Radenska_ -> RE: Ambulanta MB - 2. del (26.6.2013 6:57:08)
|
Meni jo je moj G dal brez vprašanja, sploh spraševal ni. Jaz ne želim slabo govorit čez Reša, prepričana sem da je zunaj vleiko takih, ki jim je njegov odnos odgovarjal, da so pari ki jim je uspelo, in zanje bo vedno 1A zdravnik. Jaz sem vesela (hkrati pa malo žalostna, da nisem takoj rekla za napotnico za MB in sem se potem cjazila pri Rešu še par mesecev) da mi je praktično že po prvem 3,5 minutnem posvetu in diagnozi "na pamet" postalo jasno, da temu človeku ne bom zaupala. Pa sem dobila eno vrečo tablet, jih jemala in si vseeno mislila da je to narobe. Kaj mi pol pomaga, če zdravniku ne zaupam. Zamenjala sem tri ginekologe, da sem prišla do enega (mojega osebnega) ki mu zaupam in mi odgovarja. Ko se gre pa za moje potomstvo, pa pač želim sploh 100% zaupanje in dvom v zdravnikan e pride v poštev. Mojemu fantu je bil Reš super všeč ker je direkten itd, ampak je razlika med direktnostjo in tem da ti nekdo daje občutek, da nimaš pojma o svojem telesu in da si res nek navaden brezvezen laik. Ja saj sem laik samo ni pa treba vsakega mojega vprašanja pospremit s cinizmom in občutkom da sem neumna ker to sprašujem. To mi je šlo od vsega še najbolj na živce. Pa to da sem dobila univerzalno terapijo. In Aglurab ne vem zakaj, ker so moji hormoni normalni, imam pa res policistične jajčnike, samo Aglurab ni rpav nič pomagal, samo skoz sem mela krče zarad njega, bla napihnjena pa visela na wcju. Užas, res. Jaz mislim da tiste, ki imate oktobra prvi razgovor, boste težko v postopku do novega leta?? Še jaz ki ga imam v juliju imam občutek, da bova v postopku šele spomladi 2014. Upam da se motim, kasneje verjetno en bova, če bova prej bom pa samo vesela.
|
|
|
|