|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
14.8.2010 7:19:28   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika hvala za kofiuser posted image A ste že vsi pokonci? Mi smo danes od pol sedmihuser posted image .  Uf a dons mata pa 7 fantkov - kako pa to?

fantje še spijo, ati je že od 6-ih na igrišču. Imamo mednarodni turnir pa 22 user posted image ni imelo prenočišča, pa smo si jih razdelili

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
14.8.2010 7:20:01   
Urša08
Naša nočka ok, no pri tem mislim da sta tamaledva pridnauser posted image user posted image user posted image mene pa itak že trebuh moti tko da se premetavam , pa seveda nočni obisk wc-ja, ja same radostiuser posted image user posted image user posted image

Pri nas je vreme čudno, planov kakih posebnih nimamo. Je pa treba it eno čestitko kupit, pa kako malenkost in zavit.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
14.8.2010 7:20:17   
TAMIKA3
user posted image da ne bomo pozni user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
14.8.2010 7:20:57   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Tamika hvala za kofiuser posted image A ste že vsi pokonci? Mi smo danes od pol sedmihuser posted image .  Uf a dons mata pa 7 fantkov - kako pa to?

fantje še spijo, ati je že od 6-ih na igrišču. Imamo mednarodni turnir pa 22 user posted image ni imelo prenočišča, pa smo si jih razdelili

Super user posted image user posted image user posted image Sem pozabla da mate nogometni vikend. Upam, da vam vsaj vreme služi. Uživajteuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
14.8.2010 7:22:00   
Urša08
Onasiss uživajte v Bohinjuuser posted image v sredo bomo držale pesti, ti sam uro sporoči.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
14.8.2010 7:22:33   
Urša08
Grem zajtrk narest, potem bomo pa mal plane naredili za danes. Se tipkamo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
14.8.2010 7:37:31   
Čebel@
jutro

onasiss......lepo te je bratuser posted image user posted image user posted image

tamika.......uživajte v nogometnem vikenduuser posted image user posted image user posted image user posted image ........aja pa moram rečt da imate(po slikah sodeč) zelo lepo stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

urša.......sva že 2 ki ponoči slabo spitauser posted image ......sej bo minilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
14.8.2010 8:10:25   
Ajvy
oi....jutro....kolk ste že pridne......
Kakšna noč.....kr nekki.....danes ob dveh delam.....ojej.....
Vse bo...

Tamika....čist nogometno ljudstvo...lepo se imejte na turnirju......user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša...he he ,,...ja..radosti user posted image user posted image user posted image user posted image

Onasiss..mejte se skrajno leppo....naj možek nežno pripluje v pristan user posted image user posted image user posted image

ČEbela...kaj pa tebe matra ponoči?

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
14.8.2010 8:15:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

mah WC in pa premetavam se skosuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
14.8.2010 8:29:29   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čebela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
14.8.2010 8:29:59   
Urša08
Ajvy naj ti delovno popoldne čim prej mine. A jutri si frej?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
14.8.2010 8:31:08   
Urša08
Mi smo pojedli zajtrk, se preoblekli, sedaj še pospravimo kuhinjo in šibnemo po opravkih. Lep dan user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
14.8.2010 8:32:00   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

o jej....revčka...sej bo kmalu minilo..potem pa sledi obdobje jestja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
14.8.2010 8:32:20   
Ajvy

Ajvy naj ti delovno popoldne čim prej mine. A jutri si frej?

thx...ne..jutri sem isto ob dveh

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
14.8.2010 8:32:36   
Ajvy

Mi smo pojedli zajtrk, se preoblekli, sedaj še pospravimo kuhinjo in šibnemo po opravkih. Lep dan user posted image

lep dan......vse lepo opravite

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
14.8.2010 9:39:52   
TAMIKA3
evo mene opet user posted image ...
user posted image user posted image na igrišču, naša 2 user posted image user posted image ob 13-ih...Tristan še spi user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
14.8.2010 10:10:23   
sjmm
dan!

oči je šel neki podelat

Majči kar lepo spal

2 zaspanca še šlafata

z Majčijem sva en čokolino pohamsala

urša...dobila ZS...te pokličem, pa ti povem, ko se z mojim dokončn zmeniva...sm pa mal pogledala  cene na Pikapolonci, tko da za vse skupaj bi verjetno prodala za nekako 300e ( športni, globok..k je hkrati tud avtosedež 0-13kg,pa torba)...lahk pa še sama mau preveriš cene, pa mi sporočiš,kok bi vi2 bla prpravlena dat...lahk se zmenmo tud v 2 obrokih..ni blemauser posted image

tamika...fajn fuzbalirajte, pa dobro vreme želim!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
14.8.2010 20:16:13   
Urša08
čer

Mi smo pa današnji dan kar izkoristili. Dopoldan smo šli na daljši sprehod s kavico in igrali. Je bilo luštno. Potem sem dala Žigca spat, možek in Nejc sta šla pa v gozd na sprehod, jaz pa kuhat. Nazaj sta prišla z dvema jurčkomauser posted image . Po dobrem kosilu sem si oddahnila na kavču, moj je pa popedenčkal kuhinjo in gobice zrihtal. Ko sem si odpočila smo šli pa mal v šoping. Sva vse dobila. Prejle sva mela še krajši obisk svaka in njegove tako da je bil dan kar pester. Sedaj še vas mal pozdravim in šibam pod tuš.

Sjmm ti se še s tvojim pogovori pa se domenimouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
14.8.2010 20:19:44   
Urša08
še slikica Nejca z jurčkoma
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
14.8.2010 20:28:44   
sjmm

čer

Mi smo pa današnji dan kar izkoristili. Dopoldan smo šli na daljši sprehod s kavico in igrali. Je bilo luštno. Potem sem dala Žigca spat, možek in Nejc sta šla pa v gozd na sprehod, jaz pa kuhat. Nazaj sta prišla z dvema jurčkomauser posted image . Po dobrem kosilu sem si oddahnila na kavču, moj je pa popedenčkal kuhinjo in gobice zrihtal. Ko sem si odpočila smo šli pa mal v šoping. Sva vse dobila. Prejle sva mela še krajši obisk svaka in njegove tako da je bil dan kar pester. Sedaj še vas mal pozdravim in šibam pod tuš.

Sjmm ti se še s tvojim pogovori pa se domenimouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pester dan!!!

glede vozička...kar se naju tiče...je na voljo...je bil moj kar navdušen nad Zappom k se tko na malo zloži..zdej pa se še vidva domenita, pol se pa pri nas na kavici dobimo, če se bomo dobr zmenili..al pa če ne...sej je vseenuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
14.8.2010 20:29:58   
sjmm

še slikica Nejca z jurčkoma
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
14.8.2010 20:35:19   
sjmm
čer!

mi smo mel kr pester dan

moj je mal delal...jz kuhala..dons smo imeli vegi obaro, domačo copato z rožmarinovim maslom, biskvit z breskvami

pa seveda na tone posodeuser posted image

mal smo se potepali po naselju

pol je Majči spančkal

pol sm si jz končn lase oprala...dokaj v miruuser posted image

pa mal u nabavo...Jan je nujno rabil ene superge...smo kr ene fajn adidaske dobil, pa še mal v milerja..pleničke, mokri robčki..pa še mal sirčka in soka k sosedu, pa seveda en kamion jogurtov....

doma potem večerja, tuširanje, jz sm pa zdej še ta tretjič dons nafilala pomivalca...uf, kr lepo zgleda po kuhni k ni vse nastavln

zdej pa še mlekca nardim za našga prinčija in ....via postlica

ta velka 2 pa bosta šla z očijem in Timijem na sprehod

program za ju3....kej dobrega skuhat, mal se sprehodit, kej oprat..pa mal počitkauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
   [Brisano sporočilo]
14.8.2010 21:43:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1748
   [Brisano sporočilo]
14.8.2010 22:05:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1749
14.8.2010 22:37:24   
Katjusa
hej:)

mi smo pravkar dal otroke spat in 5 minut nazaj smo prišli domov..... smo bli na bazenu in aksneje nas je botrček še na pioco peljal in pjačo tak da se mi mal rola (sem 6dcl piva spila)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imel smo se pa superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša, hvala k si mi rekla, da lahko po pošti pošljem sma danes dala na pošto.... sem pa zasledila, da je treba oddat do 15 dni pred začetkom torej načeloma je v ponedeljek še čas.......

srečke nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mirno spanje

čebela a nisi ti že imela pregleda..... sej verjetno si napisala sam da mi ni treba mnazaj iskat te lepo prosim za obnovouser posted image user posted image user posted image user posted image

morem šibat en obisk prišeluser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.