birdy -> RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic09/III.del (30.9.2010 8:31:28)
|
Jutro! Jst že iz vrtca, grem napast cote, posoda je bla pa že napadena ob pol šestih zjutri. Kolumbo, nacrklejte se, naj bo danes lep dan za vas tri, popoldne verjetno štiri, ker jutri bo že eden več. Urša, spet ma turnus ja. Mah, sej jst sem se že navadila, odkar Nelči več ne spi popoldne pa tud spat hodi že ob pol osmih tko da sem najkasnej ob osmih že frej. To je pa, če jo grem iskat ob ene pol treh glih tok da mal pojemo, gremo mal ven, pol je pa itak že večerna rutina. Pa kadar sem sama mam sistem, mal dalj traja ampak lepo pojemo, se stuširamo, umijemo zobke, se oblečemo, dam Kristi spat, pol pa Nweli pravljica in še ona v pančevo. Kadar pa je moj... Sem mu nazadnje rekla če lahko on zrihta tamale k sem bla ful utrujena pa hrbet me je bolel.... Veš kaj je naredu??? Kristi je dal mlek, jo previl, sleku do bodija in dal spat. Neli je sleku do nazga in ji začel brat pravljico. Pa pridm pa pravm a že kr pravljico bereta, kaj pa zobke umit pa to... In pol je bil ves užaljen. Ma sem ga naterala da sta vsaj zobe umila, ker umivanje zob pa res mora bit. Mal sem se spizdila[sm=smiley36.gif] Včas je treba dat ven iz sebe, mi gre na živce da sama vse uštimam vsaj približno tko kot naj bi se, kadar sva pa oba pa je kr neki na hojladri, če je pa moj sam pa sploh.
|
|
|
|