Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.7.2010 8:33:58
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Že dolgo nismo pili kavice. komarji, klopi - jaz sem kupla nekaj prav za otročke v lekarni - na naravni bazi, Mosquito in še neki piše, sem pozabla, lahko potem pogledam, ker imam kar v avtu zoo - mi z mojimsončkom in Zojo smo se imeli super, Zoja je takšen cuker, vedno lepša pupika in res hecno, kako otročki napredujejo, odkar smo se nazadnje vidle, pa je tega dober mesec. Tomi je bil deležen Zojinih lupčkov , pa še nafutrala ga je s piškotkom direktno v usta Vidim, da ste se popoldanske tudi imele super.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.7.2010 8:58:32
|
|
|
|
mismis
|
No mamice, vidim da ste včeraj uživale v živalskem vrtu, ene dopoldne, druge popoldne lepo, lepo boste že zdaj v rani mladosti poparčkale deco, samo upam da imate dovolj fantov za punce oz. dosti punc za fante pa lep dan, za nas ki smo v službi je super, ker je danes petek
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.7.2010 9:21:57
|
|
|
|
lučka 25
|
calgel, upam da se da res spet dobit, ker nam ga bo zmanjkalo. Mala pa ko jo zobki matrajo sam pokaže na tubo, da naj namažem. proti komarjem in klopom - mormo še nabavit. Tisto tvoje Reby pa tud mislim da je dobro, ni mela Neža nobene reakcije. sonček, sem pa gledala tudi tisto na netu, da je tudi naravno, tako da razmišljam tudi o tej nabavi al pa od Reby. zoo: madonca sem vam fouš. Ker na obisku pri sošolki smo ble smao dobre pol urce, pa tok vožnje sem in tja . Še dobro, da smo šle k njenim staršem, ker ona se je pa sedaj preselila nekam na konc sveta Upam, da se do konc avgusta še kaj dobimo, ker potem pa meni ne bo kar tako zneslo, ko bom v službi, edino popoldan še. mismis, sem pa prav vesela ko te vidim med nami. Ja, pa petek je.....je tudi meni najljuši dan Mislim nate še pa še.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.7.2010 10:13:49
|
|
|
|
gapii27
|
hvala babike no sem včiraj našima junakoma namontirala cucelj 2 za večerjo, ker sem dodala 3 žličke riževih kosmičev... joj sta pojela v 5 minutah Jakob je lepo papcal-počasi,Ažbe pa je kr pavze naredil, da se je nadihal bom danes dala 5 žlič rižkota zraven, da bo bolj gosto-piše da lahk 5 žličk no po končanem futranju sta pa sam strmela in se mi je zdelo da še kr čakata, da kaj dobita sem ju položila v pojtlo ob 20.30 in sta spala do 07.00 tak da vrjetno sita sta bla, sam hit je blo mim
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.7.2010 11:35:04
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka semper, lepo je bilo videt tebe in velikega K! lana, tebe je bilo pa lepo spoznat, da o Ž. niti ne govorim sam nasmešek! Enako , sem bila prav vesela, pa takega zlatega otročka imaš, ma obe s Semper, ja ja, ti otročki skoraaaaaj IVF / IVF so pravi cukri. K je pa res velik fant. Upam, da se še kaj dobimo . Ma tisto tvoje hendlanje s kolesom mi ne gre z glave, se mi je tako fino zdelo....hm, jst bi tut , ko bo čas. Pošljem fotko našega druženja, Semper, ti mi pa pošlji mail.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.7.2010 15:17:41
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka semper, lepo je bilo videt tebe in velikega K! lana, tebe je bilo pa lepo spoznat, da o Ž. niti ne govorim sam nasmešek! Enako , sem bila prav vesela, pa takega zlatega otročka imaš, ma obe s Semper, ja ja, ti otročki skoraaaaaj IVF / IVF so pravi cukri. K je pa res velik fant. Upam, da se še kaj dobimo . Ma tisto tvoje hendlanje s kolesom mi ne gre z glave, se mi je tako fino zdelo....hm, jst bi tut , ko bo čas. Pošljem fotko našega druženja, Semper, ti mi pa pošlji mail. Ojla Meni je bilo tudi ful luštno v ZOO, pa Ž je res ena sama smejka M je pa itak tako srčkan, da je kaj Upam, da se še kaj zmenimo Ko sem prišla domov, me je pa čist zvilo Začelo zebst, kar koža me je bolela, glava, grozljivo. Sem takoj vzela lekadol, da sem vsaj približno lahko tamalega zrihtala. Pol sem pa šla kar spat. Tamali je, kot da bi vedel, spal celo noč, do 6-ih. Potem sva pa še prejle skupaj eno kitico oddremala. Tako da sem malo bolje. Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.7.2010 21:19:58
|
|
|
|
gapii27
|
naš Ažbe pa ima vročino gremo spat počasi nočko
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.7.2010 21:24:27
|
|
|
|
sonček33
|
Pikapoke za Ažbeta. naj bo noč mirna, jutro pa zdravo.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.7.2010 21:28:52
|
|
|
|
Sempervivum
|
Sonček, je L že kaj bolje? Pikepoke za Ažbeta tudi od mene. Moj smotko pa noče zaspat. Sva probala že 2x na joški, pa tako in drugače ... ništa. Zdaj sem ga malo pustila, mogoče rata. Aaaaaah, še kar se oglaša
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.7.2010 21:33:09
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček, je L že kaj bolje? Semper, bolje. Hvala. Čez dan je sploh že čist zdrav,. ponoči je mal bolj slabo, ker s emu zabaše v grlu ...no ja, upam, da bo današnja noč z več spanja. Tudi L. je šele zdaj zaspal. Dovolj, preveč, energije imajo tile naši faloti.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.7.2010 22:14:22
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Sonček, je L že kaj bolje? Semper, bolje. Hvala. Čez dan je sploh že čist zdrav,. ponoči je mal bolj slabo, ker s emu zabaše v grlu ...no ja, upam, da bo današnja noč z več spanja. Tudi L. je šele zdaj zaspal. Dovolj, preveč, energije imajo tile naši faloti. No, fino, da gre na bolje. Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.7.2010 22:32:55
|
|
|
|
Goldy
|
Čer! semper* - super, da si bolje. gapii - pikepoke za Ažbeta in tudi jaz vam želim mirno noč. sonček - superca, da je L že bolje! lučka - , ker se ne bomo videli... Mi imamo najbolje nore dni v letu. Smo prejle šli malo pogledat, pa smo z A kmalu pobegnile domov. Mož je še ostal z mojim očetom in mojim bratom zunaj. Jutri dobimo obisk iz Gorenjske, zvečer pa še oba brata prideta. Imamo tako tradicionalno družinsko druženje. Pa seveda nastopamo oz. jaz malo šefico špilam. semper* - javi se!!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.7.2010 23:13:32
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy semper* - javi se!!! Evo me, tukaj sem Sem prav študirala, če se boš danes kaj javila, glede na to da je petek
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 10.7.2010 8:14:08
|
|
|
|
biba007
|
Dobro jutro, pupike! LBjček časti za 2m . Je čisto taprava, samo prosim ne me vprašat, če sem jo sama pekla - ker potem se Bibon počuti čisto preveč gospodinjsko neadekvatno ...
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 10.7.2010 9:20:27
|
|
|
|
gapii27
|
jutro no danes je že boljše...sem mu včiraj dala svečko, ker je mel čez 38,5 in mu je na srečo padla... sem mela probleme s to svečko... je skos jo ven metalo kak je čutil, da sem mu ju not dala se je začel napenjat... no pol pa sem jo skos držala dokler ni zlezla globje bogi siromak, upam da ne bbo dobo kake fobije zdej pa že čebeta in si poje tako, da je vidno boljše hvala za pikepoke
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 10.7.2010 9:22:30
|
|
|
|
gapii27
|
oooo bibonček sem misla, da si kje v in0ozemstvu, ko te ni blo nikjer "opazit" cmoka LB-ejčku za 2 mini rojstbi dan
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 10.7.2010 11:41:57
|
|
|
|
Reby
|
Pupike uživajte, mi gremo na morčka Pikapoke vsem bolančkom Čestitke LB-jčku za 2 meseca . Pravi korenjaček.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 10.7.2010 14:28:21
|
|
|
|
lana70
|
Pa kaj je zdaj to , sami bolančki !!! Pikepoke, za hitro okrevanje . Bibon, mi smo pa včeraj imeli 4 češnje ..tut čist taprave , jap, tut jst sm te imela na sumu, da pohajate kje around the world.
< Sporočilo je popravil lana70 -- 10.7.2010 14:30:42 >
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 10.7.2010 14:31:57
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Pupike uživajte, mi gremo na morčka Rebič...en maksimalni odklop ti želim , uživajte.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 10.7.2010 23:05:23
|
|
|
|
Goldy
|
reby - uživajte na morju! lana - čestitke za 4 češnje! biba - čestitke za 2 češnji! Jaz sem tudi mislala, da ste kje v inozemstvu. Sem hotela že kakšno mednarodno tiralico razpisat. gapii - superca za A! semper* - včeraj nismo imeli vaj. Imamo namreč PivoCvetje. Smo pa imeli danes generalko in jutri nastop - Ohcet po starih šegah. sabsa - sem te prej opazila!!! Smo imeli obisk in se imeli lepooo. Smo šli 2x v mesto. Samo sva mi2 ob ene pol desetih "pribežale" domov. Prevelika gužva, preveč hrupno... Nočko!!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 11.7.2010 0:30:01
|
|
|
|
Sempervivum
|
Goldy - pivo, cvetje, pa še ohcet ... ja pa saj ti si čisto v rožicah Lepo se bere tole. Uživajte! Reby - lepo se imejte na morčku Biba - hvala za tortico. Je super, pa še taprava ... njami. Zdele bi pasala ena taka Čestitke tudi z moje strani za tini mini rojstni dan Lana - tudi vaši Ž vse lepo za 4 češnjice Gapii - jutri bo pa že čist OK, tale tvoj fantič Tadrugi pa itak Toliko na kratko. Ura je že pozna, jaz sem sicer bolje, jutri gremo pa na nečakov RD, tako da bo tudi luštno. Lepo nedeljo vsem!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 11.7.2010 6:18:53
|
|
|
|
kimsy
|
Jutro! Naša punči mi nekaj lomi zadnje dni ponoči. Po moje jo matrajo zobki. Zvečer mi okol osmih skoraj zaspi na previjalni, ko jo oblačim pižamo, potem pade v posteljo in spi do cca enih, pol ji pa vsako uro pade vn duda in če je takoj ne najdem, je jok! Prej smo hodili spat ob 21ih. Pa itak si vse možno tlači v ustka, calgela pa ne mara. Reby - fajn se mej na morju! Mi gremo v torek, nas je moja mami povabila, da si bom jst kao mal odpočila, Zraven bosta pa še moji sestri, tako, da bom res mal na of! lana - že 4 mesece? Čestitke! biba - tudi tebi oz malemu bibončku za dva čestitke! Tvoje fotke na fb-ju pa so fantastične. gapii - upam, da je tvoj mali cukrček že zdrav! lučka - če želiš, lahko jst v naši lekarni ju3 pogledam za calgel, pa ti ga pošljem. Jst sm ga kupila pred enim tednom, pa ni noben reku, da ga bojo dali iz prodaje. goldy - vidim, da se vam dogaja. Super! Še eno vprašanje! Naša je po hrbtu dobila full neke pikice. A je možno, da so od vročine, drugje razen okol vratu in pod pajsko jih nima. Od hrane naj ne bi bilo, ker nisva nič novega uvajali.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 11.7.2010 7:34:02
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 oooo bibonček sem misla, da si kje v in0ozemstvu, ko te ni blo nikjer "opazit" Ah, nič potepanj, smo imeli adrenalin-week kar v domačih logih. Grrrrrrrrrrkh ! Bi Bibon tudi raje pobegnil v inozemstvo.... Gapi, a s svečko da je tak špas ? Samo da je vaša čvekica bolje . Evo, še par pikapokic , takole, za ziherhajt! Oooooooopa, a to MAM 2? Ker, akhem, mi smo dvojkico namontirali že včeraj ... a smo preuranjeni? Se mi zdi, da res ultra teče ... ampak piše, daje od 2m dlje?!?! Zakaj pa se dodajajo riževi kosmiči? Lanči, čestitke! Češnjice so zakon!!! A naša Zlatolaskica je pa v cvetju???? Madoniš se enim godi. Fouš, fouš, fouš!!!! A nam boš, takole za naslado, kaj poročala? Pliz? Pritipliz? Rebiček, naj bo super čofačofa ! IZVIRNO SPOROČILO: kimsy biba - Tvoje fotke na fb-ju pa so fantastične. ... pa sploh niso pofotošopane Je s pikicami kaj bolje? Z LBjčkom pošiljava roj matching pikapokic...
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 11.7.2010 8:20:30
|
|
|
|
gapii27
|
jutičko no naša Ažbetka je včiraj še mel vročino, danes pa bomo vidli. zdej ni vroč...zdej mu je vsak dan tam po deseti uri narasla jes mislim, da bo zobek dobil. ker ni drugače nič prehlajen, pa še kr dobrovoljček je. Bibon jes sem vzela 2 MAM pa piše po 6 m... sej ne vem al pa so dvojni različni, ker tega ko mam jes piše gor za kašice... mi dodajamo zvečer riževe kosmiče, da sta bolj sita in lepo pa dlje pančkata goldy kako pivo in cvetje? je gužva dol ne? cawci
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 11.7.2010 9:31:07
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Zakaj pa se dodajajo riževi kosmiči? Da mame ponoči bolje spijo ;-) Gapi, mi smo kar hitro startali tudi s prosenimi kosmiči - so tudi brez glutena in zelo dobri.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?