metuljcek321
|
Kolk sem zdajle hitela s pospravljanjem, ej ... spakirala še za malčico & za naju - miss ostane pri babi in dediju, midva letiva na morje ... delo kliče ... pa mal romantiko zganjat - he, he ... sva imela pred kratkim obletnico poroke, tko da se bo prileglo mal pocrkljat ... anyway, kako to mislte, da so Almero poslali domov ... ja, kriza, no, kaj to dogaja ... jaz sem pa že v mislih premlevala, kakšno slikco & čestitko bom za Ronjo poiskala na netu ... no, pa čez nekaj časa ... upam, da se mommy-to-be uspe še kakj javit & napisat, kako je zgledalo vse skupaj, kako se je začelo, zapletalo & razpletlo ... neboglasnica, kdo nagaja? (tipičen Anjin stavek po tem, ko zavpije AAAAAAAAAAAAA ) ... kva je blo? Napeto? populis, aha, polovico šole so postavili na novo in je ultra moderna, res vau ... ene par reči je za amaterje majčken bolj težko razumljivih, a je baje vse skupaj noro ekonomično, premišljeno, dodelano ... je pa otvoritev 1. 9. odprta za širšo javnost, tko da komot priletite, če katero zanima, kaj in kako ... too bad, da so tam tamaučki, ki jih ne učim (od 4. in 5. razredov imam tista na podružnici), tko da niti ne bom mogla okusit vse te lepote & krasote. Plus še 4 oddelke vrtca bodo notri - ma, prav nobel, res PS: Odlične slikce si napopala, so me nasmejale. Opazila, da je Lara tatko & da si imela totalno modre oči, ki so zdaj drugačne barve - ful interesantno, da so se ti tko pozno spremenile, a ne? Pa obe barvi sta IZREDNO lepi!!! inigo, naj se pošlihtajo reči z izplačilom, ej. Pri nas je tud pestro - bo stavka, ne bo stavke, bo vsiljen zakon, bo sprejet aneks ... who knows ... pestro, pestro but not in a good way. Umpa, kako je bil Luka potem? Se je umiril? Pa Staš? Kaj je matralo naše fante danes? glugluglu, tik-tak & atek bo tukaj - woohoo, mega dobr. todi, kako ste? Kako tamaučki? A z zimsko se kaj slišita? Kako se imajo dopustniki? nanka, si sfiniširala pakiranje - še šoping je bil na sporedu & je to to ... via morje - yes! flower, kako je Lan? Pa ti? ŠE čakaš na M? rebeca, thank God, da jo je zagodel samo tiskarski škrat, a ne? Si predstavljam, kako ti je pognalo kri po žilah ... tims, hi, hi glede podobnosti Nina-Tim, pol se pa pri Timu ustavi, k ne zna folk razbozlat, po kom je. podobnost s starši - naša je izrezan ati, pravijo vsi, na vsake kvatre pa se najde kdo, ki pravi, da je moja ... je pa res, da se malečka spreminja, tko ad zdaj celo kar pogosto slišim, da je najina mešanica, kar me blazno veseli, saj je TKO LEPO slišat, da ti je otrok podoben, a ne? Sem se pa glih včeraj nasmejala, k sva bli pr frendici in njeni 1.5-letni punčki (play date), pa mi pravi, da sva si podobna midva z možem - rjavi lasje, mal skodrani, pa čez oči ful podobna - ej, to je blo pa nekaj totalno novega, moram priznat - tega še nisem slišala v skoraj 14-ih letih najine skupne poti ... očitno greva po poti tistih zakoncev, k si postajajo z leti podobni ... ajme, we're getting old ...