|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 14:20:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3751
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 14:21:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3752
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
27.8.2010 14:23:47   
metuljcek321
Živjo!

Ej, babike, kolk sem pa jaz na off ... v šoli lepo počas začenjamo in pripravljamo, danes nam je arhitekt razkazal vse kotičke, povedal štorije o tem, kako je kaj nastalo, ma, enkratno. Imamo najbolj energijsko varčno šolo v državi, tko da user posted image  user posted image  user posted image

Almera, kaaaaj to berem ............. srečno, punca, zdajle se torej dogaja .................. mislimo nate, stiskamo pesti, da bo 1, 2, 3!!!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3753
27.8.2010 14:29:53   
metuljcek321
user posted image  slikce, spet so julijčki največji carji - itak,

user posted image  za navajanja na vrtec,

user posted image  za prespane noči,

user posted image  za sončne dni (jutri bo že drugače - smrk, smrk),

user posted image  za napredke julijčkov,

user posted image  za bližajoče se dopuste,

user posted image  za dobre prijatelje, ki nas rešijo v neprijetnih situacijah,

user posted image  za nepozabne vožnje z busom & vlakom,

user posted image  za vse nagajive nasmehe & lepe trenutke z našimi malčki

user posted image  za nočne galame ...

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
27.8.2010 14:54:54   
Inigo
go go go Almeraaaaaa! user posted image user posted image user posted image

jst pa rečem da bo Zarja! user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
27.8.2010 15:03:26   
Inigo
babe žabe! nucam vašo help!

a ve kera kk je z nakazovanjem plač? a je zakonsko opredelejno do kdaj morajo bit plače nakazane? npr. do 20. v mesecu. al je vse odvisno od pogodbe? a more bit u pogodbi napisan striktn datum (npr. 25. v mesecu) al je lahko napisano do konca meseca?

problem je, da dobiva M tako neredno plačo, da bomo popizdli. ker smo konc meseca vedno na 0 in vedno komaj čakamo na pridejo ojroti... ponavadi je blo okoli 25., danes je 27. in plače še vedno ni. lahk si pol mislite kk čakamo... znorela bom! in ker mi je vse skupaj rahlo zasmrdelo... vas sprašujem po nasvetu kk je pravno to urejeno.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
27.8.2010 15:13:33   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Ajde stave, preden almera rodi...

Kinderjajček v sebi skriva:

UMPALUMPA: fantka

Jaz tudi pravim da bo fantek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3757
27.8.2010 15:40:48   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

babe žabe! nucam vašo help!

a ve kera kk je z nakazovanjem plač? a je zakonsko opredelejno do kdaj morajo bit plače nakazane? npr. do 20. v mesecu. al je vse odvisno od pogodbe? a more bit u pogodbi napisan striktn datum (npr. 25. v mesecu) al je lahko napisano do konca meseca?

problem je, da dobiva M tako neredno plačo, da bomo popizdli. ker smo konc meseca vedno na 0 in vedno komaj čakamo na pridejo ojroti... ponavadi je blo okoli 25., danes je 27. in plače še vedno ni. lahk si pol mislite kk čakamo... znorela bom! in ker mi je vse skupaj rahlo zasmrdelo... vas sprašujem po nasvetu kk je pravno to urejeno.

Zakon o delovnih razmerij pravi takole:

134. člen
(plačilni dan)
  (1) Plača se plačuje za plačilna obdobja, ki ne smejo biti daljša od enega meseca.   (2) Plača se izplača najkasneje 18 dni po preteku plačilnega obdobja.   (3) Če je plačilni dan dela prosti dan, se plača izplača najkasneje prvi naslednji delovni dan.   (4) Delodajalec je dolžan pisno predhodno obvestiti delavce o plačilnem dnevu in vsakokratni spremembi plačilnega dne.   (5) Morebitna plačila v naravi se zagotavljajo na v pogodbi o zaposlitvi dogovorjen način, glede na vrsto dela in obstoječe običaje.  135. člen
(kraj in način izplačila plače)
  (1) Delodajalec je dolžan delavcu izplačati plačo do konca plačilnega dne na običajnem izplačilnem mestu.   (2) Če se plača izplačuje preko bančnega računa delavca ali na drug brezgotovinski način, mora biti delavcu plača na razpolago na določen plačilni dan, razen če se stranki ne dogovorita drugače.   (3) Delodajalec je dolžan izdati delavcu ob vsakem izplačilu plače ter do 31. januarja novega koledarskega leta pisni obračun plače in nadomestila plače za plačilno obdobje oziroma za preteklo koledarsko leto, iz katerega sta razvidna tudi obračun in plačilo davkov in prispevkov.   (4) Stroški v zvezi z izplačevanjem plače bremenijo delodajalca.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 15:45:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3759
27.8.2010 16:00:21   
TODI
Neboglasnica sporoča da je Almera šla domov user posted image   False alarm.  No upajmo da kaj več napiše sama.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
27.8.2010 16:00:41   
neboglasnica
Almera sporoča da so jo poslali domov.Več bo napisala mami ko pride domov.  Sara

Neposredna povezava do sporočila: 3761
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 16:02:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3762
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 17:09:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3763
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 17:16:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3764
27.8.2010 17:22:35   
neboglasnica
Juhu!

No, Almera me je klicala, da so v porodni G rekli, da vse skupaj ni nič, dete je ok, plodovnice dovolj, maternični vrat dolg 4 cm, odprta je 3 cm...skratka, naj gre kar domov, če želi. Lahko pa ji predrejo mehur in gre roditi. Almera je oddirjala, da se je kar kadilo.

Jap, Populis, tudi meni je srce tolklo kot noro, ko sem prebrala sms in potem klepetala z Almero. Tudi Todi je rekla, da je bolj nervozna kot za svoj porod - točno to sem jaz rekla Almeri.user posted image No, saj se bo sama kmalu javila.

Neposredna povezava do sporočila: 3765
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 17:41:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3766
27.8.2010 17:51:57   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Juhu!

No, Almera me je klicala, da so v porodni G rekli, da vse skupaj ni nič, dete je ok, plodovnice dovolj, maternični vrat dolg 4 cm, odprta je 3 cm...skratka, naj gre kar domov, če želi. Lahko pa ji predrejo mehur in gre roditi. Almera je oddirjala, da se je kar kadilo.

Jap, Populis, tudi meni je srce tolklo kot noro, ko sem prebrala sms in potem klepetala z Almero. Tudi Todi je rekla, da je bolj nervozna kot za svoj porod - točno to sem jaz rekla Almeri.user posted image No, saj se bo sama kmalu javila.

Tole me pa spominja na naju s Populis, ko sva vsak drug dan skor 14 dni tkole oddirjale iz porodnišnice user posted image

Almera, upam da si ok.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3767
27.8.2010 17:56:21   
tims
Populis, ko sem najprej vidla fotko od tatkota, sem najprej pomislila da si Laro slikala s to čepicouser posted image . Res sta si zelo podobna. Je pa tud mal tebe v njejuser posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 19:45:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3769
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 19:49:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3770
27.8.2010 20:14:39   
neboglasnica
Jojmene, kolk je pa Staš tečen. Spet!!!! je nalašč razmetal karte in jih ni želel pospraviti. Sem ga poslala spat, zdaj pa protestira, tuli in ne joka, čisto bo pregorel. grrr user posted image user posted image

Glede službe pa: če bi mi danes dali knjižico bi jo sprejela z velikim veseljem, še zahvalila bi se.

Neposredna povezava do sporočila: 3771
27.8.2010 20:21:19   
tims
Rebeca, user posted image  vidim da so ti barve pa vseeno všeč.

Neboglasnica, kaj te je tako pogrelo v službi? Staš pa tipičn fantek: ne bo pospravljaluser posted image

Stave za Almeringa user posted image - jaz pa rečem da bo FANTEKuser posted image

Podobnost - hmmmm pri nas pa vsi pravjo da je Nina isti Tim. Komu je pa Tim pa noben ne veuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3772
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 20:34:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3773
27.8.2010 20:42:18   
metuljcek321
Kolk sem zdajle hitela s pospravljanjem, ej ... spakirala še za malčico & za naju - miss ostane pri babi in dediju, midva letiva na morje ... delo kliče ... pa mal romantiko zganjat - he, he ... sva imela pred kratkim obletnico poroke, tko da se bo prileglo mal pocrkljatuser posted image  ... anyway, kako to mislte, da so Almero poslali domov ... ja, kriza, no, kaj to dogaja ... jaz sem pa že v mislih premlevala, kakšno slikco & čestitko bom za Ronjo poiskala na netu ... no, pa čez nekaj časa ... upam, da se mommy-to-be uspe še kakj javit & napisat, kako je zgledalo vse skupaj, kako se je začelo, zapletalo & razpletlo ...

neboglasnica, kdo nagaja? (tipičen Anjin stavek po tem, ko zavpije AAAAAAAAAAAAAuser posted image ) ... kva je blo? Napeto?

populis, aha, polovico šole so postavili na novo in je ultra moderna, res vau ... ene par reči je za amaterje majčken bolj težko razumljivih, a je baje vse skupaj noro ekonomično, premišljeno, dodelano ... je pa otvoritev 1. 9. odprta za širšo javnost, tko da komot priletite, če katero zanima, kaj in kako ... too bad, da so tam tamaučki, ki jih ne učim (od 4. in 5. razredov imam tista na podružnici), tko da niti ne bom mogla okusit vse te lepote & krasote. Plus še 4 oddelke vrtca bodo notri - ma, prav nobel, resuser posted image  PS: Odlične slikce si napopala, so me nasmejale. Opazila, da je Lara tatko & da si imela totalno modre oči, ki so zdaj drugačne barve - ful interesantno, da so se ti tko pozno spremenile, a ne? Pa obe barvi sta IZREDNO lepi!!!

inigo, naj se pošlihtajo reči z izplačilom, ej. Pri nas je tud pestro - bo stavka, ne bo stavke, bo vsiljen zakon, bo sprejet aneks ... who knows ... pestro, pestro but not in a good way.

Umpa, kako je bil Luka potem? Se je umiril? Pa Staš? Kaj je matralo naše fante danes?user posted image

glugluglu, tik-tak & atek bo tukaj - woohoo, mega dobr.

todi, kako ste? Kako tamaučki? A z zimsko se kaj slišita? Kako se imajo dopustniki?

nanka, si sfiniširala pakiranje - še šoping je bil na sporedu & je to to ... via morje - yes!

flower, kako je Lan? Pa ti? ŠE čakaš na M?

rebeca, thank God, da jo je zagodel samo tiskarski škrat, a ne? Si predstavljam, kako ti je pognalo kri po žilah ...

tims, hi, hi glede podobnosti Nina-Tim, pol se pa pri Timu ustavi, k ne zna folk razbozlat, po kom je.

podobnost s starši - naša je izrezan ati, pravijo vsi, na vsake kvatre pa se najde kdo, ki pravi, da je moja ... je pa res, da se malečka spreminja, tko ad zdaj celo kar pogosto slišim, da je najina mešanica, kar me blazno veseli, saj je TKO LEPO slišat, da ti je otrok podoben, a ne?user posted image  Sem se pa glih včeraj nasmejala, k sva bli pr frendici in njeni 1.5-letni punčki (play date), pa mi pravi, da sva si podobna midva z možemuser posted image - rjavi lasje, mal skodrani, pa čez oči ful podobna - ej, to je blo pa nekaj totalno novega, moram priznat - tega še nisem slišala v skoraj 14-ih letih najine skupne poti ... očitno greva po poti tistih zakoncev, k si postajajo z leti podobni ... ajme, we're getting old ...user posted image

(author unknown)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
27.8.2010 20:44:02   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_
tims, ma seveda so mi všeč, fuuuluser posted image  ...samo včasih se mi sploh ne da, rada pa berem barvito user posted image

ekola, sem ti pripravila nekaj branja

be good, pupike moje

1 lep vikend želim vsem

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?