|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.7.2010 9:03:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
7.7.2010 9:10:30   
simonakr
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro pri nas že bojna pripravljenost na svečan obiskuser posted image ........Šime riba u totalkouser posted image ......mislm d je že tle
čaaaaoooooooooo

Ja vsaj enkrat da on riba in ne ti! user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 177
7.7.2010 9:10:51   
birdy
Hoj,
mi smo pokonc od sedmih. Se me je Neli usmilila. Mal sem mogla najprej pospravt ker je bila bomba še od včer k nisem niti igrač mal skup dala. Posoda je seveda tud ostala na pultuuser posted image Ja, kadar se men nč ne da, se mi res nič ne dauser posted image
Včer smo šli v Merkur pa v bauhaus mal gledat za kamping zadeve, pa za igrala. In v Merkurju majo tako čist mini igralnico in sva komi tamalidve ven spravla. Kristi je tulila k da bi jo najmanj klalauser posted image . No, pol je pa včer moj bebi prvič tok močno brcu da je tud Klemen čutu, pa se mi zdi ful zgodiuser posted image Pri Neli takle čas še jst nisem nič čutla, zdej so pa res ful močne brce. In seveda zdej me pa že mal daje če je to normalno, še niti na polovici nosečnosti pa se že čut brce čez trebuh? Pa mal me je strah da bo na konc tko brcu tale otrok da bom jokala od bolečin. Kristi je mela take boleče brce, ampak da se je pa tok čutlo je bilo pa velik kasnej. No, sej, nikol mi ni provuser posted image
Nelči uživa svoje počitnice, zdele gleda telebajske, evo, že celo 10 minut jih gleda, Kristi pa upam da spi, al pa se po pojstli premetavauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 178
7.7.2010 9:12:39   
birdy
Simona, k si glih tle... A je tole glede mojih brc normalno? Men se zdi ful zgodiuser posted image A smo trapaste nosečnice kaj?user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 179
7.7.2010 9:32:26   
birdy
Joj, men se bo zmešal... Nekoč v deželi telebajskov... Kdo polil telemakco? Lili polila telemakco? Jaaaaaaa....user posted image user posted image user posted image Neli pa kr kriči od veselja nad temi glupostmiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 180
7.7.2010 9:47:25   
Urša08
Birdy jaz sem ti pa tooook fovš telih brcik, men se včasih dozdi da kej čutim ampak sej ne vem a je to touser posted image mah mam kontra problem k ti . Se mi zdi da bi jih v 21 tednu pa že mogla čutit konstantno al se motimuser posted image Ja v merkurju majo mahno igrišče in mi se zmer tam ustavimo, tamaledva se igrata, midva pa v miru kavico spijevauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 181
7.7.2010 9:48:17   
Urša08
Kolumbo ma dobr da ne živite v isti hiši s taščo ker bi tvoj samo glancaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 182
7.7.2010 9:49:50   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Joj, men se bo zmešal... Nekoč v deželi telebajskov... Kdo polil telemakco? Lili polila telemakco? Jaaaaaaa....user posted image user posted image user posted image Neli pa kr kriči od veselja nad temi glupostmiuser posted image

V nedeljo smo prižgali živ žav in so bli telebajski , tamaledva gledala k prbita men so šli pa tok na živce sam en telepapa in to ene 10x user posted image user posted image user posted image user posted image te čist zastopm da ti gredo na živceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 183
7.7.2010 9:51:27   
Urša08
jaz bi neki jedla pa ne vem kajuser posted image Kar neki se mi lušta user posted image user posted image user posted image jao jao kile pa kr gor rinejouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 184
7.7.2010 10:51:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss
Katjusa.... a tisto je tvoja kuhinja?? deluje fulll seksualno rdeče....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja to je moja kuhinja..... ko sva jo delala sem zanosla in pol smo dobil benjaminauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čakam da se selimo takrat bom imela v bistvu sva dokupla nekaj sam ker nisva dobila iste barve bodo vse fronte nove in bo sijajno rdečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komi čakam, da vam bom lahko slikalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo spet kakuser posted image user posted image paduuser posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Danes smo imeli spet prepihavanje učkov, u bistvu ni bilo v očesnem mešičku nobenega gnoja (HVALA BOGU) IMELA JE PA KAO BOLJ ZATEKLO OČESNO SLUZNICO AL NEKI TAZGA... NO SKRATKA ZDAJ NAJ BI sory črke...bila stvar čist ok, drugače pa, če ne bo ok, do drugega leta stvar boljša, ji bojo morali vstaviti cevkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... upam da ne...user posted image

držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse OK

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 185
7.7.2010 10:51:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutrouser posted image user posted image user posted image

katjuša....sem dobila slikice-full ti hvalauser posted image user posted image user posted image

Čebela vidm d že 2 dni pijeuser posted image  in nas ne šmirglauser posted image
vidim da sem pogrešanauser posted image user posted image user posted image .........nič ne pijem-sem tok  čudna zadnje dneve da sem že kar test delala,ampak ni ničuser posted image user posted image

user posted image se oblečt in v službo-lep danuser posted image

a ti že test? ka je že mesec okoli? jst sem jo imela takrat k tiuser posted image user posted image user posted image sem misla, da sem zdej nekje pri ovulacijiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 186
7.7.2010 10:51:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

jutrooooouser posted image .kako smo kaj?mi smo vredu.se prpravlamo za na morje.(katja ne vsi).regres naj bi bil šele oktobrauser posted image ,bo šlo po moje vse v stečaj.mi vrjamete da se fullll bojim kaj bo.mah glavno da je sonce zuni da lahk gremo venuser posted image

se veselim s Katjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
držim pesti, da bo regres kej prej...

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 187
7.7.2010 10:51:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Birdy jaz mam tud bolj take hvaležne omarice k jih ni treba vsak dan glancatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Eto jaz še kar zabušavam namest da bi kej nardila. Se je pa ravnokar Žiga zbudil in že koraka sem. No grem počasi kosilčka dat na moizo smo dons pozni.

a žiga sam pride iz postelje? moj si še kr pojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša ja Žiga sam vstane iz postelce. Sva mu kake dva meseca nazaj dala tri lajštice vn in sedaj sam vstane, imam prišparano dvigovanje kar mi odgovarja, no pa ponoči je tud fino k sam pride k nama če želiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful finouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 188
7.7.2010 10:51:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro pri nas že bojna pripravljenost na svečan obiskuser posted image ........Šime riba u totalkouser posted image ......mislm d je že tle
čaaaaoooooooooo

Ja vsaj enkrat da on riba in ne ti! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 189
7.7.2010 10:51:32   
Katjusa
birdy men se zdi to čist normalno moj jih je tud čutu že nekje v 18 tednuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

telebajskov pa mi ne gledamiouser posted image user posted image user posted image user posted image sem srečna da jih ne k so mi glupi do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image se mi zdi da so prav za poneumlanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 190
7.7.2010 10:52:23   
Katjusa

jaz bi neki jedla pa ne vem kajuser posted image Kar neki se mi lušta user posted image user posted image user posted image jao jao kile pa kr gor rinejouser posted image

jst sem si hot dog naredla zdleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja kot ste opazle Katjuša je prišla domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 191
7.7.2010 11:33:15   
simonakr

Simona, k si glih tle... A je tole glede mojih brc normalno? Men se zdi ful zgodiuser posted image A smo trapaste nosečnice kaj?user posted image

Kolk tednov si?
Ponavad je tko da lahko mnogorodke (pa tudi kakšne prvorodke) otroka začutijo prej kot naj bi bilo ''po pravilih''- za prvorodke naj bi bilo to okrog 19-20 tedna, za mnogorodke pa tam okrog 16-17 tedna.
Sej jest sm Lariso tud čutla pri 18 mes skor mal prej. Pa moj jo je tud takrat že čutu in je bil čist user posted image

< Sporočilo je popravil simonakr -- 7.7.2010 11:35:20 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 192
7.7.2010 12:11:02   
birdy

V nedeljo smo prižgali živ žav in so bli telebajski , tamaledva gledala k prbita men so šli pa tok na živce sam en telepapa in to ene 10x user posted image user posted image user posted image user posted image te čist zastopm da ti gredo na živceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma jst sem vedno govorila (ko sem zanosila) da telebajskov pa moji otroci ne bojo gledal. Ja seveda, zarečenga kruha se največ pojeuser posted image Edina risanka pri kateri neli celo vztraja dalj časa so telebajski. Enkrat so glih bli po tvju in je Nelči čist not padla. Pa sva jih šla kupit. Sej jih gleda mogoče 1x na dva tedna, tist včasih k rabš par minut miru pa da jih daš gor. Pa itak, včas jih gleda celo uro skup kokr trajajo, včas pa niti pet minut ne. Kokr ma dan.
Urša, ne vem kdaj morjo bit prov brcike, mislm da okol 22. tedna al še kasnej. Pa itak lej, ti si aktivna, dva mala otroka za porihtat, pomoje jih spregledašuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 193
7.7.2010 12:14:27   
birdy
Simona, ja, sej jst sem 19. teden, čutm jih pa že ene dva tedna. Sam sem misnla da preden jih je čutit čez trebuh da mal dalj traja. Se mi je zdel ful hitro.
Prov čutm pa že dolg. Ma še pred nuhalno se mi je zdel da čutm tiste metuljčke al kaj žeuser posted image Sem tud Kristi dost kmal začutla. Sam hudič je k pri metuljčkih ne veš a čutiš prebavo al otrokauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   [Brisano sporočilo]
7.7.2010 12:16:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
7.7.2010 12:25:25   
Katjusa
mene daje lenitis..... pa morem it kosilce kuhat.....
popoldne gremo verjetno mal na bazen sam še ne vem kam..... imamo nekaj tuševih kart za pokoristit pa tašča je včeraj mojmu dala 40€ pa je rekla nej gremo na bazenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak, da bomo šli verjetno danes, če bo florjan ajaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 196
7.7.2010 13:37:04   
birdy
Jst sem pa že eno uro frej in zdej seveda nobena nič ne pišeuser posted image
Tamalidve obe spita, čudež, običajno se izmenjujeta.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 197
7.7.2010 13:37:53   
Urša08
kolumbo dej mal v nižjo prestavo user posted image user posted image user posted image user posted image pa super za kompromisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša super za e od tašče user posted image user posted image user posted image user posted image   ma sej ti ni treba nč narest, pač maš frey dayuser posted image user posted image user posted image

birdy si me kar malo potolažla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 198
7.7.2010 13:41:19   
Urša08
Jaz sem mela očija tu na eni kaviciuser posted image Kosilo se že kuha bomo meli kar zreske v smetanovi omakici, krompirček in solato.
Spotoma pišem še listek za v trgovino, da mamo vsaj za en teden mir. Nejc pa gleda vlakca tomažka, je čist nor na vlakce. Mamo en komplet na vikendu, enga dol pri tašči, pa doma lego vlakca. Je pa res da se tud več k uro sam igra, čist not pade.

V soboto gremo pa na izlet z muzejskim vlakomuser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 199
7.7.2010 13:41:57   
Urša08

Jst sem pa že eno uro frej in zdej seveda nobena nič ne pišeuser posted image
Tamalidve obe spita, čudež, običajno se izmenjujeta.

Birdy jaz sem tud frejuser posted image user posted image user posted image user posted image Žiga že dve uri spi, Nejc pa vlakca gledauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Radi ustvarjate ankete?
nada56

'

da, tako veliko izvem, kar me zanima (24%)

da, me zabava (29%)

nepotrebno (47%)

Število vseh glasov: 55

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!