|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
8.9.2010 14:43:17   
simonakr
Dan! Vsem bolančkanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cote - never ending story! Jest sm mela ljubimca že v ponedeljek na obisku, tko da imam do ponedeljka al pa kakšen dan kasnej mir user posted image

Vreme - za zjokat! Dež, mraz; jest sm šla prejle peč malo prižgat - me je zeblo ko cucka! Za pop... pa tole vreme

Čufti so že skorej kuhani, še mal pol pa malca!

Mojga naslednji teden in pol itak ne bo nič doma - najprej je v Celju na sejmu, potem imajo pa še hišni sejem user posted image  user posted image Spet ne bo nič od njega user posted image

Če bo katera ta vikend na narodnih nošah naj se oglasi na kavici user posted image

šibam amat! user posted image  

< Sporočilo je popravil simonakr -- 8.9.2010 14:45:43 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
8.9.2010 15:05:40   
petrušk_
helouuu....

dolgujem poročilo iz vrtca...hehehe...so rekle, da je bla ne glede na zjutranji jok boljš kot včeraj...da ni tolk jokala, ampak, da je uveljavljala svojo voljouser posted image user posted image user posted image je pokazala svoj drugi jaz...so se jo pomoje ustrašle k jim je nagajala...vrata odpirala, pa omaro odpirala in zlagala ven pa notr plenice....pol so pa rekle da ne sme, se je pa baje na tla vrgla pa zatrmarlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no v glavnem je rekla da je to dober znak, da je sprejela skupino in že pokaže kako se počuti....zja pa upajmo da bo vsak dan bolje....

kolumbo....
itak vem, da bo še dolgo jok preden bo vse ok....ampak najbolj me je bolelo, ko je tud čez dan pol še jokala......no upam, da je vsaj to zdaj mimo in bo samo še jutranje jokanje....je pa tko, da jo bo od jutr naprej janez vozil v vrtec, jst pa jo bom še ene 2 dni šla iskat po kosilu....drug teden v torek pa imamo planirano spanje

tamika in sjmm čist divje razpoloženi z ljubimci tamika kako pa je s vojim bolančkom

simonakr...s čim pa se tvoj ukvarja k je vedno na sejmih pa po tujini pa to???

urša...kar ti jim povej, kdaj bi ti pasal,da bi spal tam...pa dobro opravi na pregledu

čebela...ne sekiraj se....nardila si kot si mislila da je prav itak se pa vedno pol na pol poti mamice premislimo in nam je žal za svojo odločitevuser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
8.9.2010 15:17:43   
Čebel@
Hana je prejle spet malo zakuhala...sva se ulegli v taveliko posteljo za 20 minut in je preminilo.....jutr kličem dohtarco

zdej se pa baševa z bobi palčkamuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
8.9.2010 15:45:58   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Hana je prejle spet malo zakuhala...sva se ulegli v taveliko posteljo za 20 minut in je preminilo.....jutr kličem dohtarco

zdej se pa baševa z bobi palčkamuser posted image

user posted image user posted image user posted image
midve se pa baševa z ananasovim kompotomuser posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
8.9.2010 16:02:57   
sjmm
mi smo pa vsi zbrani in siti...so bli mulčki čist sestradani..so vse s krožnikov pomazal, pol pa še monte čez...tud Majči

zdej pa se grem s posodo poveselituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
8.9.2010 16:12:11   
petrušk_
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=206448

Ima kera ta stolček??
mnenja???

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
8.9.2010 16:45:52   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

Prodaja lesno obdelovalne stroje (kombinirke,rezkarje, štiristranke in ostalo malo večjo kramo user posted image
In ker jih večinoma nabavlja na Kitajskem gre vsakoletno tja, razstavlja pa po slo, hr, hodi pa še po drugih sejmih npr Milano, Rimini, Nemčija

< Sporočilo je popravil simonakr -- 8.9.2010 16:48:07 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
8.9.2010 18:40:01   
sjmm
jz sm pa cel popoldne pucala kuhno...me je kr neki zagrabiluser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
8.9.2010 19:04:17   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

jz sm pa cel popoldne pucala kuhno...me je kr neki zagrabiluser posted image user posted image user posted image

pridna pridna....norooo....jst bi tud že počas lohk kej, da nau pol preveč umazano :.....nau skoz novo :)

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
8.9.2010 19:05:37   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

Prodaja lesno obdelovalne stroje (kombinirke,rezkarje, štiristranke in ostalo malo večjo kramo user posted image
In ker jih večinoma nabavlja na Kitajskem gre vsakoletno tja, razstavlja pa po slo, hr, hodi pa še po drugih sejmih npr Milano, Rimini, Nemčija

aha...tnx za info...k moj pa viličarje uvaža tud iz kitajske in gre glih zj oktobra za 14 dni na kitajsko user posted image user posted image
sm verjetn zato bolj porajtala k so podobne aktivnosti kt pr mojmu

petrušk_

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
8.9.2010 19:06:25   
petrušk_
od čebel hanči ma pa spet vročino sm prebrala na fb-juuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
   [Brisano sporočilo]
8.9.2010 19:33:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3312
8.9.2010 20:41:27   
sjmm
sem si prvošla tuš all inclusiv

zdej pa Majčija šlafn nesem

pol pa upam d bojo ta velki tud že kej mir dal...in bo konc košarke in bo izbira programa sam moja...dons sem in the mude for sam love story filmčekuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
8.9.2010 21:07:44   
TAMIKA3

sem si prvošla tuš all inclusiv

zdej pa Majčija šlafn nesem

pol pa upam d bojo ta velki tud že kej mir dal...in bo konc košarke in bo izbira programa sam moja...dons sem in the mude for sam love story filmčekuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
8.9.2010 21:08:57   
TAMIKA3
jaz bom pa mela love story s hot loverjem, ker sem mu prej dala 2 user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
8.9.2010 21:15:14   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

aja, popoldne moj mali veliki fant - MARIN igra tekmo za U-10

user posted image

GO FOR THE GOOOL

http://www.youtube.com/watch?v=I0qHqqqpUrE

pa imamo pri hiši novega GOLGETERJA user posted image user posted image user posted image user posted image ... je zabil 3 gole user posted image user posted image user posted image ... končni rezultat ... nimam pojma user posted image , ker smo pobegnili na suho, ker je spet začelo deževati user posted image user posted image ... boščki so bili mokri kot cucki user posted image

hvala, ker ste navijale user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
8.9.2010 21:18:43   
TAMIKA3
petrušk... Tristan je boljše...pipica na nosku ne pušča več tako močno user posted image user posted image ... hvala za skrb user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Eva... pokaži jim kdo je ŠEF user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
8.9.2010 21:23:39   
sjmm
tamika...k boste vi naročil, se bomo pa še mi skorajžliuser posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mladega fuzbalerja ....lep zmenekuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
8.9.2010 21:33:32   
TAMIKA3
pri nas ne bomo več nič naročal user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
9.9.2010 6:55:33   
Urša08
user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
9.9.2010 6:59:07   
Urša08
jutrouser posted image

Nejc šel v vrtec brez joka user posted image user posted image user posted image je pa mal pojamral da on ne bi šel v vrtecuser posted image user posted image user posted image

Včeraj popoldan smo se mal igrali, potem sem pa vidla da je Nejc čist morto in sem mu ob pol šestih že večerjo dala in v pidžamico, mal čez 6 je že spal in to do jutra.user posted image Žiga je pa neki matral pa pojma nimam kaj , smo mel eno uro joka pa nč ni pomagal, sem se že psihično pripravljala na slabo nočko ampak je bila nočka ok.

Jaz pijem kavico, zunaj pa spet dež - ma ga mam že poln kuferuser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
9.9.2010 7:00:27   
Urša08

aja, popoldne moj mali veliki fant - MARIN igra tekmo za U-10

user posted image

GO FOR THE GOOOL

http://www.youtube.com/watch?v=I0qHqqqpUrE

pa imamo pri hiši novega GOLGETERJA user posted image user posted image user posted image user posted image ... je zabil 3 gole user posted image user posted image user posted image ... končni rezultat ... nimam pojma user posted image , ker smo pobegnili na suho, ker je spet začelo deževati user posted image user posted image ... boščki so bili mokri kot cucki user posted image

hvala, ker ste navijale user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika čestitke Marinu user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz te ful občudujem k si taka športna mamicauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
9.9.2010 7:01:23   
Urša08

Sjmm ti en dan mal manj delaš potem pa sledi generalkauser posted image user posted image user posted image dej mal v izi

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
9.9.2010 7:02:31   
Urša08
Tamika super da je Tristan boljši user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela kako je s Hano?

Kolumbo kako si pa ti včeraj zrihtala na pregledu?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
9.9.2010 8:34:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela kako je s Hano?
hvala za skrbuser posted image ........zvečer je dobila svečko,ker je imela 39C......zaspala je že ob 18.00........pol je bil pa mir do 3.00,ko se je ona spomnila,da je naspana...sem jo previla,usput še temperaturo preverila(36) in jo dala nazaj spat in je spala do malo do 8.00....zdele je super volje,ampak popoldan bom vseeno klicala P

user posted image user posted image user posted image za pogumnega Nejca

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.