Ga_ga -> RE: Ambulanta MB - 2. del (14.1.2013 12:03:17)
|
Latka, hvala za spodbudne besede. Po vsakem prenosu do sedaj sem bila pozitivna in kak meter nad zemljo... Potem pa me je že dvakrat kruta resnica zabila nazaj na tla... Enkrat po prenosu svežih zarodkov (SS v 9. tednu), drugič pa po prenosu 2 zamrznjenčkov (prijela sta se oba, razvijal se ni noben in je spet sledit S). Tako da sedaj, ko je zgodba podobna zadnjemu dogajanju po prenosu zamerznjenčkov, sploh nočem sanjati ali upati, ker potem bom spet razočarana. In potem imam vsakič manj volje in energije za nove postopke. Tako da sedaj po pravici povem (pa me je malo sram), ampak nad temle, ki ga grejem sedaj, sem že obupala [sm=smiley19.gif] Kje druge najdete toliko energije? Moža ima božanskega, razumevajočega in ves čas mi stoji ob strani, me spodbuja, nabrca v rit kadar pretiravam s pesimizmom... ampak kar nekako imam vsega čez glavo. Vsem vam dekletom (nekatera vem, da se trudite že dolgo, dolgo) privoščim veliko sreče in da bi s partnerji čimprej dočakali nagajača - razgrajača, ki si ga že tako dolgo časa želite [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|