3jeMi
|
helou bejbe! whatzzzzz up? mi še vedno tu, uživamo... ni da ni, ampak res drage moje... včeraj in danes sta bila na obisku babi in dedi... raj za Lovra res... mali tako uživa v vodi... pa vse sam... še najbolj pa sam, ko mu oči reče, da ga bo po riti in reče: Ne, Lolo, sam po 'iti. ... in se začne sam po ritki tepst... prej ga je pa moj malo za hec po ritki, pa reče: Paše!... mulc... no, in ta glavno od ni da ni pa... pa tale noč iz sobote na nedeljo... ej, kolk pa zna denar pokvarit človeka... moj pravi: Ej, ta stari so polni dnarja, lahko delam kar čem... in res, klele za nami so se včeraj opoldan prikotalili mladci in mladenke, pili celo popoldne in celo noč... zvečer sem jih jaz še prijazno opozorila, da so okoli njih družine na dopustih, ki si želijo miru in še, da dokler jaz pridem kaj rečt, je še ok, ko bo prišel moj mož, bo štala ... in res... v akcijo stopi moj mož ob 1.30... stopi kar do varnostnikov, ker sva se odločila, da mladine ne bova več midva opozarjala... med tem ta glavni mladec (op. tastari so polni dnarja) gre z avtom nekam ven... pridrjasti kar patrulja... opozori in gre... ok... čez kako urco se ta glavni mladec in nekaj kerlcov vrne peš, ker jih v kamp niso z avtom spustili... razjarjen zaradi tega, potem mu pa še te, ki so jih obiskali policisti, povedo za obisk le-teh, je bilo pa fertik... mulo pod gasom, začne tulit, kako je vse njegovo, ker je dal 5 jurjev za ta prostor itd.... midva mirno poslušava, se celo na momente nasmejiva... kar na enkrat pa: Ej, temu bom pa posilu ženo, pa še njegovga 5 letnga mulca, njega pa pref****... moj skoči v luft, odpre okno in samo vpraša: A si ti tole na nas mislil?... mulo pa: Ja! Boli mene k**** zate... moj že hoče ven, ga ustavim in porinem telefon v roke... pokliče policijo in te pridirkajo v 5 minutah, tokrat dve patrulji... valda, popisat nas in potem k njim... ej, mali aroganten, so pa stvar predali kar dvema policistkama in rečem svaka čast obema, da sta ga tako popedenali... mali nabija nabija, njegovi "prjatli" se poskrijejo, itak... se ena od policistk vsede v avto, napiše nalog in mu ga želi dati, mulo jo pa začne zmerjat... mu je samo rekla, da če pride še enkrat, ga bo popokala in gre z njimi... ej, se oni samo odpeljejo, mulo zavergla ski jeta na hitro, uleti okoli do naše hišice in začne tolčt po vratih in kljukat... moj pa telefon, samo pove ime in priimek in policaj na oni strani samo reče: Ja, gospod, naši že gredo nazaj. ... takoj uletijo nazaj in ga brez besed popokaj... ostali so se samo lepo odkotalili spat... danes zjutraj se fante pojavi ob 9h, čisto miren, si noben ni upal nič rečt, so se popokali in šli... lastnice tele naše hiške je čisto popenila in se je odločila, da bo to stvar kar s kampom uredila, ker to ni bilo prvič... samo tokrat je bilo prvič to, da so do konca posredovali policisti, prej samo varnostniki... skratka imamo pestro... zdaj čakamo, da pride tastar pol dnarja mal najedat... samo ne rečem ne bu ne mu, samo stari počaki, da pokličem policijo in se potem menimo dalje... skratka noč je bila pestra, spala sva največ 2 uri in HB, da je bil naš mali žabon full priden in ni rinil v naju... po vrh vsega pa me je ravno na morje prišla obiskat še tetkica s Krvavca zdaj grem pa spat... rabim eno dozico spanja se mi zdi... lepo bodite drage moje... poljubček in pozdravček
|