|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
8.11.2010 10:08:00   
september1
ojla

beba pa ne no, vsak dan sm misla nate in držala pesti. user posted image user posted image

miši čestitke

miklarom držim pest še naprej.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 926
8.11.2010 11:14:48   
lučkamučka
beba75 žal mi jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 927
8.11.2010 20:26:24   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: beba75

Sporočam vam da je test pokazal veelik - user posted image user posted image user posted image user posted image . Čeprav sem se na to pripravljala me je zelo potrlo. Razočaranje je veliko še bolj zaradi tega ker ima mojuser posted image roj.dan čez 14dni , pa se je ponovila zgodba od lani. Pa tako sem si želela da bi mu lahko sporočila veselo novico.

Punce imejte se lepo, upam in želim da letos obišče božiček čim več od vas. RVI

beba, drži se. vsaka zase ve, kaj jo spravi pokonci. res mi je žal. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 928
9.11.2010 9:07:20   
talika81
bebauser posted image  user posted image  user posted image jočem s tabo. zelo mi je žal, da vama tudi tokrat ni uspelo. res sem si želela, da bi ti.

miklarom, kako pa kaj pri tebi?

jaz pa sem že doma - uživam na dopustu, potem pa imam bolniško še malo pred uradnim nastopom porodniške. pa mi prav paše. lahko malo dalj poležim, delam, kadar hočem, oddehujem si, ko mi je. tako da je super.

pa tako ali tako moram še precej stvari poštimat zaradi selitve - ampak počasi se daleč pride, a ne?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 929
9.11.2010 9:44:12   
lučkamučka
jutri pa ET, me že kar črviči po želodcu......

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 930
9.11.2010 9:47:15   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lučkamučka

jutri pa ET, me že kar črviči po želodcu......

lučkamučka, brez panike, glede na to, da imaš ET 5. dan boš sigurno dobila lepo/e blastocisto, pa zna se najti tudi kaj za v skrinjo user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučkamučka)
Neposredna povezava do sporočila: 931
9.11.2010 11:54:44   
lučkamučka
mismis zdaj sem šla malo pogledat kako je potekalo pri tebi.....ful sem vesela za user posted image . user posted image user posted image user posted image .....kdaj pa imaš krvnega krvnega v mb?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 932
9.11.2010 12:26:51   
mismis

.....kdaj pa imaš krvnega krvnega v mb?

sem ga že imela v petek, sedaj čakamo na 1. UZ

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 933
9.11.2010 14:09:04   
lučkamučka
kolko si pa imela Beta HCG?.....kaj prvi UZ imaš tudi v mb in kdaj ga imaš?....malo sem radovedna user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 934
9.11.2010 19:52:32   
miklarom
lučkamučka - ja prvi UZ imaš MB in sicer 14.dni po krvnem testu

talika - lepo da si sedaj doma in pripravljaš vse za prihod bebike, bo kar hitro minilo, mi pa ponovno s terapijo štartamo naslednji teden, ker smo zdaj prekinili postopek ker ni bilo O

september1 -  ti kar drži pestke, pomagajo, saj veš da je veseli december moj mesec in da mi bo Božiček prinesel lepo darilceuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 935
9.11.2010 19:56:53   
mismis

kolko si pa imela Beta HCG?.....kaj prvi UZ imaš tudi v mb in kdaj ga imaš?....malo sem radovedna user posted image

beta hcg je bil na 12. dan po ET ....864. Na vprašanje glede UZ-ja ti je pa že Miklarom odgovorila

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 936
10.11.2010 16:43:27   
...studentka...
evo, še jaz se vam pridružim, ki imam podobne težave. povedali so mi po laparoskopiji in histeroskopiji, da ne bom mogla imet otrok po naravni poti, tko da upam na najboljše v Mariboru. Januarja imam razgovor. za Maribor sem slišala same pohvale, tko da upam da ne bom razočarana. Zanima me samo če mogoče katera ve, če se punkcija v Mariboru dela pod anestezijo???

In seveda upam, da mi bodo pomagali do moje največje želje, to je, da končno v moje življenje posije sonček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 937
10.11.2010 16:43:54   
lučkamučka
moje poročilo iz ET: pridno grejem eno pikico user posted image user posted image user posted image user posted image ....joj kak lep, čuden občutek je ob vstavitvi....test imam 23.11...imamo pa še zagotovljenih 5 zamrznjenčkov in mogoče še kakšnega

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 938
10.11.2010 16:45:40   
lučkamučka
studentka: punkcija v mb se dela tudi pod anestezijo, lahko se sama odločiš ali boš z ali brez

Neposredna povezava do sporočila: 939
10.11.2010 16:49:10   
...studentka...
hvala za odgovor.

Neposredna povezava do sporočila: 940
10.11.2010 17:11:06   
mismis

moje poročilo iz ET: pridno grejem eno pikico user posted image user posted image user posted image user posted image ....joj kak lep, čuden občutek je ob vstavitvi....test imam 23.11...imamo pa še zagotovljenih 5 zamrznjenčkov in mogoče še kakšnega

lepo grej, gremo do konca, do pluska user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 941
10.11.2010 20:49:20   
miklarom

user posted image user posted image user posted image user posted image  za pikico in zamrznjenčke, zdaj pa jo pridno grej in nalulaj velik plusek

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 942
10.11.2010 22:15:07   
Matejčika
Malo se bom vštulila v to temo. user posted image
Kaj katera ve, kak dolgo bo laboratorij zaprt? In kdaj bi naj zopet začeli s postopki?

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 943
10.11.2010 22:37:01   
miklarom
matejči - laboratorij naj bi zaprli nekje 15.12. od takrat naprej ne bodo delali, do kdaj pa ne vem točno nekaj pravija da do februarja ne , bom se naslednji teden malo pozanimala ko začnem v MB-ju

< Sporočilo je popravil miklarom -- 10.11.2010 22:38:29 >

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 944
   [Brisano sporočilo]
11.11.2010 7:35:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 945
11.11.2010 7:42:07   
Anonimen
lučkamučka, super rezultat!!! Zdaj pa lepo grej in nalulaj debel plus čez 14 dni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 946
11.11.2010 12:24:33   
latka
A bi mi katera mogoče vedela povedat, kako dolgo morava imeti še odnose s kondomom, ker ko so mi prekinili postopek, so mi dejali, da naj uporabljava zaščito, niso pa mi rekli, kako dolgo, v soboto imam zadnjo injekcijo, so pa minili že 3 tedni od prekinitve!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 947
11.11.2010 12:25:32   
beba75

Da sporočim v Mb bojo prenavljali lab. januarja in feb., tak da še sedaj ne vejo kako bo z čakalnimidobami. Koliko se bojo podaljšale itn. Meni so rekli da lahko ponovno pričakujem pošto spomladi( torej junij.julij) za nalsednji postopek. Termin za posvet pri moji dr. pa sem dobila komaj 28.02.2011 in takrat bi tudi že bolj točno vedeli kdaj bom spet na vrsti.

Držite se, navijam za vsako izmed vas. Jaz pa se bom malo umaknila iz tega, ker se tako ne bo kaj dogajalo pri meni, pa da malo odklopim in se spočijem od tega!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 948
11.11.2010 12:35:26   
latka
Meni pa je dr.Koresova tisti dan, ko so mi postopek prekinili dejala, da bom lahko šla v nslednji postopek konec febr. oz. v začetku marca!user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 949
11.11.2010 13:13:24   
...studentka...
kako??? prenavljali bojo laboratorij??? kaj pa jaz ko imam prvi posvet 25 januarja pri dr. Vlaisavljeviču??? a bodo meni tudi prestavli datum??? upam da ne...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.