MIHAILO -> RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic09/III.del (29.9.2010 15:11:28)
|
oj punce ..kako ste kaj? Mi smo imeli danes pregled in smo se cepili,ni nic jokal...govoril je pa cist mal se je kr meni za vrat obesil in bil sramezljiv[sm=zmeden.gif]...pa tok zgovoren pa zivahen...stanovanje:moz se ta vikend gleta in se naslednjega ,med tem casom pa upamo da tudi moj stric pride da kopalnico zrihta in potem ostanejo se en vikend laminat in vrata...jaz sem vredu ledvice ok,so se mi pa spet vrnili hemeroidi in mi je v sob en pocil[sm=smiley19.gif],je skrvavel in potem se na urin nisem mogla ker me je peklo ,ko je urin tekel na hemeroid ,tko da sem kar v plasticen loncek lulala ,ce ne bi znorela...sem sla k zdr.vceraj in sem dobila kremo in napotnico za proktologu(tam sem bila ze 2x)...en dan pred tem lahko samo pijem in pojem nezakuhano juho,pa morem se sparznit(pit donat,svecke oz tisto kar bo gin.rekel da lahko vzamem)...ne vem kako bom ta dan zdrazala brez hrane[sm=smiley13.gif]...imam pa to 8.11....aja pa se mihailo je dobli spet datum za preventivni pregl urina pri spec.,zaradi infekcije secil ob rojstvu in mamo vsake tok casa kontrole...to imamo pa 5.10....tako zdaj vas grem pa malo prebrat ,ker sem cist out nic ne vem kaj se dogaja.. KOLUMBO na tebe pa mislim,vem da se cisto malo loci od lepega trenutka!!!Mislim nate...[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|