poletna prevleka za Römer Safefix Plus (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


salcka -> poletna prevleka za Römer Safefix Plus (1.7.2010 10:07:59)

ima katera to prevleko?
jaz sem jo kupila in je ne znam "namontirat". ne vem, kako se pasi dajo dol, da jih lahko potegnem skozi zgornje luknje.




Naja31 -> RE: poletna prevleka za Römer Safefix Plus (1.7.2010 10:15:56)

Ja, jaz jo imam.
Vsakič ko daje preleko gor ali dol se jezim zaradi teh pasov.
Sploh ni enostavno in precej zamudno.

Zadaj odpreš plastični pokrov in sneš pasove dol s tiste kovinske zaponke. Samo pazi, da si zapomneš kateri pas kam paše, da boš potem pravilno nazaj naštimala.





Roberta69 -> RE: poletna prevleka za Römer Safefix Plus (3.7.2010 11:37:32)

To je res cel projekt, zato sem dala jaz narest dodatno prevleko šivilji, kjer je naredila pod pasovi daljše odprtine, ki so zaprte z ježki in je preoblačenje enostavno. Ko smo originalno dajali gor/dol bi proizvajalce najrajši na gobec [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Res je totalno nepraktično, tako da je bila naša prevleka že čisto umazana, ker se nismo hoteli spet ukvarjat s tem, pa še barva mi je čist grda.




Tanja_ -> RE: poletna prevleka za Römer Safefix Plus (3.7.2010 12:35:23)

Midva jo tudi nisva znala namontirat, pa sva šla kar prodajalke v BC vprašat. In v bistvu snameš ob straneh prevleko dol in se tam spodaj konča tisti del pasu, ki gre čez trebuh, je z eno kovinsko priponko zapet, vzameš tisto priponko dol, pa pas ven, obleko čez in potem vse nazaj zmontiraš.




salcka -> RE: poletna prevleka za Römer Safefix Plus (6.7.2010 10:26:44)

bom poskusila.
najlepša hvala.




ledenka -> RE: poletna prevleka za Römer Safefix Plus (6.7.2010 21:48:46)

tole z ježki pa ni slaba ideja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] me zanima, če lahko tudi na originalno prevleko to naredijo.




Roberta69 -> RE: poletna prevleka za Römer Safefix Plus (7.7.2010 10:48:45)

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

tole z ježki pa ni slaba ideja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  me zanima, če lahko tudi na originalno prevleko to naredijo.


Ne bi smelo biti problema, šivilja ali kdor koli že, samo prereže po dolžini (kjer so odprtine za naramnice) in spodaj prišije ježke - na tak način je preoblačenje sedeža čisto nekaj drugega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




Stran: [1]