|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
13.8.2010 15:25:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čvekice user posted image user posted image ... nimam časa brat, Tristan spi, user posted image user posted image user posted image grejo na igrišče k atiju, mami pa v šoping user posted image

bye bye user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fajn nabavljajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
13.8.2010 15:25:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

katjuša........WBuser posted image user posted image user posted image .....a pol praviš da sem jaz boljša varuška?user posted image user posted image user posted image

ajvy......user posted image user posted image user posted image user posted image za šopingiranje

to pa itakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugo leto grem s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma lej ni varjante da obrnem hrbet otroku, ki ga kao pazim brez da komu drugemu rečem, da nej pogleda nanj da grem plavatuser posted image user posted image user posted image user posted image sploh pa florjan je njo neki časa maja klical in doma k sme muj rekla da gremo na morje je reku če gremo s teto majo in če nam bo teta maja šotor posodla in k sem rekla da ne je reku da on bi pa rad da bi šliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Florjan je itak en zlat otrokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......no važno da lahko rečeš da ste se konec konec imeli luštnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
13.8.2010 15:27:04   
Katjusa
Mihailo ne znam ti pomagat... nimam takih tezav...... on očitno tako privabi tvojo pozornot in mi je to ena zabavna igra..... sicer bo pa kmalu dobil družbouser posted image user posted image user posted image user posted image a gre zdej v vrtec?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
13.8.2010 15:30:36   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo več slikic pa na moji picasi (http://picasaweb.google.si/bpkatja2/Valkanela2010SamaZMijomaMiskoma#)

Tamika a slikce k smo jih pri vas posnel tud lahko pokažem OZ dam link gor? drugače ga bom pa samo tebi na ZS poslala..... sem slikce zaščitla tko da jih lahko vbidijo smamo tisti, ki jim dam jst link....

meni je vseeno... lahko kar prilimaš user posted image

evo tole je pa blo pri Tamikiuser posted image user posted image user posted image user posted image
http://picasaweb.google.com/bpkatja2/PriTAMIKI?authkey=Gv1sRgCOaPm4Hu0OHMCg#

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ful lepe slikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
13.8.2010 16:04:56   
Urša08
Katjuša jaz sem mogla oddat vlogo do 15.8 ker gresta prvič v vrtec. Ne vem pa kako je pri tebi k maš že enga v vrtcu.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
13.8.2010 16:06:12   
Urša08
Se me je moj usmilil in bo sedaj na banko skočiluser posted image . Pecivo spečeno in je mjamsi, tamaledva čist navdušenauser posted image user posted image user posted image Popoldan dobimo še obiske tko da bo fino neki domačega na mizo dat. Aja pa ta obisk prinese postelco za našega novega članauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
13.8.2010 16:06:57   
Urša08
Tamika naj bo super v šopingu, najdi vse po kar si šla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
13.8.2010 16:12:34   
Urša08
Tamika in Katjuša krasne fotke, luštni otroci, pa seveda starši tuduser posted image user posted image user posted image pa tistaslika s štorkljo je prekrasnauser posted image A se je štorklja ustavila na vaši hiši? Bo mogoče user posted image prinesla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malce se hecam

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
13.8.2010 16:14:32   
Urša08
Mihailo zgleda da je tvoj pikec mali navihanček, mogoče res rabi družbo. Kaj pa vem si razmišljala da bi ga vseeno dala v vrtec? Mogoče bo pa obema pasalo, tebi da si boš malce odpočila in posvetila user posted image , Mihailu bo pa družba pasala. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
13.8.2010 16:16:23   
Urša08
Se prav vidi da je grdo vreme in sem skoz nekje okoli računalnika. Tamaledva sta čist v igro padla in me ne rabita, jaz pa user posted image čakam da en kapučin skupaj popijeva. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
13.8.2010 16:19:24   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mihailo zgleda da je tvoj pikec mali navihanček, mogoče res rabi družbo. Kaj pa vem si razmišljala da bi ga vseeno dala v vrtec? Mogoče bo pa obema pasalo, tebi da si boš malce odpočila in posvetila user posted image , Mihailu bo pa družba pasala. 

Ce so otroci se pridno igra niti enkrat ne bi sel na omaro ali pa predale odpirat te stvari tskrat ne obstajajo......tako pridno se igra,da nisem mogla verjeti ,da je to mihailo...v Bosni je bil fantek 4leta star in se je igral z avtomobilcki ,mihailo ga je pa opazoval in vse delal tako kot je on...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
13.8.2010 16:21:06   
MIHAILO
glede vrtca sva mislila,da bo se doma ,ko sem jaz doma..pa tudi moji bodo vskocili v pomoc ,ce bo res tesko ,ker sta itak doma in bi komaj cakala

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
13.8.2010 16:28:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Ce so otroci se pridno igra niti enkrat ne bi sel na omaro ali pa predale odpirat te stvari tskrat ne obstajajo......tako pridno se igra,da nisem mogla verjeti ,da je to mihailo...v Bosni je bil fantek 4leta star in se je igral z avtomobilcki ,mihailo ga je pa opazoval in vse delal tako kot je on...

dam florjana na počitnice...:))) ja on bi imal nekoga da se z njim igra ampak je to kr težko jst sem s florjanom ogromnu ur presedela na tleh in se igrala z njim... res pa je, da so si otroci ful različno... če imaš možnost ga daj samo za 4 ure v vrtec(skrajšan program)..

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
13.8.2010 17:04:03   
sjmm
hej!

sva melaz mojim fajt...kokto ne maram...sta pršla njegova 2, pa jih gremo pozdravt, seveda,moj pa takoj najine načrte njima razlagat...k mava namem kovano ograjo zunaj na terasi in stopnicah dat nardit...in poljz gor rečem, da bi blo fajn k bi kdaj kej najinga najino tud ostalo...pa se je čist razpizdu...d kva pa pol,če jima je povedu....sam se lahk pol zgodi d ne bo za letos dost dnara...pol se bosta pa zlobno režala...ma nej gre vse nekam...zmer zmedo nardit user posted image user posted image user posted image user posted image

MIHAILO...vau imaš pa malega vragca doma...hej, naš nič bolšuser posted image

katjuša...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uživanje,ej, mlade frkljice v teh cajtih ....preverjeno nezanesljive in misljo sam na svojo rit...pa ful lepe slikce, kok se je beni potegnu...je tud zdej mal manj okrogel, a ne???...naš...prestica...dolgauser posted image ....pa pri tamiki....fuuuuuullllll lepo!!!! vau!!!!!

urša...ful fajn d je pecivo gut!!!

ajvy...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za šoping!!!!

tamika...uspešen šoping tud tebi!!!!!

grem mal mojga pomirituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
13.8.2010 18:42:17   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

dam florjana na počitnice...:))) ja on bi imal nekoga da se z njim igra ampak je to kr težko jst sem s florjanom ogromnu ur presedela na tleh in se igrala z njim... res pa je, da so si otroci ful različno... če imaš možnost ga daj samo za 4 ure v vrtec(skrajšan program)..

Kr prpel gauser posted image

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
13.8.2010 18:46:46   
Katjusa
sjmmuser posted image user posted image user posted image user posted image jst tvojega čist razumem, k jst isto delam verjetno se počuti dolžnega jima povedat.... ne znam ti razložit sej če mene vprašaš zakaj jima pravim za svoje načrte tud ne vem obrazložit pač to je to k nikol ne odrastemo ker imamo občutek, da ker smo doma jim pa mormo vse povedat.... no hudo je če vam se pol režijo to se res ne spodobi in je skrajno neresno....in se je za zjokatuser posted image user posted image user posted image user posted image šele sedaj vidim k sem zečela razmišljat kaj vse bo drugače, ko se selimo da v stvari tud mene moti to, da jima vse povem in verjetno tvojga tud amapk enostavno se počuti tako in jima poveuser posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da vama rata zrihtat, kot sta si zamisla in da se ne bodo imel kej norčevat....

hja za svojo rit skrbet in po frejerjih gledat..... sej ne moreš pričakovat, da ti bo nekdo kej pomagu sam če greš na kampiranje in ti oseba pove, da bo treba kej pomagat pol pa ...... mah škoda besed.... jst sem se imela fino ker sem bila brez vse tehnologije in sem se ukvarjala samo z mojima user posted image user posted image

Benjamin se je ful spremenil tud ful veliko govori (skoraj vse se že zmenimo) in na morju je začel uporabljat meni najljubšo besedo kar jih lahko otrok igrovori MAMI in to s tako nežnim gasekomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čist srug fant je ratu in s florijem sta se ful igrala in divjala po igralih.....
res ni več bombica ima pa tko lepega zaobljenega trebuščka in ful rad veliko je. prav luštno mu je dat kej na mizo ker je in zraven govori mmmmmm in prav uziva v vsaki hrani, ki jo dobi na mizouser posted image user posted image user posted image user posted image Sjmm to kr k men mal maja pošlji bosta z benijem skupi jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Urša kako pecivo si to spekla?

sem ful utrujena in komi čakam spanje v domači postelji

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
13.8.2010 19:09:24   
Urša08
Katjuša a si vidla tole glede vrtca - pozanimej se da ne boš prepozna. Če za vas isto velja 15.8 potem lahko še zjutraj na pošti oddaš. Spekla sem pa kar jogurtovo pecivo z domačimi slivami - mjami smo več kot 3/4 že pojedliuser posted image

Sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz mislim da tvoj svojim pove s tistim zagonom, veseljem kaj boste še delali, ampak mal pozabi kako njegovi ponavadi reagirajouser posted image . Dejta se pobotat.

Jaz mam tud še tok planov kaj kupit pa bo treba tud pametno razmislit, ker mormo še olje kupit, pa registracija,... mah skoz neki.

Nas je prejle tašča povabla dol na kavico in torticouser posted image . Pa postelco za user posted image mam tud že doma. Je taka lepa, bela pa tud 140 x70user posted image

Sedaj pa šibam ker moj rabi računalnik.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
13.8.2010 19:12:25   
MIHAILO
ZELOOO naporen dan se bo pocasi koncal...Cel dan sem Mihaila dajala dol z sedezne,mize,omare...On gre gor ga pogledam recem ne ,ne on pa bezi in se smeji,se je tako igral z menoj,ma cist sem hin hrbta sploh ne cutim...Je pa danes cel dan cuden in se cisto nicccc ni igral,teckast..komaj sem ga drzala do zdaj da ni spal ...je popil mleko in takoj zamezal...jutri grem k sestri v Velenje,moj bo pa delal v stanovanju z sestrinim mozom elektriko...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
13.8.2010 20:44:00   
Onasiss
HELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...

REMEMBER ME......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skratka, brt vas nimam časa, če bi bilo kaj pomembnega bi  (upam) dobila sms......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kajne moje nosečke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zoper začenjam dopust... komi čakam, jutri gremo u Bohinjsko bistrico, pa sem malo slabe volje, ker bo slabo vreme......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... v torek se vračamo.... v sredo  imam razgovor za boljše delovno mesto  kaj več  v sredo, se bo pred razgovorom še javla, da mi bote zaželele srečo....user posted image .  po razgovoru pa pičimo na morčija...uf... sem prav spidi gonzales...

Naš Tyson spleza na čisto vsako stvar, tudi kuhinjski pult ji ni več ovira....user posted image user posted image user posted image že ima tisti filing, da ji gre na živce k se polula ali pa pokaka...mislim, da bomo kmalu brez plenic...  ponoči še vedno flaša s čokolinotom... pač je lačna ni kaj.......

Princ pa v torek praznuje svoj 5. rojstni dan.... joj gre cajt hitro.... pa za darilo bo dobu po mojem prav vse lego kocke iz Špara....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nč to je na hitro....

p.s. moj Onasis še vedno pluje po razburkanem morju in išče varni pristan.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...torej nič novega, ... še vedno sem kot mama samohranilka.... zdele bomo vsaj na dopustu spet malo skupaj... aja ...pa še to... sem vpisala v absolventa in upam, da tudi letos diplomiram....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IMEJTE SE RADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RADA VAS IMAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAMO VAŠA ONASISS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
13.8.2010 21:37:24   
sjmm
čer!

moj se kujal, sam sem šla kr k njemu, naj se ne jezi, ker pač različno razmišlajva o tej zadevi, kje pa piše, da morva, če sva poročena pa o vsem isto mislit...pa se je pomiril, jz pa tud nism več težila...tko kot praviš..katjuša...v bistvu se je hotel mal pohvalit kaj lepega bomo še mau porihaluser posted image

katjuša...sem ful vesela za tvoja user posted image user posted image . da se tko fajn razumete, naš Maj tudi po ta velkem že kar vse pove, razume pa itak, sam včasih mu mau trmica nagajauser posted image user posted image ..pa noče razumet...drgač pa naš tud že kr na ful je po tej bolezni, sam se je tok potegnu d zgleda k ena presticauser posted image

onassis...super za tysona in princa, pa za vse skup, da vam sledi mal dopustnikovanja, pa user posted image user posted image za napredovanju u biznisu...fajn bodite, pa naj vas zdravje spremljauser posted image

mihailo...en fajn počitek ti želim, pa da bo ju3šnji dan lažjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za postelco..EVO ŠE NOVICA GLEDE VOZIČKA....SVA SE ODLOČILA UNGA ZAPPA KUPIT..JE ZDELE U AKCIJI V BC-JU....TAK, DA ČE ŠE ŽELITA SE LAHK ZMENIMO ZA ORANŽNO-MODREGA, DA GA BO VAŠ NOVI user posted image UPORABLJAL...MEN JE BLA TA GLOBOKA KOŠARA ZAKON...JE BIL 6 MESECEV NOT, PA ŠE KOT LUPINCA SE UPORABLA U AUTU...TAK, DA SAM POVEJ, PREDEN SE MI2 ZAPODIVA PO ZAPPAuser posted image user posted image

NO, ZDEJ MORM PA ŠE ENE JEDILNIKE ZA MOJGA OČIJA SPISAT IN MU JIH POSLAT..JE NAMREČ ŠEF KUHINJE V HOTELU HUM V LAŠKEM...NJEGOVA PRIDNA HČERKA PA GA ZALAGA Z JEDILNIKI ZA VEGETARIJANSKI PROGRAMuser posted image user posted image ..ups črke.....no, fajn bodite..user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
14.8.2010 7:09:57   
TAMIKA3
jutro user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
14.8.2010 7:12:46   
TAMIKA3
mi smo BIG HAPPY FAMILY 7Xuser posted image user posted image  user posted image user posted image
user posted image 5Xuser posted image user posted image dat iz postelj, pa jih nafutrat in via igrišče user posted image user posted image

bye bye user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
14.8.2010 7:14:52   
Urša08
Tamika hvala za kofiuser posted image A ste že vsi pokonci? Mi smo danes od pol sedmihuser posted image .  Uf a dons mata pa 7 fantkov - kako pa to?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
14.8.2010 7:17:50   
TAMIKA3
user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
14.8.2010 7:17:59   
Urša08
Sjmm sem ti ZS poslalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.