Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 19.7.2010 14:13:02
|
|
|
|
coris
|
hej punce javljam se nekoliko zaskrbljena. sem imela le 2 dni, pa še to drugi dan zelo švoh. poleg tega se je zgleda mojega virusa ki me je napadel pred 2. tedni nalzel še fant ...bivali smo v ne preveč čistem apartmaju. in izgleda kot bi imel herpes na svojem organu. maže si s kremo in stanje se izboljšuje. zdaj pa moja skrb oz strah obstaja....čez pribl 12 dni naj bi imela O. ali naj imava spolne odnose takrat ali ne ali mislite da je to nevarno zame da nebi še jaz tega fasala, po drugi strani bi riskirala, ker sem zadnji mesec na klomifenu AAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAA kaj naj naredim?????? zaskrbljena Coris
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 19.7.2010 15:00:18
|
|
|
|
lily32
|
se vam pridružujem. pred dvema letoma se je julijsko poletno obrestovalo in upam, da bo tudi letos tako. bomo poskušali narediti še enega ovenčka. Gremo v 4. krog, pričakujem 15. 8.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 19.7.2010 15:48:15
|
|
|
|
zvezdan
|
joj coris...ne vem kaj naj ti rečem. Če izpuščaji niso pozdravljeni potem bi jaz na tvojem mestu počakala. Je pa zoprno Mogoče si imela pa samo vgnezditveno, če si imela le dva dni.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 19.7.2010 16:15:58
|
|
|
|
ajtak
|
Danes se je ulila in se pridružujem avgustovkam, M ne pričakujem 12.8.- 3.krog
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 19.7.2010 18:52:16
|
|
|
|
Arwenko
|
Ola bejbe...upam, da ste vse ok, da uživate v poletju in ne trpite ppreveč v vročini. Upam, da vam ta mesec uspe in da bo čim več ovenčkov in ovčk drugo leto.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 19.7.2010 20:06:03
|
|
|
|
Ula33
|
Ojla punce.. Kako ste kaj? A pridno ! Sej pravim...se sreca, da je to tolk fajn aktivnost ! Drugace pa tud jaz upam, da bo cim vec malih ovenckov. Mislim, da bo avgust nas mesec...Dopust in sprostitev sta dobra kombinacija.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 20.7.2010 7:11:47
|
|
|
|
coris
|
hvala ti zvezdan fuuuulll zlato bitje si ker takoj priskočiš na pomoč. sm se odločla da počakava 10 dni in vidiva kaka je situacija. izpuščaji so skoraj izginili in ko jih sploh ne bo več bova še 1 teden počakala potem pa v akcijo . poljubčki od mene
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 20.7.2010 7:18:19
|
|
|
|
Anonimen
|
dan punce..... sem lahko tudi jaz anonimna zaenkrat...sva v drugem krogu...m ne pričakujem okrog 13.8 (mam mal pomešan ciklus) coris pa sta bila pri zdravniku, ker se mi zdi da bi se to moglo zdraviti...jaz ga imam zaenkrat vedno na ustnici, fant ga dobi redko...sem bila pa lani v situaciji, ko sem ga dobila glih pred operacijo in so mi celo zdraho nardili, da to ni kul...tako, da čakam na pregled sluznice, ker se mi preveč ponavaljajo in hočem vedt katero stopnjo herpesa imam...je baje nevaren če pride med notranje organe...in zdaj čakam da ga dobim, ker mora biti baje sveže narejen da ti gledajo lep pozdrav pa uzivajte punce
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 20.7.2010 7:56:28
|
|
|
|
coris
|
hej anonimna hvala za odgovor in pomoč jaz sem imela nek virus ki se je začel na nebu v ustih in dva čudna flekca na ustnicah potem se je to spustilo po grlu do danke... bila na infekcijski vzeli par flašk krvi in 2 brisa pa še vedno nič rezultatov. zgleda smo neki fasali v apartmaju kjer smo bivali baje pa so vsi testi negativni na kar so me testirali, enega pa še čakajo...me prav zanima, od tega je pa že skoraj 14 dni.... meni se je stanje izboljšalo samo po sebi v roku 5 dni, njemu se tudi, samo bi bilo pa dobro vedeti za kaj je šlo da se nebi ponovilo. hvala ti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 20.7.2010 8:20:18
|
|
|
|
lily32
|
se vam pridružujem. pred dvema letoma se je julijsko poletno obrestovalo in upam, da bo tudi letos tako. bomo poskušali narediti še enega ovenčka. Gremo v 4. krog, pričakujem 15. 8. bi prosila tisto, ki dela seznam, da me vpiše. sem se že zgoraj javila, a ste me verjetno spregledale. hvala
< Sporočilo je popravil lily32 -- 20.7.2010 8:21:50 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 20.7.2010 8:59:36
|
|
|
|
mojamura
|
dan....no mi pridno ker po sluzi sodeč mislim da ovuliram
< Sporočilo je popravil mojamura -- 20.7.2010 9:01:37 >
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 20.7.2010 9:48:34
|
|
|
|
Arual
|
Hey. Pa se vam malo zopet javim. Kako kaj?? No, pri meni ne najboljše, nisem reagirala na klomifen , je reko da folikli so a premajhni, da bi bila ovulacija. Ampak, mi bomo vseeno veselo , ker nikoli ne veš . Sicer, pa sem zopet zbrala pogum in se naročila v neplodnostni ambulanti .
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 20.7.2010 17:15:41
|
|
|
|
jacki
|
Hej, hej! Evole, jest imam sluzi na izvoz , kar brez testkov potrdi da imam O , zato pridno uživava .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 20.7.2010 19:56:51
|
|
|
|
ajtak
|
Hej, dejte mi pomagat, vidim, da vas je kar nekaj ki si merite BT, opazujete sluz, a si katera tipa maternični vrat?? A lahko malo opišete kaj natančno naj bi človek čutil in kdaj. Prebrala sem, da je spuščen in čvrst pred in po ovulaciji, med O pa se dvigne in zmehča. Ok, vse lepo in prav ampak jaz niti ne vem kaj tipam Drugače pa kar zavidam, tistim ki že ovulirate... jaz imam šele 3dan . Upam, da se kmalu poslovi in začnemo z akcijo.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 21.7.2010 8:47:18
|
|
|
|
MEGi20
|
Dan dan... Kako ste punce?? Evo jst čist delovno z špikanjem v križu, glavobolom in malce vrtoglavic imam zvečer ko se uležem in slabosti po najljubši čokoladi ... za kar krivim vreme in/ali PMS potihoma pa upam, da je uspelo; kajti če je bom imela perfektno darilce za svoj rojstni dan in en teden kasneje za lubekovega ajtak jaz sem si lani (4mesece) in v začetku tega leta merila BT(krivulje so bile a iz njih nisem nič razbrala- pa tudi G mi je rekla,naj pozabim na to in se prepustim), opazovala sem sluz, ki je enkrat mesečno obilna(takšna kot opisjejo G) in tipala vrat pa nisem uspela določiti O kaj šele zanositi. Sedaj se preprosto ne ukvarjam več s tem in moram rečt da je manj stresno. Preprosto ko sva oba za stvar; no včasih mu pa jaz namignem, da pa mogoče sem v tistih dneh ko lahko kaj storiva saj si vsak mesec (obdnobje 3 dni) zelo zelo želim intime ...sam ne me držat za besedo da je O ker nisem preverjala. jacki da vama rata tko da kr v akcijo! Arual pošiljam ti en velikkkk Me pa zanima a je katera, ki je seveda že nosečka (beri: jaz v svoji prvi nosečnosti sploh nisem vedela do 13t da sem noseča ker ni bilo znakov) kaj čutila kak teden pred pričakovano ? LP;megi
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 21.7.2010 9:04:47
|
|
|
|
mojamura
|
čao čao punce MEGi20 jaz nisem nikoli nič čutila pred pričakovano . enostavno je ni bilo. pa tudi v obeh nosečnostih mi ni bilo slabo in nič....kar cvetela sem
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 21.7.2010 9:05:27
|
|
|
|
zvezdan
|
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20 Me pa zanima a je katera, ki je seveda že nosečka (beri: jaz v svoji prvi nosečnosti sploh nisem vedela do 13t da sem noseča ker ni bilo znakov) kaj čutila kak teden pred pričakovano ? LP;megi Ja megi20 ko sem bila jaz prvič nosečka sem že pred prvo vedela oz. sumila. takrat sploh nisem vedela kakšni znaki morajo biti in se niti nisem obremenjevala. Kakšen teden po ovulaciji sem zbolela (nahod) -pač nič nenavadnega, potem sem si barvala lase in nikoli nobene reakcije na barvo no takrat ko mi je kapljica barve padla na roko sem dobila grozno reakcijo....pa sem si rekla hmmm no ja, potem so me začela boleti prsa (drugače kot pred ) tako da se bredavičk niti dotakniti nisem smela in povečala so se tako da je celo moj opazil (drugače nisem ravno obdarjena ). no pa blazno mi je vse smrdelo. v pisarni sem non stop špricala s parfumom...takrat sem mislila da smrdi sodelavec pa sem potem ugotovila da ni tako Revež. kako pa da do 13t nisi vedela da si nosečka n opazila da nimaš ?
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 21.7.2010 9:12:19
|
|
|
|
mojamura
|
zvezdan hehehe....zdaj si me spomnila, da sem tudi jaz pri prvi imela zelo občutljive prsi...še preden sem delala test
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 21.7.2010 10:15:44
|
|
|
|
MEGi20
|
zvezdan delala sem teste, ki pa so mi pokazali minus potem pa sem se naročila G ,ki me je naročil na pregled UZ saj z dragim nisva delala na . In ko sem prišla na UZ mi je rekla da sem nosečka je blo lubitu žal ker ni mojega izraza na obrazu slikal še dans pripoveduje o tem.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 21.7.2010 11:22:48
|
|
|
|
zvezdan
|
To pa res, če ne načrtuješ moraš res smešen obraz narediti ko ti povejo Jaz tudi prvič nisem načrtovala in sem kar gledala v tist test pa si govorila ja kako je pa to mogoče....ja kako saj vsi vemo kako otroci ratajo mi je moj rekel Smo bili tako veseli sam je žal šlo naprej ja no ti je bilo pa prišparanih teh najhujših 13 tednov ko je vse rizično
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 21.7.2010 22:46:07
|
|
|
|
Ula33
|
Tolk mi je zanimivo brat, ko pišete, kako je bilo, ko ste bile . Verjetno mora biti to res poseben/nepozaben obcutek. Verjetno si je tezko predstavljati, dokler v tebi res ne raste mala pikica ! Upam, da bomo vse kmalu to dozivele. Drzim pesti za vse nas!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?