Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:04:38
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci sem vesela da je Hana boljše, pa držim pestke da ostane hrana v želodčku Birdy ojoj a veš da ne vem kok pogost čistim omarce pomoje da niti 1x na mesec ne, razen če je kje res umazano. Joj kdo ti je pa reku da si packa Ma ne sekirej se zarad omaric sej nismo sužnje stanovanja
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:05:49
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 HEJ sva šli na en quck sprehodek...zdele je pojedla župco pa je še u želodčku..bomo vidli. drugače je pa čisto lepo razpoložena, nima vročine niti driske. urša-tale rahla bomba je nekaj čisto vsakdanjega katjuša-ful fajn da boste kmalu začeli fina dela, kdaj se imate plan preselit birdy-uf ja tole skupno spanje pri nas ni šanse...še če sta vsak u svoji sobi se zbujata en druzga ..omarice jest sem še slabš k ti Tanci, upamda se Hana čimhitreje čist pozdravi!! Sej mogoče gre pa zdej na bolje Glede omaric... Hb, pol očitno nisem taka packa. Iskren povedan sem debel pogledala. Itak vsak dan obrišem kej ker je mokro al pa umazan, ampak da bi pa načrtno vsak dan Moja teta to dela vsak dan, plus vsak dan pomiva (merka pa dva svoja vnuka, stara 2 in 1 leto). In pol je rekla kao da more prit k men pogledat kakšen svinjak mamo?
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:12:58
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy ma jaz bi teli teti sigurno kaj nazaj rekla ne sekiraj se če nisi obsedena s čiščenjem in raje drugače tisti čas preživiš Pri nas se pomiva 1x na teden - izjemoma večkrat če pride do kake katastrofe al pa bruhanja, sesam pa 2x , no če je res potrebno tud večkrat.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:17:36
|
|
|
|
Urša08
|
Dejte mi povedat kako reagirate ko otrok noče česa jest, ne mara. Mu skuhate drugo kosilo, vztrajate al kaj?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:17:48
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša no to pa ni tak hudo...... Birdy ko čistim in brišem prah , takrat obrišem tud kljuke ponavadi nekje 1x tedensko.... no zdej pa tud bolj poredko k smo mal tu mal tam..... mi pa moj pomaga Tanci selitev še ne vem ampak do konca avgusta že k pol grejo otroc verjetno tam v vrtec.... no vsaj Florjan... v bistvu nimamo nič planiran ker se nam ne mudi itak pa tud ni tako daleč...(25km) sem vesela, da se je bruhanje umirilo .... lahko pride tudi od vročine (zraka)..... po bruhanju lahko sledi tudi driska, če gre za kako virozo tako smo mi imel par mesecev nazaj.... tak, da mal še pazite pri prehrani....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:18:58
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša a za Benjamina niste dobil vrtca?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:20:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 HEJ sva šli na en quck sprehodek...zdele je pojedla župco pa je še u želodčku..bomo vidli. drugače je pa čisto lepo razpoložena, nima vročine niti driske. urša-tale rahla bomba je nekaj čisto vsakdanjega katjuša-ful fajn da boste kmalu začeli fina dela, kdaj se imate plan preselit birdy-uf ja tole skupno spanje pri nas ni šanse...še če sta vsak u svoji sobi se zbujata en druzga ..omarice jest sem še slabš k ti Tanci, upamda se Hana čimhitreje čist pozdravi!! Sej mogoče gre pa zdej na bolje Glede omaric... Hb, pol očitno nisem taka packa. Iskren povedan sem debel pogledala. Itak vsak dan obrišem kej ker je mokro al pa umazan, ampak da bi pa načrtno vsak dan Moja teta to dela vsak dan, plus vsak dan pomiva (merka pa dva svoja vnuka, stara 2 in 1 leto). In pol je rekla kao da more prit k men pogledat kakšen svinjak mamo? mislim, da jst nisem razumela tega kaj ti brišeš ..... tko da tist tedensko ne velja verjetno
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:20:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša a za Benjamina niste dobil vrtca? ne vemo še zadnič je rekla da bo 99% ampak florjan bo pa 100%
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:23:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Dejte mi povedat kako reagirate ko otrok noče česa jest, ne mara. Mu skuhate drugo kosilo, vztrajate al kaj? mu pustim, da poje tisto kar je naprimer če je boranja ne je kuhanega korenčka mu ga pač ven poberem..... ne kuham posebej večinoma pa vse jesta ker skos isto kuhamo..... edin mladega pečenega krompirja mi ni hotu jest ker je bil bolj na debelo kot pomfri (sem vztrajala, da je vsaj enega pojedel oz. da je poskusil) pol je pa čebela na morju tak fino rezala pa je jedel in pol je tud doma debelega jedel, ko sme mu povedala, da je tak k od tete čebele
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:25:27
|
|
|
|
birdy
|
Katjuša, mislm, prov vrata od omaric. Če pogledaš tko mal pod kotom, pa iz večih strani to probaš, a maš kje kej šekast? No, kolkrat to brišeš, da ni šekast? Tist kar je pa prov očitno umazan pa verjetno itak sprot, tist k pogledaš iz helikopterja pa se vid Al pa če je mokro...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:25:57
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Dejte mi povedat kako reagirate ko otrok noče česa jest, ne mara. Mu skuhate drugo kosilo, vztrajate al kaj? mu pustim, da poje tisto kar je naprimer če je boranja ne je kuhanega korenčka mu ga pač ven poberem..... ne kuham posebej večinoma pa vse jesta ker skos isto kuhamo..... edin mladega pečenega krompirja mi ni hotu jest ker je bil bolj na debelo kot pomfri (sem vztrajala, da je vsaj enega pojedel oz. da je poskusil) pol je pa čebela na morju tak fino rezala pa je jedel in pol je tud doma debelega jedel, ko sme mu povedala, da je tak k od tete čebele Ma pri nas je začel Nejc štrajkati pri rižoti, no očitno mu riž ni všeč ker mlečnega tud ne je. In sem kar mal obupala in ga ne silim, mu pač kej skombiniram kako juhico al pa če od prejšnjega dne kej ostane. Sej ne vem če prav delam in bi mogla vztrajat
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:27:44
|
|
|
|
Katjusa
|
od včeraj ima Benjamin novo besedo in sicer DOBER s takim čudnim naglasom ampak tok simpatično.... neki poskusi al pa ko je da v usta in reče: mmmmm dobel sicer je pa tak k Hana od tanci se ne pusti hranit ampak hoče sam jest in mu pustim, čeprav imamo pol povsod polno.... zelo prav nam pa pride plastičen slinček , ki je na koncu mal zavihan in ko poje vse iz krožnika še poje iz slinčka..... da ne boste rekle "bljak" jst ta slinček po vsakem hranjenju umivam kot posodo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:29:47
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša super za novo besedo pa lepo da mara ta slinček, pri nas ga Žiga ne prenese.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:31:07
|
|
|
|
Urša08
|
Grem še igrače mal na kup dat, potem pa mal na kvčka dokler Žiga še spi.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:31:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Katjuša, mislm, prov vrata od omaric. Če pogledaš tko mal pod kotom, pa iz večih strani to probaš, a maš kje kej šekast? No, kolkrat to brišeš, da ni šekast? Tist kar je pa prov očitno umazan pa verjetno itak sprot, tist k pogledaš iz helikopterja pa se vid Al pa če je mokro... vratca pa res ne vsak teden sploh pa ne stranice tko 1x na 2 meseca razn po potrebi..... ampak kljuke pa vedno k prah brišem ker tiste so pa itak tud prašne in bolj umazene k vsi prjemamo.... no ampak vratca na kuhinji pa večkrat k imam taka rdeča in se vse vidi tko da kuhinjo pa 1x14 dni ziher ampak sam od zunaj se pravi fronte če pa kdo pokliče da pride na obisk pa tud na hitro obrišem čeprav je blo 2 dni nazaj.... ker imamo vhod v kuhinjo in se to takoj vidi.....pa pomivalni stroj ke inox in ga je tud treba redno.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:33:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Dejte mi povedat kako reagirate ko otrok noče česa jest, ne mara. Mu skuhate drugo kosilo, vztrajate al kaj? mu pustim, da poje tisto kar je naprimer če je boranja ne je kuhanega korenčka mu ga pač ven poberem..... ne kuham posebej večinoma pa vse jesta ker skos isto kuhamo..... edin mladega pečenega krompirja mi ni hotu jest ker je bil bolj na debelo kot pomfri (sem vztrajala, da je vsaj enega pojedel oz. da je poskusil) pol je pa čebela na morju tak fino rezala pa je jedel in pol je tud doma debelega jedel, ko sme mu povedala, da je tak k od tete čebele Ma pri nas je začel Nejc štrajkati pri rižoti, no očitno mu riž ni všeč ker mlečnega tud ne je. In sem kar mal obupala in ga ne silim, mu pač kej skombiniram kako juhico al pa če od prejšnjega dne kej ostane. Sej ne vem če prav delam in bi mogla vztrajat jst ge nebi prav silila.... mu pa lahko vedno ponudiš, če noče pa kaka juhica v rezervi.... florjan je imel ful rada paradižnik k je bil mali pol ga je pa naenkrat nehal jest in sem mu ga vseeno vedno ponudla pa ga ni hotu..... no zdej ga spet je sicer pride dan ko reče da ga ne bo ampak ga pa je.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:33:07
|
|
|
|
birdy
|
Urša, nič bat sem tud jst nazaj rekla... Da ne vem kaj delajo da more vsak dan pucat. No, pol se je pa začel... Pol je pa še moja mat rekla, da ona to tud vsak dan puca kadar sta tamali pri njej Sem rekla, kaj a kr vse, in je rekla da ja... Sem povedala da mi umijemo roke in da ni nč umazan k kej prijemata, kar pa se umaže pa se sprot pobriše, ne šele zvečer. Pol se je pa še začel da bi mogla vsak dan pomivat... Never ending story. Moja mat je itak prsmojena, kadar ma tamale pri seb pomiva tud trikrat na dan. S tem da ma stanovanje v treh štukih, pomiva samo spodaj, kjer je dnevna in kuhinja. Skratka pomiva tok velko površino kot da bi jst vsak dan svojo dnevno in kuhinjo pomivala. Pa je tega zih ene 50 kvadratov, če ne več (to moj bolj ve). Če česa ne jejo, morjo jest vseen Ma pri nas ni tko da prov ne vem celga kosila ne bi jedl. Neli ne mara precej zelenjave in iz kake rižote pol ven pobira, kaj čem. Vse ji pa rečem da nej proba. In če ji ni všeč pol ne je. Druzga kosila pa jst ne kuham, al pa posebi. Verjetn zato ker pri mojem kuharskem znanju in želji po kuhanju še tisto prvo kosilo komi skuham
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:34:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša super za novo besedo pa lepo da mara ta slinček, pri nas ga Žiga ne prenese. beni k je lačen zleze na stol in se potem skobaca v svoj stolček in si da slinček kr takoj gor jst bu ga vedno pripravim tak da ko ga spucam pa njegovo mizico mu ga dam kr nazaj na mizico in potem je tok posrečen k rpideš za njim v kuhinjo in sedi na svojem stolčku in ima napol zataknjen slinček
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:39:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Če česa ne jejo, morjo jest vseen Ma pri nas ni tko da prov ne vem celga kosila ne bi jedl. Neli ne mara precej zelenjave in iz kake rižote pol ven pobira, kaj čem. Vse ji pa rečem da nej proba. In če ji ni všeč pol ne je. Druzga kosila pa jst ne kuham, al pa posebi. Verjetn zato ker pri mojem kuharskem znanju in želji po kuhanju še tisto prvo kosilo komi skuham no tako je pri nas sicer rižota in solata če ne je rižote je res mal problem al da poje sam meseka ven pa solato ne vem mislim, da juhica ne škodi sploh če je prejšni dan ostala...... bi pa jst vztrajala mogoče da al pove zakaj tega ne je al pa da poskusi..... sem pa ugotovila, da jih v vrtcih tud kdaj silijo s čim..... zadnič mi je flori reku da je mogu peso jest mislim mi je ne jemo doma ne vem zakaj bi jo mogu.... ok če mu je dobra naj jo je če je pa noče pa ne ga silit... birdy vpraši mamo pa teto kolk tanka vrata imajo od brisanja
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:40:37
|
|
|
|
Katjusa
|
moj mišek mali se je zbudil in kliče ATI a nej grem jst k moj pride šele okol 17.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:41:06
|
|
|
|
birdy
|
Ja, sej Katjuša, jst če bi mela tako barvo k ese vse vid bi tud večkat pucala. Al pa kak sijaj varjanta (a maš ti slučajn to?). Sej pečico tud vsaj 1x na teden spucam k se vse vid (škoda k nisem tko pri oknih, sam so mal večja ), sam da bi pa moje hvaležne omarice... To pa ne! In tud moja mat ma take hvaležne, mal manj kot jst sicer ampak še vedno ok.
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:43:42
|
|
|
|
Katjusa
|
birdy zdej je mat barva v novem stanovanju bo pa sijaj..... mislim,d a si bom kr cunje na roke pršila al pa bom v bombažnih rokavicah vse delala sicer sma pa kupla tud vrata za kuhinjo (zdej jih ni bilo) tak, da bom lahko obisk peljela kr v dnevno pa ne bodo kuhinje vidl no drgač če ni prehudo itak sam stelex pošpricam in obrišem pa se šajna
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:46:01
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša in Birdy ma mislim da že od nekdaj ne mara riža sam je vedno en mal pojedel, zadnje parkrat pa pove da ni dobr in sem mu ene 14 dni nazaj rekla da nej vsaj 5 žličk poje pa je kr žveču tist, na konc že skor bruhal tko da sem si rekla da ga s hrano pa ja ne bom silila Mu pa še vedno ponudim rižoto in potem je back plan kaka juhica, ker sem mnenja da nekaj toplega pa more dobit za kosilo.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:47:03
|
|
|
|
Katjusa
|
birdy evo taka je sam da imam zdej pri štedilniku inox velik hladilnik pa inox štedilnik in tam k je pobarvan pomivalni stroj je zdej tud vse inox sej bi slikala pa imam poln pult
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.7.2010 14:48:45
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy jaz mam tud bolj take hvaležne omarice k jih ni treba vsak dan glancat Eto jaz še kar zabušavam namest da bi kej nardila. Se je pa ravnokar Žiga zbudil in že koraka sem. No grem počasi kosilčka dat na moizo smo dons pozni.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Izbira imenavalekKatero ime se vam zdi lepše?Kevin (
15%)
Luka (
53%)
Rok (
33%)
Število vseh glasov: 163Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!