Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 17:30:17
|
|
|
|
sjmm
|
Majči in oči sta šla še po nekaj malenkosti v knjigarno...v mesecu septembru...smo redni obiskovalci jz pa kuham še za ju3, da bosta fanta lahk koj jedla k prideta iz šole...juhca je že končana, narastek pa se še peče pa sušilc me neki kliče...je zgleda že posušu
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 18:01:00
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Danes me pa ledvice matrajo ,sploh ne morem lulat tok kot imam obcutek,sem vzela spazmex Se eno vprasanje ...Kje se kupijo kasetniki za jedilni pribor ,ki gredo v predal od kuhinje ???Mislim na te velike ,ker moji predali bodo meterski....Vsepovsod majo te majhne... Hvala za odgovore... tole z ledvicami se pa ni za hecat tako, da priporočam zdravnika.... kasetniki v Ikei ziher drgač pa pomoje v rutarju Sej vem,sej me skoz matrajo odkar sem noseca,v bosni ko sem bila sem imela tudi en napad ...zdravnikom povem ampak so mi dali spazmex in to je to,ce bo pa napad boste pa tak v bolnico prisli....ker v prvi nosecnosti sem imela ledvicne kamne in napad in sem bila v bolnici...celo nosecnost sem mislila da me hrbet boli v bistvu so bile pa ledvice in to sem ugotovila ,ko so mi dali spazmex v zilo in ni bilo bolecine v hrbtu...
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 18:08:19
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana pančka.....je čist revica....vročina še vedno 38,tko da sem ji dala svečko,pa kar na silo operilp,tko da upam da bo koker tok spala...zjutraj bom videla kakšno bo stanje za v vrtec....grem nekaj malega pojest,pod tuš in pa kar spat se tipkamo jutri
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 18:29:26
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana pančka.....je čist revica....vročina še vedno 38,tko da sem ji dala svečko,pa kar na silo operilp,tko da upam da bo koker tok spala...zjutraj bom videla kakšno bo stanje za v vrtec....grem nekaj malega pojest,pod tuš in pa kar spat se tipkamo jutri upam, da boste mel kolker tolk dobro nočko.....dj ji zraven posteljice posodo z vrelo vodo.....pa magari ji ene 2x ponoči zamenjaj....to pri nas fuuuulll pomaga, da vlaži zrak in lažje dihajo.....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 18:31:33
|
|
|
|
petrušk_
|
sjmm....ja ne sj men je hudo, sam ne valim pa krivde na vrtec, vem , da je pri nekaterih pač tako in nekoliko dlje traja....itak je pa fuuulllll težko ko jo slišim jokat....ampak bomo mogli preko tega ni kaj..... kje pa je kaj tamikaaaaa?????? odkar ma mulčke po šolah in vrtcih pa nima časa za rr...se relaksira 1000 %
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 18:39:44
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ sjmm....ja ne sj men je hudo, sam ne valim pa krivde na vrtec, vem , da je pri nekaterih pač tako in nekoliko dlje traja....itak je pa fuuulllll težko ko jo slišim jokat....ampak bomo mogli preko tega ni kaj..... kje pa je kaj tamikaaaaa?????? odkar ma mulčke po šolah in vrtcih pa nima časa za rr...se relaksira 1000 %
|
|
[Brisano sporočilo] 6.9.2010 18:47:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 19:49:47
|
|
|
|
Urša08
|
čebela za Hano, da se čim prej pozdravi kolumbo a se jutri vidimo - prideš?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 19:52:25
|
|
|
|
Urša08
|
Popoldan je moj mal tamalčedva vn peljal, so nekaj delali okoli hiše, jaz sem pa uspela kuhinjo pospravit pa dnevno - itak sedaj ni nč več vidt . Za večerjo je moj spekel palačinke na Nejčkovo željo in so vsem pasale. Jaz sem pa ta cajt tamaledva potoširala , potem večerjica , pidžamice in sedaj še risanka potem pa via postelja. Jaz se morm še pod tuš spravit, potem pa mal čajčka in na kavč. Jutri pa novim zmagam naproti.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 19:54:09
|
|
|
|
Katjusa
|
mi smo pravkar prišli not smo hotl it tle sam račke pa srnce gledat pa je beni v hrib zavil in smo šli do sosedov so se otročki mal igral in si povedal kako je v vrtcih zdej pa hitro mal večerjice pa spat..... mojga še ni upam, da mu bo ratal dons čim več zbrusit, da lahko jst ju3 belim se tipkamo večerja je zavrela čebela držim pesti za lepo noč..... jst jima tud filam operil v noseka že 3 dni zvečer ker sta mal kihala do sedaj se še ni razvilo v kake potoke med tem k jst imam pa vse zabasano.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 20:50:48
|
|
|
|
birdy
|
Claud, se spomnim da si ti rodila pravo korenjakinjo v medenični vstavi Jst sem bla takrat prepričana da si mela CR. Mi je moj prebral iz neta težo tvoje male pa sem mu prov rekla, da si ziher rodila s CR. Mene sam porod, popadki ne skrbijo v medenični vstavi. Ampak glede na to, da bo ta očitno bolj velik in da sem mela pri Neli vakum si ne predstavljam rodit kakega prov velikega otroka v medenični. Mam menda že tko al tko premajhno medenico za velike otroke rojevat, tko brez pomagal mislm. Smešno, tok me je skup, medenico mam pa premajhno
|
|
[Brisano sporočilo] 6.9.2010 22:07:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 22:19:10
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Claud, se spomnim da si ti rodila pravo korenjakinjo v medenični vstavi Jst sem bla takrat prepričana da si mela CR. Mi je moj prebral iz neta težo tvoje male pa sem mu prov rekla, da si ziher rodila s CR. Mene sam porod, popadki ne skrbijo v medenični vstavi. Ampak glede na to, da bo ta očitno bolj velik in da sem mela pri Neli vakum si ne predstavljam rodit kakega prov velikega otroka v medenični. Mam menda že tko al tko premajhno medenico za velike otroke rojevat, tko brez pomagal mislm. Smešno, tok me je skup, medenico mam pa premajhno Ja moja je bla kr korenjakinja, pa je blo kr kul... Ce je pa tko kot pravis sm pa prepricana da ti bojo avtomatsko CR delal.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 6.9.2010 22:55:37
|
|
|
|
Maksi1
|
ČEEERRR! Od zadnjega javljanja (mislim, da v sredo) je blo pr nas "na noro". Pucanje, obiski, peka za roj. dan od moža (btw: na isti dan kot od Ajvy) in potem ponovno pucanje po obiskih. Zdej čakam, da opere še en stroj, potem pa grem pod odejo. Danes sem po 18 dneh dopusta, šla nazaj delat in ne boste verjeli: ponovno se napoveduje teden "na noro". Še dobro, da naša tamala v vrtcu nima problemov. Birdy - sem vesela, da si doma in da je potrjeno za dečkota. Držim pesti, da bo vse ok in boš 2 v 1 še kar neki časa. Antonia - iskrene čestitke! Tudi zate držim vse štiri pesti (čeprav na stopalih je to kar težko, ma zate in Birdy z veseljem )! Claud - tudi tvojo zgodbo sem prebrala in sem se zamislila. Hitro se lahko tole vsakomur zgodi in res fajn, da si ohranila mirno kri in da je potem bil srečen zaključek. Ekola, naj bo to za zdej vse. Imejte se dobro!
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 7.9.2010 6:58:28
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 7.9.2010 7:00:21
|
|
|
|
Čebel@
|
danes častim jaz-sem ob 20.58 dobila še enga nečaka...je pa full mejčken 2800g in 42cm Hana je nočko lepo prespala,zdele ji grem zmerit TT,pol se bom pa odločila glede današnjega vrtca
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 7.9.2010 7:07:52
|
|
|
|
Čebel@
|
BIRDY in SHUKA želim vama le vse najlepše in najboljše... ogromno zdravja,sreče in uživanja s svojimi najbližjimi.....lepo praznujta
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 7.9.2010 7:15:46
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ BIRDY in SHUKA želim vama le vse najlepše in najboljše... ogromno zdravja,sreče in uživanja s svojimi najbližjimi.....lepo praznujta Vse naj naj in vse lepe želje tud od mene in Larise! Cmok cmok cmok!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 7.9.2010 7:21:57
|
|
|
|
simonakr
|
Pismo tole citiranje je pa zdej tud kr nekej!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 7.9.2010 7:26:18
|
|
|
|
simonakr
|
JUTRO!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 7.9.2010 7:39:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ danes častim jaz-sem ob 20.58 dobila še enga nečaka...je pa full mejčken 2800g in 42cm Hana je nočko lepo prespala,zdele ji grem zmerit TT,pol se bom pa odločila glede današnjega vrtca tamala mi je pisala da se je zatipkala-ima 48 cm Hana je doma,je čist adijo...skos jokca .....tt ima 37C
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 7.9.2010 7:42:48
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ BIRDY in SHUKA želim vama le vse najlepše in najboljše... ogromno zdravja,sreče in uživanja s svojimi najbližjimi.....lepo praznujta Še mi se pridružujemo čestitki
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 7.9.2010 7:43:36
|
|
|
|
Urša08
|
Čebela čestitke za nečaka pa en tavžent pikic pokic za Hano
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 7.9.2010 7:45:20
|
|
|
|
Urša08
|
Naša nočka bila v redu. Sem se zjutraj kar brez budilke zbudila . Sem pa čist zmešana in mojmu pozabla dat ruzak za Nejca, njemu se je pa ful mudilo k je zmenjen pr zobarju . Sedaj na hitrco mal kuhno popedenam da se ne bosta Sjmm in kolumbo ustrašle
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 7.9.2010 7:49:00
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ BIRDY in SHUKA želim vama le vse najlepše in najboljše... ogromno zdravja,sreče in uživanja s svojimi najbližjimi.....lepo praznujta se podpišem kar pod tole lepo čestitko
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.