Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 15.8.2010 16:13:41
|
|
|
|
latka
|
Pozdravljene! No mi smo nazaj z morja, kjer nam je bilo super, vendar še vedno ne morem verjeti, kaj se mi je zgodilo, namreč jemala sem Dabroston za prestavitev M, ki bi jo morala dobiti en dan pred morjem, vendar nisem,torej vse ok, no potem pa na 6 dan jemanja krvavitev, pa vsak dan močnejša, še posebej 4 dan zelo-zelo močna(ponavadi imam takrat samo še par kapljic), pa še podaljšala se je na 8 dni(drugače imam M 5 dni)!Kako se je to moglo zgodit, čeprav sem jemala tablete?Tako sem bila žalostna na morju ! Skratka, lahko me barvate , naslednjo M pa pričakujem sredi septembra!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 15.8.2010 20:00:37
|
|
|
|
Ula33
|
Ajtak ISKRENE ČESTITKE !! Avgust je res dober mesec. Mene pa je zal na morju obiskala , tak da me obarvajte modro. Ssem bla kar žalostna . Sam kaj čemo-očitno nama še ni namenjeno... Sem pa pozitivna, da nama uspe v septembru... Za ostale pa še držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 15.8.2010 20:22:23
|
|
|
|
smeška83
|
Latka in Ula
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 16.8.2010 7:49:10
|
|
|
|
Arual
|
Hey. Kako kaj?? No pri nas ne kaže najboljše, zaradi morja sem si prestavla , zdajpa zgleda da bo prišla v svoji veličini saj se rjavi izcedki že kažejo, tako da me lahko obarvate modro. Čestitke vsem nosečkam. Tudi nam bo enkrat uspelo.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 16.8.2010 9:49:32
|
|
|
|
cori
|
Evo mene je obiskala točno na 29. dan. Eno uro pred tem sem imela BT še visoko..... Hmmm občutki pa mešani, ponavadi sem razočarana, tokrat niti ne....sem imela občutek, da ta mesec ne bo nič, čeprav smo bili med ovulacijo kar preveč pridni . Je pa dobra stran v tem, da se mi bodo cikli vrnili na dolžino pred porodom ....eh kaka tolažba lep dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 17.8.2010 12:28:51
|
|
|
|
bučkabb
|
no mene lahko obarvate kar modro in grem v boje naslednji mesec, kdaj še ne vem, ker še vedno ni odnikoder, pa je že 39 dan cikla. delala sem tri teste in nobeden ni pokazal , tak da sigurno nisem in sedaj ssamo čakam kdaj se bo končno prikazala v vsej svoji veličini Lp vsem in držim pesti za čim več roza pobarvanih
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 17.8.2010 14:21:35
|
|
|
|
witch
|
Uuuu polovica meseca je mimo in imamo kar 7 nosečk čestitam vsem in vam želim lepo nosečnost Prav lepo je prebrati take lepe novičke Jaz sem še kar na dopustu in res samo kdaj pa kdaj pridem do neta. Jaz bi naj včeraj dobila M in je ni (na seznamčku imam malo pozneje datum ). In ni nobenih zankov za M in ne za N Še kakšen dan, dva bom počakala in če je nebo naredim test. Seveda pa vam bom sporočila roza ali modre novičke Za vse ki bomo še lulale da nas bo čim več nosečk Lep dan vam želim
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 17.8.2010 15:09:01
|
|
|
|
mladika
|
wich pa kje si ti?????????? je prav tuga k te ni kle gor... jst močno stiskam pesti da pa zdej neki bo,je že čas da tut midve zagledave .Sej to je mogoč dobr da nimaš znakov ne za eno ne za drugo,sej jst jih tut nimam za nič še!!Sem si pa smet merla BT zdej že trti mesec in mislim da pr meni to ne funkcionira oz. moje telo pol po tem ne funkcionira
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 17.8.2010 17:53:16
|
|
|
|
Nitkica11
|
kje ste cvekice? Ta tema je kar malo potihnila. witch ti kar uzivaj na dopustu in nam le poročaj lepo novico! mladika men BT tudi sploh nic ne pokaze pac nisva te srece da bi nama to pomagalo.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 17.8.2010 20:00:58
|
|
|
|
mladika
|
ja res zgleda da nismo te sreče zgleda da bo treba probat še z O testi da vidm kak pa uni kej pokažejo...ker meni je sicer graf na ff-ju zaznal 3 mesece na isti dan,to je na 11 ovulacijo,sam M je pa pol prišla 5-7 dni kasnej kot bi mogla ne vem meni s to BT res ne gre...bo treba lepo čičat pa čakat,sam to čakanje res ubija!!!sicer se pa G vrne z dopusta 20.8. in mislim da jo bom šla mal obiskat...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 17.8.2010 21:20:46
|
|
|
|
Nitkica11
|
mladika upamnje umre zadnje! Jaz sem na prvo nosecnost cakala dobro leto, res da sem imela cikle razlicne od 32-40 dni ali vec in me je kod strela iz jasnega zadela ravno tisti mesec ko sem najmanj pricakovala. Bila sem tudi pri G in mi je naredila UZ rodil in je bilo videti vse vredu. Nazalost se nosecnost ni dobro koncala. Upam da nama sedaj rata kaj prej in da nam uspe priti do konca. Sedaj se niti ne obremenjujem vec in ko bo bo pa ceprav na cakava ze 2 leti, prvi bi se moral roditi ravno v avgustu.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 18.8.2010 8:02:59
|
|
|
|
smeška83
|
Meni BT kaže, da je ovulacija, sprožena s klomifenom bila prejšnji teden, tako da fejst držat pesti punce Tako lepo bi bilo dobiti najlepše darilo za poroko prihodnji teden ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 18.8.2010 9:38:36
|
|
|
|
Klaraklara30
|
Da vas malo pozdravim... Pri meni še ni duha ne sluha o M ali o . Sicer pa ne vem natančno, kako dolgi cikli naj bi bili sedaj po porodu, saj še vedno dojim, M pa sem imela samo 1x (prejšnji mesec - prva po porodu). Po starih ciklih bi naj M že dobila, samo test ni pokazal . Bom še kakšen teden počakala in potem spet naredila test, če se seveda prej ne oglasi . Držim pesti za vse, ki upate na ta mesec, bravo vsem, ki vam je že uspelo in za tiste, ki se selite v naslednji krog.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 18.8.2010 10:06:17
|
|
|
|
bučkabb
|
evo pa je včeraj prišla na obisk tako da sem sse že preselila na septemberske borke, ki se bomo borile za čim več roza barve upam da nam v drugem krogu uspe, za prvorojenkin 2 rojstni dan bi lahko še vedela ali bo test pokazal
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 18.8.2010 10:52:13
|
|
|
|
Tejchy25
|
Hei :) Dolg me že ni blo, sm vidla, da sm kr ene par mesecev preskočila. Zj bi pa prosila če me daste na seznamček za 22.8., 28 krog. Bomo vidl, če smo mogoče na morju kej uspel :) No uživajte pa držim pesti za vse ki upate!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 18.8.2010 17:02:14
|
|
|
|
spaghetek
|
Pozdravljene, Ceprav nisem vec med tistimi, ki se trudijo pa se vedno spremljam kaj se dogaja na tem forumu. Sem hotla sam vsem povedat, da tocno vem kako se pocutite, ampak ne obupat. Jst sem ze mislila, da nic ne bo in bo treba na IVF, ampak nama je potem ratalo po dveh letih razocaranj in neskoncnih negativnih testov. Vem, da bo tudi vsem vam uspelo videt tisti magicni pozitivni rezultat, samo ne obupat in pozivitno glejte na prihodnost.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 18.8.2010 17:39:56
|
|
|
|
mladika
|
spaghetek hvala za te besede sej jst ne obupavam sam sej veste kak je zoprno tisto čakanje al bo al ne bo... me pa tolaži to da nisem sama v "tem projektu" in da je okoli mene še mnogo drugih punc ki doživljajo isto kot jaz in ki me razumejo in vedno najdejo kako spodbudno besedo!!!TUDI NAM BO ENKRAT USPELO!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 19.8.2010 7:56:15
|
|
|
|
lidik
|
tetka witch !!!!!! Kaj res tako dobro kaže????????? Jupi Hitro ko bo kaj novega mi sporoči !!!!!!!!!!!!!!! mladika kako bi bilo to lepo da vama z tetko witch v istem mesecu uspe !!!! V glavnem glej da tudi ti ne pozabiš na mene in mi obvezno takoj ko bo kaj novega sporočiš !!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 19.8.2010 12:52:10
|
|
|
|
jacki
|
Ajej, kaj pa se je zdej sredi avgusta nekej ustavlo in začelo barvat z modro barvo ?!?!? fuje, fej, ne maram te barve DAJMO PUNCE, da se ostalepobarvate ROZA!!! ROZA JE ZAKON
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 19.8.2010 15:57:35
|
|
|
|
mladika
|
mene tudi žal pobarvajte v modro,je tetka tečka prišla danes in celo tak kot je mogla po grafu od BT,zgleda pa da je neki začel funkcionirat nič grem k septembrčicam novim zmagam naproti,za vas bom pa še naprej stiskala pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 19.8.2010 20:11:48
|
|
|
|
Klaraklara30
|
Kje se skrivate punce? Pod rjuhcami ? Pri nas nič novega, še vedno ni, me pa nekaj špika v trebuhu in križu, kar ponavadi pomeni prihod tečke. Bomo videli. Sploh ne vem, kdaj naj delam test, ker ne vem, kako dolgi bodi moji cikli po porodu. Kot sem že napisala sem enega že naredila pred dnevi, ampak je bil negativen. Ah, saj veste, čakanje ubija... Lepo se imejte, pa kaj se oglasite :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 19.8.2010 21:52:43
|
|
|
|
Ula33
|
Mladika ! Verjamem, da bo za nas september dober mesec! Ostalim, ki še čakate pa veliko ! Spaghetek hvala za spodbudne besede! Sam, ko je pa tako težko čakati. Preden sva začela delati na , si res nisem mislila, da bom ob prihodu tolk žalostna in razočarana. Ja, sam verjamem, da bo nam vsem uspelo!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2010 20.8.2010 9:09:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen jaz imam pa danes take čudne krče v trebuhu in neka rdečina se spodaj dela in me je kar malo strah.moja G je odsotna do 20. Upam ,da se nebo ponovil februarski izid bm Jutro No se oglašam malo pozno ,ker imam težave z internetom....hvala siolovcem ...zdaj je boljše..... No v glavnem šla sem v Lj.p in naredili so UZ.Saj sem vedela ,da se sploh še nič nebo videlo...pa ko je pogledal na UZ,je rekel"Ja gospa zakaj pa ste vi tukaj?????"Jaz vidim samo nič hudega slutečo luteinsko cisto ,zato tudi nimate M.!!!!!!!!Pol pa mu pokažem test in reče ,no bomo pa še kri vzteli in sem šla iz ordinacije.Test je pokazal 14,83 enot...tako da je rekel da nekaj se bo morda razvilo ali pa da ta cista dela te hormone.V glavnem ginekološko nisem noseča.....pregled imam pa drug teden,tko da čakam kaj se bo naredilo.Krvavim pa nič,slabo mi je pa ful in na momente bi bruhala ..... bm
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?