Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: poletna prevleka za Römer Safefix Plus 1.7.2010 10:15:56
|
|
|
|
Naja31
|
Ja, jaz jo imam. Vsakič ko daje preleko gor ali dol se jezim zaradi teh pasov. Sploh ni enostavno in precej zamudno. Zadaj odpreš plastični pokrov in sneš pasove dol s tiste kovinske zaponke. Samo pazi, da si zapomneš kateri pas kam paše, da boš potem pravilno nazaj naštimala.
|
|
|
|
RE: poletna prevleka za Römer Safefix Plus 3.7.2010 11:37:32
|
|
|
|
Roberta69
|
To je res cel projekt, zato sem dala jaz narest dodatno prevleko šivilji, kjer je naredila pod pasovi daljše odprtine, ki so zaprte z ježki in je preoblačenje enostavno. Ko smo originalno dajali gor/dol bi proizvajalce najrajši na gobec . Res je totalno nepraktično, tako da je bila naša prevleka že čisto umazana, ker se nismo hoteli spet ukvarjat s tem, pa še barva mi je čist grda.
|
|
|
|
RE: poletna prevleka za Römer Safefix Plus 3.7.2010 12:35:23
|
|
|
|
Tanja_
|
Midva jo tudi nisva znala namontirat, pa sva šla kar prodajalke v BC vprašat. In v bistvu snameš ob straneh prevleko dol in se tam spodaj konča tisti del pasu, ki gre čez trebuh, je z eno kovinsko priponko zapet, vzameš tisto priponko dol, pa pas ven, obleko čez in potem vse nazaj zmontiraš.
|
|
|
|
RE: poletna prevleka za Römer Safefix Plus 6.7.2010 10:26:44
|
|
|
|
salcka
|
bom poskusila. najlepša hvala.
|
|
|
|
RE: poletna prevleka za Römer Safefix Plus 6.7.2010 21:48:46
|
|
|
|
ledenka
|
tole z ježki pa ni slaba ideja me zanima, če lahko tudi na originalno prevleko to naredijo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?