sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Pozdravčke drage moje. Mi smo včeraj prispeli z morja...bilo je super,super...celih sedem dni popolnoma skupaj uživali..vedno sem rada šla in se rada vrnila,letos pa bi še kar ostala Naj vam povem,da me je moj dragi zaročil ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tako,da planirava poroko naslednje leto,poleti enkrat...še kar ne dojamem Me je čisto presenetil,čeprav sva se večkrat pogovarjala v tej smeri...po poroki pa si naredimo svoj vhod,z svojim lastnim zvoncem .... Tamala čmrlika je bila tok pridna na morju,ujela super vrtčevski ritem in spala celo noč...no danes ponoči je pristala v najini postelji,kar na morju nikoli ni...še vedno upam,da ji uspe,vsak dan znova V vodi je tako uživala,vendar ni hotela ne plavalnega obroča,ne rokavčkov...brez strahu je hodila po vodi,tudi po rokicah...je bila taka super plitvina z mivko,na obali pa kamenčki,če je med razgrajanjem po vodi slučajno čofnila pod njo,je bil pa smeh...zna uživat v vodi,super,ker tudi jaz jo obožujem.. Kmalu bo šla v vrtec,me kar stiska,jutri gremo malo povprašat,ker nismo uspeli na sestanek in mi manjka odgovorov na moja vprašanja,pa vzgojiteljico bi tudi rada spoznala...joj me skrbi....sj vem,da sem smešna...ampak je tako moja,moja...tako velika,ampak tako micena tole je zame hudo bolj kot sem pričakovala...morm se zbrihtat Drugače pa šibamo po starih tirnicah,perilo se pere,suši....ati dela,Pati aja,js pa počasi posravljam vse na svoje mesto. Lep dan ..super za tak dopust!!! ISKRENE ČESTITKE ZA ZAROKO...FUL LEPO ...NAJ VAMA GRE PO NAČRTIH IN VAJU GREJE LJUBEZEN!!! lepo brat d je mala tko uživala...glede ločitve in odhoda v vrtec, pa tistega ...moja, moja..moj, moj...te pa čist štekam...jz še pri ta velkih težko prenesem kak odhod, pa čeprav vem, da jim bo fajn....menda se temu reče...mama... ...srečno!!!