|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
29.6.2013 10:54:05   
_tamika_
hvala punci!

aspera...jaz sem stara 23 (no 23.7 imam r.d in bom 24) tako da si res zelim najlepse darilo.
a ni ironicno moj dragi ima r.d 1.7, jaz ga imam 23.7, test pa imam 11.7. vstavili so mi 1 zarodek,oba sva prva otroka v druzini,in on je imel na zapestnici ko se je rodil 111 user posted image user posted image

kaj se tice moje punkcije sem jo imela marca pod narkozo.pridelala sem 14 celic. nato so mi naredili transfer s svezim 2.4 in je bil postopek neuspesen. zdaj pa sem imela z zamrznjenim in upam na najboljse. pingvincki so bolj trdozivi tako da upamo da bo user posted image

(odgovor članu BB09)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
29.6.2013 10:57:05   
_tamika_
aja aspera se to.... jaz bi na tvojem mestu poklicala v mb in vprasala kdaj bi prisla na vrsto

(odgovor članu _tamika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
29.6.2013 11:14:42   
aspera
Mogoče bom pa res poklicala, če ti sploh dajo take informacije dokler nimaš napotnice pri njih. A ima katera številko kamor bi jih lahko kontaktirala?

Še nekaj me zanima ... A ti po transferju dajo kakšno zadevo, ne vem podobno kot Dabroston, da imaš več možnosti, da zanosiš in za podporo morebitni nosečnosti?
Ker jaz sem pred nekaj leti zanosila (spontano, vendar z bivšim partnerjem) pa sem imela zgodnji spontani splav, 2 tedna po tem, ko sem ugledala user posted image . Pa tudi s tem partnerjem sem včasih imela občutek kot da se je mogoče že kaj prijelo, ker imam drugače redne cikle na 27 ali 28 dni, parkrat mi je pa M zamujala tudi po 5 dni, ampak se je potem začelo z rjavim izcedkom in nato krvavitev - M. Mogoče se mi je pa samo zmedel ciklus, ne vem user posted image .

(odgovor članu _tamika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
29.6.2013 11:24:14   
_tamika_
aspera poklices lahko na 02/3212462

po transferju s svezimi sem jemala dabroston in folno kislino,zdaj z zamrznjenimi pa sem po vstavitvi dobila injekcijo za spodbujanje zanositve nekaj na p.....,neznam razbrat iz lista je pa 2500 enot menda bla ta injekcija.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
29.6.2013 11:27:22   
_tamika_
najboljse da poklices med 9 in 12h. povej da si dobila dobre pozitivne informacije za mb in bi si zelela k njim vendar te zanima cakalna doba.fajn je da tudi poves da si imela IUI v lj....ti bodo ze znali pomagatuser posted image

(odgovor članu _tamika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
29.6.2013 11:28:17   
aspera
Hvala za info _tamika_. Upam, da nam kmalu sporočiš veselo novico user posted image .

(odgovor članu _tamika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
29.6.2013 11:33:44   
_tamika_
hvala aspera. tudi tebi zelim vse lepo in da ti cimprej uspe zagledat user posted image

lepo se imej

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
7.7.2013 21:29:36   
repacica
pozdravljene punce,
ne berem vas več redko, kaki 2 leti nazaj pa sem bila vsakodnevna obiskovalka foruma. rada bi vam le vlila upanje, da bo ... slej ali prej, le pozitivne misli naj vas vodijo, negativnih sploh ne pustite blizu. sva imela ivf postopek, uspelo prvič, imela sem le hujšo hiperstimulacijo, bila 3 tedne v bolnici apmak imam zdaj doma 13 mesečnega nadobudneža :). vem, kako vam je in da je fajn prebrat pozitivno informacijo. zanima me, kako poteka postopek z zamznjenčki? kako dolgo se čaka? koliko prej se naročiti? zanima me za mb.

(odgovor članu _tamika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
8.7.2013 7:37:51   
talika81
repacica, za postopek z zamrzjenčki ni čakalne dobe. predlagam ti, da kak mesec prej, predno bi rada šla v ta postopek, pošlješ kar po mailu, da bi rada imela ta postopek - naročili te bodo na en pogovor, kjer se boste pogovorili o tem postopku in o vsem, kar spada zraven. potem pa se samo odločiš, kdaj bi rada imela postopek in pokličeš v MB prvi dan menstre, da ti povejo datum za prvi UZ, kjer pogledajo, kako je kaj stanje in ti dajo testere za ovulacijo. ko je test pozitiven, jih ponovno pokličeš, da ti dajo datum transfera (ta je ponavadi 6. dan po ovulaciji). in to je to. so pa postopki z zamrzjenčki manj uspešni, to se moraš zavedati, ampak vseeno uspe. nama je npr. uspelo pri 4 ETZZ.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu repacica)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
11.7.2013 19:16:10   
coala
ooj punce evo spet malo glasa od mene.Mam zopet eno vprašanje za vas so me danes klicali iz MB da moram v ponedeljek prit za histeroskopijo.Moram prinest zraven stvari za osebno higieno,to pomeni,da ne grem še isti dan domov.Pa mi lahko katera pove kolk časa pol še ostaneš a lahk upam,da grem drugi dan domov?

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
11.7.2013 19:18:03   
coala
aja pa še.....kako ste se pol počutile,kakšne bolečine in kolk časa ker jaz bi res morala it pol čim prej delatuser posted image

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
12.7.2013 10:20:58   
napalmica
Coala jaz sem šla po histeroskopiji v Mb isti dan domov, prvič slišim, da bi morala noter ostat. Traja vse skupaj ene 15 min, brez narkoze (no pri meni je bilo tako), po posegu so me ene tri ure močni krči matrali, kot pri menstruaciji, ampak naslednji dan sem šla že v službo. Krvav izcedek sem imela še par dni, so itak rekli, da je do enega tedna normalno. V glavnem, ni bilo panike. Pa še zanosila sem potem user posted image

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
12.7.2013 10:24:26   
Anonimen
Coala,

predvidevam, da boš ti imela klasično histeroskopijo (pod narkozo). Ko sem jo imela jaz, sem šla tudi v ponedeljek notri, v torek imela operacijo in v sredo po kosilu domov.

Bolečine so bile tako tako, sicer ti težko pove, , ker sem sama imela istočasno tudi laparoskopijo, ampak prvi dan je bilo hudo, ko sem se zbudila, druge dneve je bilo pa že bolje. Sicer so mi priporočili 10. dni bolniške (ampak to po moje zaradi laparoskopije). Počujte je bilo takšno, da bi lahko šla po enem tednu že delati

(odgovor članu napalmica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4213
12.7.2013 15:08:33   
coala
Men so rekli,da samo histeroskopijo in pod narkozo,za laparoskopijo ni nihče nič rekel.Pa,da mi bodo spraskali endometrij,za lažjo vgnezditev.Torej bi morala bit dobra v par dnevih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
14.7.2013 13:40:36   
novisvet
Pozdravljene!

Nažalost sem tudi jaz prišla med vas. Trudimo se malo manj kot 2 leti. Do zdaj me je spremljal moj ginekolog. Po petem neuspelem krogu z klomifenom, pa se je odločil da grem naprej v mb. Naročena sem komaj novembra. Zanima me ali je katera med vami, ki gre takrat prvič tja? Tiste, ki pa ste vse to že dale skozi, pa vas prosim, da mi malo razložite kako to poteka. Kako poteka prvi obisk? Kako dolgo je potem potrebno čakati na drugi pregled? Upala sem, da mi ne bo treba it v mb, zato pa sem zdaj malo na tleh, ko berem kaj vse morate dajat skozi, da pride do zanositve. To še mene vse čaka. Vprašanje časa pa je kdaj se bo prijelo....

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
14.7.2013 17:18:26   
Anonimen
Nič se ne sekiraj. Če ti je tako usojeno, boš dala tudi to skozi, da boš na koncu zagledala magični +.
Jaz sem lani prav tako bila naročena novembra na prvi razgovor.
Nato sva v januarju opravila vse preglede (krvni test, UZ, sprermiogram) in marca imela razgovor o nadaljnjem zdravljenju. Konec maja sva dobila povabilo na razgovor o IVF. Konec junija sem začela s Femodenom, v začetku avgusta me čakajo še injekcije in predvidena punkcija konec avgusta.
Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.

(odgovor članu novisvet)
  Neposredna povezava do sporočila: 4216
15.7.2013 6:42:01   
Radenska_
Zdravo,

jaz imam tudi ta teden prvi razgovor. zanima me, kje je najboljše za parkirati in koliko prej je pametno biti tam. Je še kaj kar bi pred prvim razgovorom morala vedeti (kakršnekoli informacije ali napotki so močno dobrodošli...)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
15.7.2013 7:37:31   
talika81
Radenska, odvisno, ob kateri uri imaš razgovor. če imaš razgovor po 9. uri, se vama najbolj splača parkirati v Europarku, ker imata do bolnice nato nekje 10 minut, pa še brezplačno lahko parkiraš. če pa imasta razgovor prej, pa pač parkirata v parkirni hiši. sicer ni poceni, ampak bolje to, kot pa da pokasiraš kako kazen.
dosti prej ne rabita bit tam. nekje 15 minut. prej jaz ne bi hodila tja.
pred prvim razgovorom si mogoče zapiši vprašanja, ki bi jih rada tam zastavila - da ne boš kaj pozabila. pa nič se ne sekirat, lahko tudi večkrat vprašaš isto stvar, ti bodo zelo prijazno odgovorili. ne pozabit na napotnice od obeh. pa izvide, če imaš katere že slučajno. in seveda dobro mero optimizma in pozitivno naravnanih misli.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
15.7.2013 8:19:27   
Radenska_
O tamika, ful ti hvala za hiter odgovor :) Imam ravno ob devetih. a je parkirna hiša zraven UKCja?
Vprašanja si bom pa tudi spisala, izvide in napotnice imam....To je potem to. Že komaj čakam.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu _tamika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
15.7.2013 8:29:39   
Pommaranca
Jutro punce, evo mene z dopusta. Pa da na kratko napišem kako poteka - kako hitro- če menjaš kliniko, in sicer;

kot veste sem dala skozi 3 neuspele postopke pri Rešu, potem sem se 4. marca letos prijavila v MB, imela 20. junija prvi razgovor na katerega sem prinesla vso dokumentacijo od Reša. Na prvem razgovoru sem dobila mali kartonček na katerem je napisano, da imava 3. oktobra že razgovor za postopek in da bom z naslednjo user posted image (se pravi novembra) že v postopku. Dne 8.julija sem dobila pošto, da so me 5.julija uvrstili na čakalno listo in poslali so mi zapiske prvega razgovora.

21.julija dobim user posted image in potem se moram zglasiti na UZ, da bodo še mene pregledali če sem OK. Mož ima izredno malo semenčič - krizoospermijo. Aja, kri za vse hormone in spb sva z možem že opravila na prvem razgovoru.

Skratka, vse kar sem želela povedati je to, da so v MB res dosledni in imajo vse podkrepljeno z dokumenti. Imam zelo dober občutek in upam da bo tako meni kot vsem ki se trudite, čimprej uspelo!

Lp

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
15.7.2013 9:02:46   
talika81
Radenska, da parkirna hiša, ki je za plačat, je zraven ukc-ja. sej če imasta ob devetih, gresta še vedno lahko parkirat v europark - tam se za parkirat odpre 8.45, tako da imasta dovolj časa, da prideta do UKC-ja. zakaj bi plačevala, če lahko gresta tja parkirat. ali pa tvoj tebe odloži pred UKC-jem, da greš do ambulante in on pride potem za tabo. verjetno ne bosta takoj na vrsti.

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
15.7.2013 12:44:50   
tara.81
Pozdravljene punce!

Novisvet...sem skoraj na istem kot ti. Tudi midva se trudiva skoraj 2 leti, jeseni 2011 sva začela, sicer imam za sabo že en neuspešen IVF-ICSI pri Rešu, zdaj pa čakam konec oktobra, ko bom imela prvi posvet v MB. Bodi vesela, da si se takoj naročila k njim in vedi, da si v dobrih rokah. O MB nisem slišala še niti ene same slabe stvari. Punce imajo vse same pozitivne izkušnje in boš videla, da bojo tudi nama pomagali. Saj gre hitro, boš videla. Zdaj je poletje, ki bo tik tak mimo in pol še malček in bo november tle.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
15.7.2013 19:13:38   
novisvet
talika 81 .... v enem izmed postov si napisala da je potrebno zraven imet napotnico od obeh. Kako je to mišljeno? Jaz sem jim svojo napotnico že poslala, ker so rekli, da če je ne dobijo v enem tednu me izbrišejo iz čakalne vrste.

tara.81 .... jaz sem se do zdaj zdravla pri svojem ginekologu, vendar brez učinka. Zdaj pa naprej. Katere preiskave so ti vse naredili, preden si šla na ivf? Vem, da gre čas kar hitro, ampak sama veš da najprej čakaš na razgovor , pol pa drugo, pa tretje, leta pa nena čakajo. Saj vem da moram gledati s pozitivne strani, saj tudi gledam, ampak podzavest pa dela svoje in sem kar malo razočarana.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
16.7.2013 7:19:56   
talika81
novisvet, no potem imajo pa to sedaj drugače narejeno. ker jaz sem prinesla napotnico na moj prvi razgovor. če si jim tvojo že poslala, potem tvoje ne rabuiš. od tvojga pa moraš imeti s sabo, da bo tudi lahko dobil napotnice za preiskave - kri, spermiogram, pa še kaj ...

(odgovor članu novisvet)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
16.7.2013 19:45:44   
tara.81
Pommaranca, sem prebrala, da sta krvne preiskave dala skozi že na prvem posvetu, kako ste se pa to zmenili? Kateri dan cikla si pa bila gor? Neki sem računala in če bo vse ok, zna bit, da bom tudi jaz imela okrog posveta user posted image .

novisvet...ja, kaj nam pa preostane kot čakanje? Verjemi, pri Rešu bi šlo vse skupaj s svetlobno hitrostjo skozi, sam za kakšno ceno?? Tudi jaz nisem vsak dan mlajša, tolažim se, da pri 32 lih nisem še za staro šaro, pa seksaš lahko po mili volji kadar hočeš in kolikokrat hočeš brez skrbi user posted image user posted image . Pri Rešu sva dala skozi samo preiskave krvi (hormoni in SPB) in nič drugega, ker ima moj slab spermiogram. Jaz naj bi po Reševih besedah sicer imela PCO, kar pa naj ne bi držalo, glede na zadnje rezultate pri pregledu pri mojem osebnem G, kjer so bili jajčniki v odličnem stanju. Koliko si pa ti stara?

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?