|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
7.9.2010 10:32:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

pri nas stanje mslenkost boljše-je vsaj živahna.....ampak noče nič pit-ne čaja,ne soka,ne kompotkauser posted image user posted image

niti iz stekleničke niti iz kozarčka user posted image

Tristan tudi ne pije iz steklenička, s kozarčka pa user posted image ... mu je očitno lažje s kozarčka user posted image , ker je nosek poln user posted image

iz ničesar...ne na ustnik,ne po slamici,ne z kozarčkauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

se tolažim,da je vsaj sadje iz kompota pojedla in za kosilo bo juhica,da malo tekočine dobi

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
7.9.2010 10:33:12   
TAMIKA3

danes ko bo sjmm v družbi dveh user posted image user posted image  jo bo ziher zagrabilo še za enega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
7.9.2010 10:34:27   
TAMIKA3

ČEBEL@... kako si ti in buši?
moj prehlad je malo boljši-vsaj dihamuser posted image .....buši pa kar pridno raste-pri Hani se mi tak čas še ni nič poznalo,zdej imam pa že kar malo žogico pred sabouser posted image

user posted image

slikice user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
7.9.2010 10:37:00   
Čebel@

moj prehlad je malo boljši-vsaj dihamuser posted image .....buši pa kar pridno raste-pri Hani se mi tak čas še ni nič poznalo,zdej imam pa že kar malo žogico pred sabouser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
7.9.2010 10:47:42   
TAMIKA3

user posted image

user posted image
baba kot baba user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
7.9.2010 10:48:34   
Čebel@
evo,naš bolanček že ajauser posted image .....jaz pa malo počijem,pol me pa že posoda čaka

pa še samogovore imamuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
7.9.2010 10:48:56   
Čebel@

user posted image

user posted image
baba kot baba user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
7.9.2010 10:49:12   
claud
Dan!

Vremeuser posted image , ampak jst sm vseen vesela ker so nam zdj pripeljali kuhinjouser posted image user posted image user posted image

[link=http://www.najdi.si/redirect/image.jsp?redirect=9ycDdCrsex9QlsKpkguvqZiXl8fJ4QE4awA7RhRGbpY%3D&resulturl=Tod25wCLmE7njVJidE0kzSjdhu8VmFFgSKSsUhxrryYjQcAfcnrlew%252FPg5fFNk1mL8DZ5byvnoz7eL4opVaRJa2KQa3z%252BvAh68iIPiGqQcI3yyCY90EK4g%253D%253D&refurl=Tod25wCLmE7njVJidE0kzSjdhu8VmFFgzq7zTzEB%252BYbDk0JHEFpMVhjGdFvzPAVkA7GcCQHibwkPJtnBWBFnRRqG4qZiGu8q%252FUYucPoiAxibK1unUOyHN8PvuT9EQ%252ByP&q=nazdravljanje&contenttype=image%2Fjpeg&o=0&previewParam=8jP6M%252B3ivPh0l%252Bhi7FaPNAqdx1lJUYx0gX260Y14lj0%253D][/link]user posted image

V glavnem je pa noro da drajver prpelje in pol če hočeš da ti pomaga nest v flet ti zaračuna dodatnih 30 ojrouser posted image .....no v glavnem moj big bradr  je to zastonj naredu tko da smo mal pršparaluser posted image

Drugač pa vsee po starem.....

Aja čebela.....sam res teb se pr hani še v 5 mescu al kdaj smo mel tisto šolo, ni nič poznal trebuhuser posted image ......mi ni blo jasn kaj tm delašuser posted image
Mal heca....ampak res v primerjavi z mojim đajent trebuhom si mela res mejhnegauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
7.9.2010 10:50:10   
TAMIKA3

Dan!

Vremeuser posted image , ampak jst sm vseen vesela ker so nam zdj pripeljali kuhinjouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

V glavnem je pa noro da drajver prpelje in pol če hočeš da ti pomaga nest v flet ti zaračuna dodatnih 30 ojrouser posted image .....no v glavnem moj big bradr  je to zastonj naredu tko da smo mal pršparaluser posted image

Drugač pa vsee po starem.....

Aja čebela.....sam res teb se pr hani še v 5 mescu al kdaj smo mel tisto šolo, ni nič poznal trebuhuser posted image ......mi ni blo jasn kaj tm delašuser posted image
Mal heca....ampak res v primerjavi z mojim đajent trebuhom si mela res mejhnegauser posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 7.9.2010 10:52:00 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
7.9.2010 10:52:50   
Čebel@
claud......user posted image user posted image user posted image  za kuhinjo....ja,jaz sem pri Hani imela res mali buši-sem jo nosila čist v križuuser posted image ......glede dostave je pa vedno tako-samo do vhodnih vratuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 7.9.2010 10:53:40 >

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
7.9.2010 10:56:41   
claud
tamika hvalauser posted image  zlata siuser posted image
kako tvoji kralji?
Bo bolniška kmal mimo?

čebela....ma ja no povsod bi zaslužl.....od vhoda do stanovanja ma pa 10 metrov ker smo itak v pritličju...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
7.9.2010 10:59:00   
Čebel@
user posted image  si naj nebi smele zlivat operila v nosuser posted image .....katera kaj ve okoli tega??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
7.9.2010 11:00:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

čebela....ma ja no povsod bi zaslužl.....od vhoda do stanovanja ma pa 10 metrov ker smo itak v pritličju...user posted image
nimaš kaj-tak je sistemuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
7.9.2010 11:02:06   
TAMIKA3

kako tvoji kralji?
Bo bolniška kmal mimo?

malenkost user posted image
šolski kralji ok user posted image user posted image ... vrteški pa prehlajeni user posted image user posted image ... danes je prvi dan bolniške... upam, da se do četrtka pozdravi, ker imava posvetovalnico user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo za kuhinjo, zdaj pa res še samo čisto malo manjka, a ne ?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
7.9.2010 11:03:20   
TAMIKA3

user posted image  si naj nebi smele zlivat operila v nosuser posted image .....katera kaj ve okoli tega??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mislim, da ne ... pokliči v lekarno

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
7.9.2010 11:04:19   
claud

kako tvoji kralji?
Bo bolniška kmal mimo?

šolski kralji ok user posted image user posted image ... vrteški pa prehlajeni user posted image user posted image ... danes je prvi dan bolniške... upam, da se do četrtka pozdravi, ker imava posvetovalnico user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo za kuhinjo, zdaj pa res še samo čisto malo manjka, a ne ?

Aaaaaaaaaaaaaaa čist pozabla...morm jst tud poklicatuser posted image

Naj se vrtičkar mali hitro pozdraviuser posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
7.9.2010 11:06:18   
TAMIKA3

kako tvoji kralji?
Bo bolniška kmal mimo?

Aaaaaaaaaaaaaaa čist pozabla...morm jst tud poklicatuser posted image

Naj se vrtičkar mali hitro pozdraviuser posted image user posted image
hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ne bosta ju3 že dva na bolniški user posted image user posted image ... pa šele začeli smo z vrtcem user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
7.9.2010 11:18:28   
claud
Ma veš kaj tud tale temperaturna razlika tok na hitr mal vpliva....sj bo bolš...user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
7.9.2010 11:39:01   
TAMIKA3
upajmo user posted image ... samo prihaja zima user posted image , pa bo spet smrkanja in kihanja user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
7.9.2010 11:42:20   
Ajvy

BIRDY in SHUKA

želim vama le vse najlepše in najboljše... ogromno zdravja,sreče in uživanja s svojimi najbližjimi.....lepo praznujta

user posted image

tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
7.9.2010 11:42:28   
Ajvy
jutro....

Birdy....full sem vesela, da je bilo vse ok...sem močno stiskala pesti....boš vidla, pol ga boš pa čez rok nosila..k nau htel ven...lump mali user posted image user posted image

ČEbela.
..čestitke za nečaka...kako mu je pa ime?
Glede Hane pa...joj...te male ne-radosti vrtca.....uf...hitro naj gre čina stran...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša....jutro...kako smo kaj, mati?

TAmika.
..ojej...revčki mali.....upam,da se čimprej vsi navadijo...
Bravo Tristan...kako lepo papa malico user posted image user posted image

mihailo.
...ojej....upam, da bolečina čimprej popusti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BOlniška...zakaj pa ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
7.9.2010 11:42:54   
Ajvy

danes ko bo sjmm v družbi dveh user posted image user posted image  jo bo ziher zagrabilo še za enega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
7.9.2010 11:44:52   
Ajvy

ti smeš samo fiziološko..

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
7.9.2010 11:44:58   
Ajvy

upajmo user posted image ... samo prihaja zima user posted image , pa bo spet smrkanja in kihanja user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam res..pr nas že teče z noskov.....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
7.9.2010 11:49:26   
Čebel@
ajvy.......nisem vedla tega s operilomuser posted image user posted image user posted image .....2 dni sem si ga špricala-bi me mogl skrbet???......nečaku je ime Tilen.....pri vas tudi že noski puščajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.