Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: populis umpa: si sanjala da je šla Almera roditi? Vještice moje!! Ne, ne, sem doma Ma, sem cel dan zapravila za prazen nič. Skratka zjutraj, ravno ko sem šla še zadnjič na WC preden se odpeljem na kavico, sem opazila, da krvavim. Sicer ni bilo ne vem koliko, ampak sem rekla glede na to, da je vikend, se grem raje pokazat, pa da smo potem mirni. Skratka po 100 urah čakanja, me pregledajo in ugotovijo, da sem 3cm odprta, nakar velecenjena G ugotovi, da to je pa kar za sprejem. Sem jo samo gledala, češ , da tako hudo pa spet ni - nobenih popadkov, nič otrdevanja, tudi krvi nič več. Ampak se ni dala prepričat. Me sprejmejo, mi že celo naredijo klistir, pobrijejo in pošibajo v porodno (bogi moj mož je bil čist v šoku, ko sem ga klicala), tam pa me vse babice samo začudeno gledajo kaj tam delam, da res nimam nobenih znakov, da je treba rodit. Pride ena druga G (HB zanjo), me pregleda, ugotovi, da sem sicer res 3 cm odprta, kar lahko traja še tudi do PDPja, maternični vrat pa še dolg (37mm) in zadebeljen, glavica visoko - skratka no way da rodim. Dete ima cca 2700g (jap, spet bomo bolj mahjni), plodovnice dovolj, posteljica OK. Je rekla, da sicer če želim mi lahko mehur predre in potem čakamo v nedogled, ampak, da res ni razloga. Sem jo skoraj kušnila od veselja. Tako, da nismo rodili in tudi nimamo namena. PDPja verjetno ne bom dočakala, ampak mudi se nam pa res ne. Malo si bom res bolj na izi vzela, vsekakor pa moramo ta vikend vse prištimat (danes je moral mož torbo za v P skupaj dajat) Eh, pa samo na kavico sem hotela s septemberkami in imeti kako urico brez Bora, pa se takole dan konča Tims - jaz dajem Boru Apisirup, če je pa ponoči kriza mu dam pa kar lepo Panatus Sončica in Mojcek- meni je pri uspavanju tudi fino ro, da se lahko "pogovoriva" z Borom, ampak, če bi pa zraven njega ležala do spanja, bi pa to trajalo 100 let. Tako da mi2 prebereva knjigico, malo počvekava, potem pa sam zaspi Podobnost - Bor je itak cel mož Stave - vi jih kar pobirajte Sončica - jap, mož pridno skače okoli mene in vse naredi uf... sam da si doma! res je še mal hitro...
|