tara.81 -> RE: Ambulanta MB - 2. del (17.7.2013 13:06:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pommaranca tara 81 dr.Reljič je sam predlagal, da če se strinjava, bi vse preiskave opravili kar takoj (kar se krvi tiče). Ker pa sem imela vse izvide že od Reša (3x FSH in 1x AMH) mi tega ni bilo potrebno ponovno opravljati, ker so bili izvidi od marca. Tako, da ni bilo veze v katerem delu ciklusa sem. Nama je dal pa skupaj mislim da 6 napotnic; 2 za moža in ostale zame. Tako da sva odšla na drugo stran stavbe oz. kompleksa oddala kri in se vrnila do sestre, ki nama je dala napotke za 3.oktobra. Sedaj 21. čakam [sm=hudicek1.gif] potem pa UZ, da me pregledajo [sm=smiley1.gif] Mi je pa zelo všeč, ker je dr. predlagal, da bodo možu obvezno vzeli seme, ki ga bodo zamrznili, ker pri njegovi diagnozi obstaja možnost, da še tistih nekaj semenčic izgine. Medtem ko je Reš dejal, da ima on že celo življenje tako stanje in bo tako ostalo do konca življenja. Hecno ane? Srečno punce! Pri Rešu me praktično skoraj nič več ne preseneti. Tako sem vesela, da ga ne bom več videla, da ti ne znam povedat. Škoda besed zanj, ni vredno. Meni je takrat vzel samo tiste začetne hormone, PRL in FSH, mislim da sem dala kri takrat 2. dan cikla ali celo 1., ker je bil pol vikend vmes in ko sem klicala Reša, je rekel, da je vseeno. Upam, da bova tudi midva šla hitro naprej in da bo postopek kmalu po novem letu.
|
|
|
|