8.2010 12:04:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3793
   [Brisano sporočilo]
28.8.2010 12:06:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3794
28.8.2010 12:32:57   
Majuska
Glugluglu, vse ta najlepše in najboljše ti želimo, zelo lepo praznuj!!! user posted image

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3795
28.8.2010 16:38:49   
tims
user posted image  user posted image   user posted image   Gluglu, vse najlepše za tvoj roj.dan user posted image  user posted image  user posted image    

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
28.8.2010 17:05:32   
Inigo
glu3 - vse najlepše še od naaaas! user posted image [sm=darilo.gif][sm=rozica.gif]user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
   [Brisano sporočilo]
28.8.2010 18:30:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3798
   [Brisano sporočilo]
28.8.2010 20:26:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3799
   [Brisano sporočilo]
28.8.2010 20:30:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?