|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
11.1.2011 19:37:59   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo miklarom

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
11.1.2011 20:58:37   
Zojatisa
Dober večir punce
Naj vam povem da glede ultrazvokov, razgovoro in spermografov delajo normalno v MB
lp

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
   [Brisano sporočilo]
12.1.2011 10:25:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1278
12.1.2011 17:11:49   
pikovit
Punce hvala za info. o € za postopek.A pa kaj veste kolk pride gonal in dipherilin?
Saj te te cene,ki ste jih navedle,so samo za postopek,brez zdravil,kaj ne?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
12.1.2011 17:12:31   
pikovit
MatejaG kako se kaj počutiš user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
12.1.2011 18:31:18   
beba75
miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za tako lepe novičke! Zdaj pa le tako naprej in do konca!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
12.1.2011 19:02:47   
miklarom
beba75 - o, hvala user posted image , kako si mi kaj ti

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
12.1.2011 19:04:49   
miklarom
pikovit - lej cel postopek z inekcijami te pride v MB od 2000 - 2500  evro-v , tako so že meni rekli ko sem mislila enkrat iti samoplačniško, tak to je vse skupaj

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
12.1.2011 19:48:08   
september1
miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa srečno do konca.

kje pa je talika? a je že šla v Rim?

beba kako si pa kaj ti?

mi smo začeli z uvajanjem GH, prvi in drugi dan je  mal čudn gledal in bljuval ven, zdaj pa veselo papca vse kar mu ponudim.

zaljubljena naj krčki ne bodo pehudi in da bi čimprej minili.

Neposredna povezava do sporočila: 1284
12.1.2011 20:27:06   
Matejčika
Jaz pa sem danes bla na UZ, pa imam zopet PCO (prej je blo kako leto mir) torej polne jajčnike cist in da ta ciklus nebom dobila pingvinčkov. user posted image user posted image user posted image user posted image Drug ciklus pa s tabletami. Jaz sem čisto potrta. Pa a mora res it vse narobe??user posted image

Mikla, ti si imela te tablete, ne? Kaj mi lahko o njih poveš, jih še ne poznam. Kaki stranski učinki, kaj je kaj slabše, če jemlješ te tablete od tega, da bi bil naraven ciklus? Kaj se lahko tudi zgodi, da kljub tabletam nebom imela O in nebom dobila pingvinčkov? Jaz bom lepega dne dobila pop.izdi.tis!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
13.1.2011 7:58:11   
zaljubljena23
september, hvala...

Matejčikauser posted image user posted image , sicer pa saj sama veš, da PCo ni tako grozna diagnoza...Jaz ga imam tudi, pa smo uspeli...Pač so potrebne tablete za spodbuditev ovulacije...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 1286
13.1.2011 8:42:36   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa

Dober večir punce
Naj vam povem da glede ultrazvokov, razgovoro in spermografov delajo normalno v MB
lp

jap, delajo povsem normalno, pokličeš prvi dan ciklusa in se zmeniš kdaj prideš dati kri, potem pa UZ-ji in spremiogrami, pa andrologi...pač vse kar je potrebno...marec ko naj bi lab zaštartal bo pa tudi hitro tukaj...mi zdaj čakamo da pride user posted image  potem pa moramo dati skozi ponovno vse preglede kar se krvi in spermiograma tiče, sva zamenjala center...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
13.1.2011 10:24:20   
miklarom
matejčika - ne se sekirati če imaš PCO jajčnike, tudi jaz sem jih imela lani v oktobru, mi prekinili postopek s pingvinčki, v novembru začela s tabletkami Femoden, ki jij jemlješ od drugega dneva M po 3x1 tbl in bo ovulacija uspešna, te tabletke ti pa naredijo ovulacijo in odebelijo sluz,  jaz sem tudi pri tej terapiji še vedno imela PCO obeh jajčnikov, pa poglej da je takoj uspelo s pingoti, tako da kar pogumno in veselo v novi ciklus s tabletkamiuser posted image

mausika - dobrodošla med nami in saj veš da ti želim da bo MB sedaj zate zmagovalen v to ne dvomim, držim pestke zateuser posted image user posted image user posted image

september1 - ne Talika še ni šla v Rim , bo pa po mojem kmalu in bo sporočila

< Sporočilo je popravil miklarom -- 13.1.2011 10:25:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 1288
13.1.2011 11:16:10   
Matejčika
Hvala obema!
Meni je rekel za neke druge tablete, ne femoden.
Pa še nekaj, če imam zdaj polno cist, potem to pomeni, da nebom dobila še tak kmalu M, kaj ve ste si jo sprožile s ustrogestanom oz. dabrostonom, al ste počakale (pa četudi 60 dni), da je prišla sama od sebe?

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
13.1.2011 12:10:17   
Anonimen
matejčika, potne stroške lahko uveljavljaš še 3 leta.user posted image

Mam pa eno vprašanje glede povračila utrogestana - sem nesla vlogo, kopijo recepta in račun na ZZZS in so rekli, da moram priložit tud izvide?? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1290
13.1.2011 13:49:36   
miklarom
matejčika - sorry narobe napisala za tabletke reče se jim Estrofem, to me vedno mal unese k je skor podobenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1291
13.1.2011 13:51:57   
miklarom
SS - ja res je priložiti moraš tudi kopijo izvida za kaj se zdraviš in da za to zdravljenje potrbuješ Utrogestan, jaz sem glih danes dobila nazaj iz ZZZS,  da mi povrnejo 100% stroške

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
13.1.2011 14:01:39   
Matejčika
Kaj to je posebej kak izvid, ki ti ga morajo dat za povrnitev stroškov, al velja to tisti od punkcije oz. transferja?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
13.1.2011 16:53:30   
miklarom
MATEJČIKA, - to je tisti izvid ko ga dobiš po oploditvi na katerem ti piše, da moraš jemati utrogestan do 12.tedna

Neposredna povezava do sporočila: 1294
13.1.2011 17:42:04   
pikovit
No tole pa tudi mene zanima,kako je to z povrnitvami stroškov.Katera lahko kaj več razloži plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
13.1.2011 17:43:40   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

pikovit - lej cel postopek z inekcijami te pride v MB od 2000 - 2500  evro-v , tako so že meni rekli ko sem mislila enkrat iti samoplačniško, tak to je vse skupaj

Miklica a sem tečna a neuser posted image ,samo moram vsaj približno vedeti,da mojega prepričam,da greva spet v MB user posted image Pa hvala ti fulllll user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
13.1.2011 17:45:25   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

matejčika, potne stroške lahko uveljavljaš še 3 leta.user posted image

Mam pa eno vprašanje glede povračila utrogestana - sem nesla vlogo, kopijo recepta in račun na ZZZS in so rekli, da moram priložit tud izvide?? user posted image user posted image

jebela cesta vse tole sem zamudila user posted image user posted image user posted image  matr sem jezna grrrr,pa a res tega nihče ne pove.Pišuka sej plačujem zavarovanje že cel lajf.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
13.1.2011 18:13:40   
mateja_goljev
ja tko je s povračilom, sm govorila na ZZZS in so mi poslali obrazložitev, ki jo pripenjam spodaj. to je za utrogestan, za povrnitev stroškov prevoza je pa tko, da ti povrnejo do najbližjega centra, men jih v tem primeru ne povrnejo, ker imam center v ljubljani, hodila pa sm v maribor.

poštovani!

Prejeli smo vaše vprašanje z dne 10.01.2011 in vam podajamo naslednjo
obrazložitev.

Zdravilo UTROGESTAN ni razvrščeno na pozitivno ali vmesno listo zdravil iz
česar izhaja, da ni pravica v breme obveznega zdravstvenega zavarovanja in
ga ni možno predpisovati na zeleni zdravniški recept v breme obveznega
zdravstvenega zavarovanja.

Vseeno pa je možno uveljavljati povračilo stroškov za vaše zdravilo na
podlagi izjemnega povračila, to pomeni, da se bo vloga obravnavala na
podlagi 259. člena Pravil obveznega zdravstvenega zavarovanja, ki v tretjem
odstavku določa, da se lahko zavarovani osebi izjemoma odobri povračilo
stroškov za zdravilo, ki ni pravica v breme obveznega zdravstvenega
zavarovanja. O odobritvi povračila stroškov odloča Direkcija Zavoda, na
podlagi priložene medicinske dokumentacije.

Iz navedenega izhaja, da morate, na vam najbližjo Območno enoto Zavoda ali
izpostavo, vložiti vlogo (lahko jo natisnete preko naše spletne strani in
izpolnete ali napišete lastoročno), vlogi morate priložiti medicinsko
dokumentacijo iz katere je razvidna diagnoza, številko vašega
transakcijskega računa, ki je potrebna v primeru pozitivno rešene vloge,
bele receptne obrazce in originalne račune lekarne, kjer ste zdravilo
kupili (v kolikor ste zdravilo že kupili) vendar ne starejše od treh
mesecev od dneva oddaje vloge. Povračila ni možno uveljavljati za račune,
starejše od treh mesecev od dneva oddaje vloge. V primeru, da bo vlogo
namesto vas oddal nekdo drug pa potrebuje tudi vaše pooblastilo.

V kolikor ste iz Ljubljane lahko vlogo oddate ali pošljete na naslov: Zavod
za zdravstveno zavarovanje Slovenije, Miklošičeva 24, Služba za nadomestila
in povračila - s pripisom za sobo 38.

Op. V Ljubljani ste predvidevam, v breme obveznega zdravstvenega
zavarovanja dobivali druga zdravila, lahko z isto učinkovino, ne Utrogestan
ali pa vam jih je izvajalec zagotovil iz lastnih sredstev. Zdravila pa so
zapisana na Kartici zdravstvenega zavarovanja v vaše dobro oziroma iz
varnostnih razlogov, v primeru da pride do nujnega stanja in zavarovanka
sočasno jemlje tudi kakšna druga zdravila, mora biti ta podatek viden
zdravnikom v izogib zapletom.

V kolikor potrebujete dodatne informacije prosim pokličite na številko:
01/30-77-348 v času uradnih ur.

Lep pozdrav!

Kalčič Saša
Strokovni delavec za izvajanje zavarovanja I.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
13.1.2011 18:46:42   
pikovit
Mateja hvala user posted image

No ja, moje komentar zakaj že plačujem zdravstveno zavarovanje?In zakaj se odločaš lahko za različne centre?Zato,da ti povrnejo stroške samo do najbližjega centra user posted image  in se lahko potem takem obrišeš pod nosom?A zato,nisem vedlauser posted image .Mislim tole je pa za user posted image  in za user posted image .

Barabe požrešne user posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
14.1.2011 12:13:50   
miklarom
pikovit - nič nisi tečna, sej zato smo tukaj da si med seboj  pomagamouser posted image , glede povračila potnih stroškov pa ti morajo povrniti ne glede na kateri center ti hodiš in nikakor ti ne morejo reči da se povrne samo do tvojega najbližjega centra to je v zakonu, jaz sem vedno dobila ,še tudi ko sem hodila v LJ in sedaj ko hodim v MB , nikoli mi nobeden nio kompliciral, tako da ti samo bodi vztrajna ne se pistiti. Jaz sem pa tudi že dobila včeraj od ZZZS da mi vračajo 100% povračilo za utrogestan

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.